Beroemdheden

Steven Suptic's Wiki, leeftijd, lengte, vrouw, vermogen, verloofde, dating

Het vroege leven en gezin

Steven Suptic is geboren op 6 februari 1993 in Illinois USA, dus onder het teken Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit. Er is bijna niets bekend over zijn privéleven, aangezien Steven alle details over zijn familieleden liever onopvallend houdt. Hoewel zijn vader in sommige van Steven's video's verscheen, kent niemand zijn naam of beroep, hetzelfde voor Steven's moeder - hij heeft er alleen nooit details over genoemd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als het leven je citroenen geeft, krijg je sp7 merch! Link in bio

Een bericht gedeeld door Suiker Pine 7 (@officialsp7) op 25 maart 2019 om 10:29 uur PDT

Wat zeker bekend is, is dat Steven geen broers en zussen heeft, want hij liet een keer vallen dat hij jaloers was op zijn vriend Benji Blakeway, die meerdere broers en zussen had – Steven wilde dit gevoel ervaren van het hebben van veel broers en zussen .

Opleiding

Steven studeerde in 2011 af aan zijn plaatselijke middelbare school. Er is niets bekend over zijn verdere opleiding - hij heeft nooit melding gemaakt van hogescholen of universiteiten waar hij naar toe ging of waaraan hij afstudeerde. Het is echter bekend dat Steven al sinds zijn middelbare schooltijd dol was op het spelen van videogames en altijd een passie had voor het delen van zijn kennis en ervaring. Daarom begon hij video's te maken toen hij nog op de middelbare school zat.

YouTube-carrière

In januari 2011 lanceerde Steven zijn eerste YouTube-kanaal, getiteld MlgHwnT, en besloot hij Let's Play-video's te uploaden op games als Halo en Minecraft; zijn vriend Vince Demase hielp hem met het bewerken. Omdat er in die tijd niet zo veel gaming-YouTubers waren, begon het kanaal van Steven al snel aan populariteit te winnen. Hij breidde ook zijn publiek uit door effectieve samenwerking met YouTube-persoonlijkheden als MunchingBrotato, SkyDoesMinecraft en AviatorGaming. In 2014 werd Steven een van de meest populaire YouTubers die zich richtte op gamevideo's.

Vervolgens creëerde hij een ander kanaal met de titel HWNTwo om de grenzen van Minecraft-video's te doorbreken. In februari 2015 verhuisde hij naar Californië en in maart 2015 sloot hij zich aan bij het Discovery Digital Networks-project genaamd Super Panic Frenzy, gericht op gamevideo's in het Japans en Engels. Steven werkte ook samen met zijn oude collega Reina Scully aan een ander project, SourceFed genaamd, dat werd beheerd door Philip DeFranco. Toen Super Panic Frenzy op 9 augustus 2016 werd gesloten, was Steven een grote persoonlijkheid in de wereld van YouTube-vloggen. Op dat moment werkte hij aan twee zeer populaire animatieseries getiteld Wild Adventures en To Kill a YouTuber.

In 2017 startten Steven en twee van zijn vrienden, Clayton Cib James en James DeAngelis, een YouTube-kanaal met de titel Sugar Pine 7. Ze maakten er verschillende series over, zoals Alternative Lifestyle, The Steven Suptic Experience en Behind the Pines Podcast. acteurs en actrices als Autumn Farrell, Jeremy Sauder, Sami Jo Siedband en Parker ParkerGames Coppins. In 2018 stopte het kanaal met het produceren van nieuwe afleveringen van de serie, en er is alleen Behind the Pines Podcast over op het kanaal met een nieuwe aflevering die eenmaal per week wordt geüpload.

Steven Suptic

Steven verplaatste vervolgens zijn project The Steven Suptic Experience naar een ander YouTube-kanaal en entertainmentbedrijf genaamd Rooster Teeth. Begin 2019 verliet Steven het bedrijf en werkt nu aan zijn eigen projecten, die hij voorlopig rustig houdt.

Persoonlijk leven, verloving met Alyssa Terry

Voordat hij zijn verloofde ontmoette, had Suptic eerder een date met zijn mede-YouTuber, Natalie TheZombiEenhoorn Casanova , maar hun relatie duurde niet lang en het paar ging uit elkaar.

Begin 2015 ontmoette Steven Alyssa Terry - ze vonden elkaar meteen leuk omdat ze in veel opzichten overeenkwamen en met plannen voor toekomstig leven en carrière, vooral beiden waren geïnteresseerd in een loopbaan in sociale media. Op 16 februari 2017 werden ze betrokken , maar nog niet getrouwd. Alyssa is een actrice en heeft in veel YouTube-series gespeeld, zoals Lifestyle Classic, Hand Jobs en Alternative Lifestyle, geregisseerd door Sugar Pine 7. Alyssa kreeg de kans om te werken met ervaren YouTube-acteurs als Clayton James, James DeAngelis en Clyne Brisson. Sommige fans van Steven deden het gerucht dat hij een affaire had met zijn collega Reina Scully, omdat ze al lange tijd bevriend zijn met verschillende projecten. Noch Steven noch Reina hebben die geruchten echter ooit bevestigd.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157987334639966&set=a.10150099072779966&type=3&theater

Wie is Alyssa Terry?

