Beroemde Echtgenoten

Steven Greener's Wiki Bio. Hoe rijk is de man van Tamron Hall?

Wie is Steven Greener, de echtgenoot van Tamron Hall?

Tamron Hall is een vrij succesvolle naam in de wereld van de omroepjournalistiek, en haar populariteit heeft mensen in haar directe omgeving geprofiteerd, waaronder haar echtgenoot Steven Groener. Steven is niet alleen de echtgenoot van een van de meest populaire televisiejournalisten, maar ook een zakenman, die dienst doet als Head of Music Talent bij Primary Wave Entertainment.

Gepost door Koffie en Cream Talk Aan Donderdag 23 mei 2019

Steven Greener Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Steven Greener werd geboren op 28 juni 1967 in New York City, VS; Helaas voor ons is Steven een nogal privépersoon en heeft hij niet veel gedeeld sinds zijn jeugd, zoals de namen van zijn ouders en hun beroepen, noch onthuld of hij een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Om over zijn opleiding te spreken, na zijn toelating tot de middelbare school schreef Steven zich in aan de State University of New York College in Oneonta, waar hij in 1989 afstudeerde.

Carrière

We hadden misschien nog nooit van Steven gehoord als hij niet de echtgenoot van Tamron was, maar hij is behoorlijk succesvol in zijn eigen carrière. Steven begon als talentmanager en was aan het begin van zijn carrière een van de mensen achter Will Smith. Hij begon naam te maken als filmproducent, zijn eerste film was Above the Rim, uitgebracht in 1994.

Proficiat aan mijn vriend Steven Greener!!! Primaire Wave benoemt Steven Greener tot Head of Music Talent Management | Verscheidenheid https://t.co/eYum90AVEV

— Tamron Zaal (@tamronzaal) 19 augustus 2017

Het jaar daarop was hij de uitvoerend producent van de documentaire Sommore Bitch House, terwijl hij in 1997 zijn eigen productiebedrijf begon - Union Entertainment. Hij ging redelijk succesvol verder, want hij ontdekte de komiek Bernie Mac en hielp hem zijn The Bernie Mac Show te starten in 2001, die tot 2006 duurde. Sindsdien heeft Steven gewerkt aan projecten als de film Mr 3000 (2004), daarna de televisie film Starting Under (2008), en de tv-serie Love Thy Sister in 2015.

Hij is de afgelopen jaren met muziek bezig geweest en werd in 2017 benoemd tot hoofd van de muziektalentmanagementdivisie van Primary Wave Entertainment, dat artiesten als Cee Lo Green, Eric Benet en Yanni onder zijn hoede heeft.

Steven Greener Nettowaarde

Hoewel Steven niet zo populair is als zijn vrouw, heeft hij veel opmerkelijke dingen bereikt in zijn eigen carrière, waardoor zijn rijkdom met een grote marge is toegenomen. Dus, weet je hoe rijk Steven Greener is, vanaf begin 2020?

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Steven geschat op $ 2 miljoen, wat hem een ​​nogal rijke man maakt, vind je niet?

Steven Greener Persoonlijk leven, relatie met Tamron Hall

Steven is een zeer privépersoon, maar de laatste jaren is hij in de media verschenen en begonnen details uit zijn leven te ontrafelen. Hij en Tamron kenden elkaar al jaren voordat hun relatie romantisch werd. De twee begonnen te daten in 2017 en ze trouwden vervolgens, maar er is nog steeds geen informatie over wanneer en waar hun huwelijksceremonie plaatsvond.

Desalniettemin lijken de twee best gelukkig samen te zijn en hebben ze hun eerste kind verwelkomd, een zoon genaamd Moses, geboren in april 2019. Het gezin woont in Harlem, New York City.

De vrouw van Steven Greener, Tamron Hall

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Steven, laten we wat informatie delen over zijn succesvolle vrouw, Tamron Hall.

Tamron Hall werd geboren op 16 september 1970 in Lulling, Texas, VS. Net als haar man deed ze heel geheimzinnig over haar vroege leven en onthulde ze alleen dat ze naar Temple University ging, waar ze in 1992 een Bachelor of Arts-graad in Broadcast Journalism behaalde.

Tamron Hall

Er is geen informatie over haar ouders en of ze broers of zussen heeft of niet.

Tamrons carrière begon bij het KBTX-hoofdkantoor in Bryan, Texas, waar ze werd aangenomen als verslaggever voor algemene opdrachten. Hierna ging ze naar KTVT in Fort Worth, Texas, waar ze in een vergelijkbare hoedanigheid diende. In 1997 trad ze in dienst bij WFLD-TV in Chicago, Illinois, waar ze tien jaar bleef, waarna ze uiteindelijk overstapte naar MSNBC en NBC News.

Sindsdien is ze een nationale ster geworden, vooral als presentator van de show Today van 2010 tot 2017, toen ze zowel de show als NBC verliet. Sindsdien heeft ze haar eigen show Tamron Hall Show gelanceerd en is ze de gastheer van Deadline: Crime op het Investigation Discovery-kanaal.

Tamron Hall Netto waarde

Tamron is een vrij populaire journalist en tv-persoonlijkheid geworden, en haar succes heeft haar rijkdom met een grote marge vergroot.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als ik je diamanten en parels zou geven. #oscars

Een bericht gedeeld door Tamron Hall (@tamronhall) op 9 februari 2020 om 15:25 uur PST

Wil je meer weten over de rijkdommen van Tamron Hall, vanaf begin 2020? De bronnen schatten dat het vermogen van Hall zo hoog is als $ 5 miljoen, terwijl haar inkomen wordt geschat op $ 1 miljoen per jaar. De totale som van haar vermogen zou de komende jaren moeten toenemen, aangezien ze nog lang niet aan het einde van haar carrière is, en ze zal ongetwijfeld bewijzen op de televisiescène.

Aanbevolen