Producenten

Stevie Wynne Levine's leeftijd, salaris, lengte, vriendin, homo, Wiki

Stevie Wynne Levine Wiki Bio

Stevie Wynne Levine is geboren in Harlingen, Texas USA, op 4 november 1987, dus onder het sterrenbeeld Schorpioen en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is populair vanwege haar carrière als producer, vooral omdat ze de uitvoerend producent is van de Good Mythical Morning YouTube-komedieserie.

Jeugd en onderwijs

Stevie bracht haar jeugd door in Harlingen, maar over deze periode in haar leven is niet veel bekend, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze groeide op met het kijken naar films en tv-series en droomde er sindsdien van om actrice te worden - haar passie voor film bleef tijdens haar hele opleiding, hoewel ze een beetje verlegen en niet zo sociaal was tijdens haar middelbare schooltijd, en er de voorkeur aan gaf thuis te blijven en films te kijken in plaats van tijd door te brengen met haar leeftijdsgenoten.

Bekijk dit bericht op Instagram

ongeveer 2.25 uur voordat ik stront at voor een terras vol mensen. #tokyo #daikanyama

Een bericht gedeeld door Stevie Wynne Levine (@steviewlevine) op 6 april 2019 om 4:54 uur PDT

Stevie heeft niet over haar ouders gesproken omdat ze niet betrokken willen zijn bij de media - ze heeft ook niet gezegd dat ze broers en zussen heeft, en daarom wordt ze als enig kind beschouwd. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef Stevie zich in aan de Universiteit van Syracuse en studeerde summa cum laude af met een Bachelor of Science-graad in tv, radio en film.

Carrière van een filmproducent en Mythical Entertainment

De lancering van Stevie's Youtube kanaal op 19 december 2011 markeerde enigszins het begin van haar carrière in de filmindustrie - er zijn momenteel bijna 2.400 mensen op geabonneerd. Nadat YouTube echter niet werkte voor haar, verwijderde Stevie de video's die ze had geüpload en stopte met het gebruik van haar kanaal.

Ze werd populair vanwege het werk dat ze heeft gedaan aan de korte comedy-komedie Breaking Bad: The Middle School Musical die in 2013 werd opgenomen, de comedy-talkshow The Mythical Show die al sinds 2013 wordt opgenomen, en de korte comedy-misdaadserie Le Typewriter TV die werd opgenomen in 2010.

Wat Stevie echt hielp om erkenning te krijgen, was om de hoofdproducent van de Mythical Entertainment Company te worden. en hun Goede mythische morgen (GMM) YouTube-komedieserie. De eerste aflevering van de serie werd uitgezonden op 9 januari 2012 en het team uploadt sindsdien elke weekdag een nieuwe aflevering.

Volgens statistieken van januari 2019 telt de show 15 seizoenen plus twee zomerseizoenen - het YouTube-kanaal van de show telt momenteel meer dan 15,5 miljoen mensen die erop zijn geabonneerd en meer dan 5,5 miljard views van al hun video's. Talloze beroemdheden waren te zien in de show, waaronder Daniel Radcliffe, Hank Green en de hele Linkin Park-crew.

De mensen die achter Good Mythical Morning en het hele Mythical Entertainment staan ​​zijn Rhett & Link (samen met hun uitvoerend producent Stevie) – Rhett James McLaughlin en Charles Lincoln Link Neal III zijn een Amerikaans comedyduo, dat populair werd op het internet dankzij hun Good Mythical Morning-show, evenals hun andere projecten zoals de Rhett & Link: Commercials Kings-serie en hun YouTube-serie getiteld Rhett and Link's Buddy System.

Rhett en Link

Rhett en Link ontmoetten elkaar op 4 september 1984, hun eerste schooldag. Ze werden al snel beste vrienden omdat ze dezelfde interesses deelden, en toen ze 14 werden, schreven ze hun eerste scenario genaamd Gutless Wonders, en begonnen ze een film te maken. Op die leeftijd konden ze het niet afmaken, maar het gaf hen een idee van wat ze wilden doen in het leven - ze hadden ook een korte muziekcarrière, omdat ze allebei lid waren van een punkrockband genaamd The Wax Paper Dogz.