Alyssa Terry werd geboren op 27 oktober 1997 in Californië, VS; haar familiebedrijf is landbouw, hun belangrijkste boerderij heet Terry Bessen , en is gevestigd in Ventura, Californië, waar ze aardbeien verbouwen. Ze hebben ook bijen, hop, groenten en kruiden. Alyssa's broer Will Terry werkte vanaf zijn jonge leeftijd op deze boerderij, hoewel Alyssa zelf besloot alleen getuige te zijn van het succes van haar familiebedrijf en niet deel te nemen aan haar mediacarrière. Alyssa is dol op cactussen en eet ze graag, heeft ze als potbloemen en koopt (of krijgt als cadeau) verschillende souvenirs . Ze is ook fan van ingewikkelde schoenen gemaakt door het bedrijf Shoe Bakery van Chris en Aiesha Campbell, dat schoenen produceert die als desserts zijn versierd (ijsjes, cakes, koekjes, enz.).

Alyssa is erg actief op Instagram en heeft meer dan 30.000 abonnees – ze post vaak hun foto's met Steven omdat ze hun relatie niet verbergen en lang geleden openbaar hebben gemaakt. Alyssa is onlangs afgestudeerd aan de Universiteit van Californië, Los Angeles. Ze is bevriend met populaire YouTube-actrices als Autumn Farrell en Reina Scully.

Hobby's en interessante weetjes

Steven heeft twee honden genaamd Littlefoot en Winnie die in het huis van hem en zijn verloofde wonen. Steven is een grote fan van reizen en gastrotoerisme – zijn favoriete eten is hamburger.

In 2017 had Steven een auto-ongeluk, een vierzijdig ongeval en de auto van Steven stond midden op de weg. Steven kreeg echter geen krasje, hoewel het nog steeds niet bekend is welke verwondingen andere coureurs hebben opgelopen, indien aanwezig.

Steven Suptic

Aanwezigheid op sociale media

Als internetpersoonlijkheid heeft Steven geen andere keuze dan actief te zijn op verschillende sociale mediaplatforms. Begin 2019 verwijderde hij echter zijn Instagram-account (hoewel zijn profiel daar een geverifieerde badge had). Zijn fans waren erg in de war met zijn beslissing, hoewel sommigen van hen zich herinnerden dat Steven negatieve feedback gaf over de applicatie, zeggend dat hij het niet leuk vond en het in de toekomst niet zou gebruiken. Een van zijn fans heeft gemaakt een nep-account met dezelfde naam - Steven Suptic - heeft het account bijna 5.000 abonnees, maar het heeft slechts 11 berichten en geen van hen gaat over de echte Steven Suptic. Toch gaf Steven de zijne niet op Twitter account, waarop hij bijna 300.000 lezers heeft, en hij post dagelijks.

Bangarang pic.twitter.com/se5xJ25WM5

— Steven Suptic (@StevenSuptic) 16 maart 2019

Hij vermaakt zichzelf (en zijn fans en kijkers) ook met zijn reguliere streams aan Zenuwtrekking ; Steven gaat vaak live met zijn Fortnite-streaming en heeft meer dan 16.000 volgers getrokken. Het profiel van Steven op Facebook is verborgen voor de zoekopdracht, dus alleen zijn vrienden kunnen zijn pagina zien vanwege de privacy-instellingen die Steven op zijn profiel heeft ingesteld. Hoewel het Sugar Pine 7-kanaal al gesloten is en er nog maar wekelijkse podcasts in de lucht zijn, het officiële profiel van het kanaal op Instagram heeft nog bijna 20.000 abonnees. De fans blijven naar de commentaren komen en bedanken de crew voor alles wat ze hebben gedaan tijdens al die jaren van hun activiteit in Sugar Pine 7.

Uiterlijk, kledingstijl

Steven heeft van nature steil donkerbruin haar dat hij kort knipt; hij heeft bruine ogen en draagt ​​een bril vanwege een harde bijziendheid. Hij is 1,88 m lang en weegt ongeveer 70 kg. Wat betreft zijn kledingstijl, hij geeft de voorkeur aan vrijetijdskleding en draagt ​​vaak zijn favoriete petten, T-shirts, jeans en korte broeken.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Steven Suptic op ongeveer $ 400.000. Hij heeft dit indrukwekkende bedrag verzameld door consequent te werken als vlogger, podcast-host en maker van YouTube-inhoud. Hij bezit ook een Porsche die, afhankelijk van de verschillende uitrustingen, wel $ 200.000 zou kunnen kosten. Hoewel zijn project Sugar Pine 7 is gesloten, levert het YouTube-kanaal hem en zijn team nog steeds ongeveer $ 1.500 per maand op. Terwijl Steven aan zijn volgende projecten werkt, zal zijn vermogen in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen