Beroemdheden

Stevie Wynne Levine leeftijd, salaris, vriendin, homo, zus, Wiki Bio

Wie is Stevie Wynne Levine?

In het informatietijdperk hebben talloze mensen internet gebruikt om zichzelf uit te drukken, hun talenten, vaardigheden en al het andere te laten zien dat hen net een beetje anders maakt dan anderen en interessant is. Een van hen is Stevie Wynne Levine; ze is een derde van het populaire YouTube-kanaal Good Mythical Morning, naast Rhett en Link, de twee YouTubers die in de video's verschijnen. Stevie is de creatieve motor achter het kanaal en dient als hoofd van de productie voor verschillende kanalen, gekoppeld aan Good Mythical Morning, waaronder Ear Biscuits, Good Mythical More en andere.

Bekijk dit bericht op Instagram

HET WORDT FASHUN GENOEMD. (2010)

Een bericht gedeeld door Stevie Wynne Levine (@steviewlevine) op 16 maart 2019 om 18:47 PDT

Stevie Wynne Levine Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Stevie Wynne Levine werd geboren op 4 november 1987 in Harlingen, Texas, VS; helaas heeft ze niet veel verteld over haar kinderjaren, zoals de namen en beroepen van haar ouders, en is ze ook stil gebleven toen haar werd gevraagd of ze broers of zussen heeft of dat ze een alleenstaand kind is. Wat haar opleiding betreft, schreef Stevie zich na het afronden van de middelbare school in aan de Universiteit van Syracuse, waar ze summa cum laude afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in tv, radio en film.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen verhuisde Stevie naar Los Angeles om haar professionele carrière na te streven; haar eerste baan was bij Jaret Entertainment, waar ze werd aangenomen als assistent en stagiaire van Seth Jaret. Deze ervaring duurde vier maanden, van mei tot augustus 2008, gedurende welke tijd Stevie ook deel uitmaakte van de Jinks/Cohen Co., als ontwikkelingsstagiair. Stevie vond haar volgende opdracht bij de Collective Digital Studio, waar ze werd aangenomen als adviesproducent. Geleidelijk verbeterde Stevie's carrière en werd ze de producer van Red Hour Films, terwijl ze begin 2012 werd aangenomen door de Mondo Media, als de nieuwe productiemanager. Ze bleef tot januari 2013 bij Mondo Media. In die tijd was ze verantwoordelijk voor de productie van meer dan 50 geanimeerde webpilots, 270 in totaal webvideo's voor YouTube.com/MondoMedia - met meer dan een miljoen abonnees en 1,3 miljard views. Deze ervaring hielp haar alleen maar om hoognodige kennis op te doen voor haar verdere carrière.

Stevie Wynne Levine

Stijging naar bekendheid

Haar leven veranderde volledig in 2013 toen ze zich aansloot bij Rhett & Link, Inc, als hun productiemanager, en sindsdien is ze gebleven bij de twee YouTubers, wiens namen Rhett James McLaughlin en Charles Lincoln 'Link' Neal, III zijn. Ze is nu de chief creative officer van hun Mythical Entertainment, waaronder ze verschillende YouTube-kanalen exploiteren, met als meest populaire: Goede mythische morgen , met meer dan 15 miljoen abonnees en meer dan 5,4 miljard views. Het kanaal heeft beroemde gasten als Linkin Park, Daniel Radcliffe, Felix Kjellberg, Hank Green en vele anderen.

Enkele van de meest populaire video's zijn: Een schorpioen eten: Bug War Challenge , en Geweldige spelshow bedriegers beide met meer dan 27 miljoen views, en 'S Werelds heetste peper-uitdaging: Carolina Reaper , die onder andere iets meer dan 26 miljoen keer is bekeken. Hoewel haar belangrijkste werk zich achter de schermen afspeelt, heeft Stevie ook in tal van video's te zien gehad, waardoor ze een ster is geworden.

Gepost door Stevie Wynne Levine Aan vrijdag 21 augustus 2015

Stevie Wynne Levine Netto waarde

$ 850.000

Stevie Wynne Levine Persoonlijk leven, Daten, Lesbisch, Vriendin

Stevie is openlijk homoseksueel en heeft al zeven jaar een relatie met Cassi Cob en deelt vaak foto's van het gelukkige paar op Instagram.

???????????? pic.twitter.com/NllqgIQcP9

— Stevie Wynne Levine (@StevieWLevine) 24 november 2018

Stevie Wynne Levine Internet Fame

In de loop der jaren is Stevie behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, naast extreme populariteit op YouTube. Op Instagram heeft ze meer dan 130.000 volgers van haar officiële pagina, met wie ze foto's van zichzelf heeft gedeeld met collega's, vrienden en haar vriendin. Je kunt Stevie vinden op Twitter ook, waarop ze ongeveer 50.000 volgers heeft, met wie ze haar persoonlijke meningen, ideeën en interesses heeft gedeeld, naast haar meest recente carrière-inspanningen.

Aanbevolen