Ze zetten hun vriendschap voort en gingen naar dezelfde universiteit - Link studeerde industriële techniek en Rhett civiele techniek.

Stevie Wynne Levine

Ze behaalden allebei hun diploma en begonnen te werken voor prestigieuze bedrijven en verdienden behoorlijk wat geld, maar ze waren niet gelukkig en lieten uiteindelijk hun oude leven achter om zich te concentreren op hun YouTube-carrières. Hoewel sommige mensen geloven dat Rhett en Link een stel zijn, zijn ze allebei hetero en hebben ze allebei hun eigen gezin – Link trouwde in 2000 met Christy White en ze hebben samen drie kinderen. In 2009 stonden Rhett en Linked op de 22e plaats in de Top 25 Most Creative People in Advertising-lijst, samengesteld door het tijdschrift Business Insider.

Het persoonlijke leven en relaties van Stevie

Stevie is nogal geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze er niet veel details over heeft gedeeld met het publiek, maar sommige dingen zijn nog steeds bekend.

Ze is momenteel aan het daten met Cassie Cobb, die ze een paar jaar geleden ontmoette. De twee vielen bijna onmiddellijk voor elkaar, maar aangezien Stevie net uit een relatie was, nam ze het rustig aan. Ze waren ongeveer anderhalf jaar aan het daten voordat ze gingen samenwonen, en in plaats van een gezin te stichten, besloten ze een hond te nemen. Er zijn geen controverses of geruchten over hun relatie, en ze lijken erg blij met elkaar te zijn - Stevie is niet eerder getrouwd en heeft geen kinderen.

Gepost door Stevie Wynne Levine Aan vrijdag 21 augustus 2015

Hobby's en andere interesses

Stevie is een grote dierenliefhebber en had een speciale band met haar en de in juli 2019 overleden hond Enzo van haar vriendin – Stevie zei haar laatste vaarwel op haar Instagram-account. Ze brengt haar vrije tijd graag buiten door, vooral in de natuur, en is een reiziger, wat haar grote passie is. Ze houdt ook van mode en gaat winkelen voor kleding - ze heeft een nogal unieke stijl, iets wat ze leuk vindt aan zichzelf. Ze brengt haar vrije tijd voornamelijk door met haar vriendin Cassie, en haar vrienden en collega's Rhett en Link, terwijl ze ook graag bij haar familie is, die haar erg steunen - ze zegt vaak hoe dankbaar ze is om een ​​gezin te hebben dat niet maak er een punt van dat ze lesbisch is, maar hield liever van haar zoals ze is.

Is Stevie lesbisch?

Stevie is naar de beurs gegaan en heeft verklaard dat ze lesbisch is – het was niet moeilijk voor haar aangezien de meeste van haar beste vrienden homoseksueel en lesbisch zijn, terwijl ze ook de volledige steun heeft van haar familie. Ze is momenteel aan het daten met haar langdurige vriendin Cassie, en de twee uploaden vaak foto's van zichzelf samen op hun Instagram-accounts. Ze wonen samen, werken samen en brengen het grootste deel van hun tijd samen door, en gaan vaak samen op reis.

???????????? pic.twitter.com/NllqgIQcP9

— Stevie Wynne Levine (@StevieWLevine) 24 november 2018

Uiterlijk en vermogen

Stevie is momenteel 31 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 700.000, en stijgt gestaag, grotendeels dankzij haar werk met Rhett en Link.

Aanwezigheid op sociale media

Stevie is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor haar online carrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in maart 2009 en heeft bijna 1000 keer getweet. Haar Instagram-account telt momenteel meer dan 135.000 volgers, terwijl ze er meer dan 700 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina.

Aanbevolen