Beroemdheden

Verhaal van Schwarzenegger's huishoudster Mildred Patricia Baena

Wie is Mildred Patricia Baena?

Mildred Patricia Baena werkte 20 jaar voor de beroemde acteur Arnold Schwarzenegger als huishoudster, gedurende welke tijd de twee een romantische band ontwikkelden, wat ertoe leidde dat Mildred het leven schonk aan een zoon, Joseph Baena. Jarenlang hebben zij en Arnold de echte waarheid verborgen gehouden, en men dacht dat Joseph de zoon is van de echtgenoot van Mildred, Rogelio Baena. Uiteindelijk werd echter alles onthuld, wat resulteerde in Arnold's scheiding van Maria Shriver.

Na het Arnold Schwarzenegger-schandaal met zijn huishoudster, Mildred Patricia Baena, die de minnaar van de ...

Gepost door 107.5 LIEFDE Aan Vrijdag 8 juli 2011

Dus, wil je meer te weten komen over Mildren, van haar kinderjaren tot de meest recente gebeurtenissen in haar actieve leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we behandelen het verhaal van de huishoudster van Arnold Schwarzenegger, Mildred Patricia Baena.

Mildred Patricia Baena Wiki: Leeftijd, Jeugd

Mildred Patricia Baena werd in 1961 in de VS geboren en is van Guatemalteekse afkomst; Mildred is alleen beroemd geworden door haar affaire met Schwarzenegger en heeft met succes alle belangrijke informatie uit haar jeugd verborgen.

Dit omvat de namen van haar ouders en hun beroepen, noch heeft ze bekendgemaakt of ze broers of zussen heeft of een alleenstaand kind is, en heeft ze ook niets onthuld over haar educatieve achtergrond.

Stijging naar bekendheid

Mildred begon begin jaren '90 te werken in Schwarzenegger's Brentwood-herenhuis en hield zichzelf uit de media, maar enkele jaren na de geboorte van haar zoon in 1997 begon ze de aandacht te trekken van mensen die dicht bij Arnold stonden, omdat haar zoon er steeds beter uit ging zien. hem leukvinden. Het culmineerde allemaal bij de doop van haar zoon Joseph, toen ze in tranen uitbrak in het bijzijn van Arnolds vrouw Maria, en Maria's twijfels bekent dat Joseph de zoon van Arnold is.

Dit had de relatie tussen Maria en Arnold onder druk gezet en niet lang daarna vroeg ze de echtscheiding aan. Arnold ontkende niet dat Joseph zijn zoon was en heeft sindsdien zowel Mildred als Joseph financieel ondersteund, onder meer door zijn collegegeld te betalen. Sinds het schandaal is Mildred in de vergetelheid geraakt en woont nu in Bakersfield, Californië met haar zoon en haar vriend Alex Aguilar.

Arnold Schwarzenegger Wiki

Arnold Alois Schwarzenegger werd geboren op 30 juli 1947 in Thal, Stiermarken, Oostenrijk, de zoon van Gustav en Aurelia Schwarzenegger.

Hij groeide op in een streng gezin en als hij niet naar zijn ouders wilde luisteren, werden ze door hen geslagen. Opgegroeid als katholiek, woonde hij elke zondag de mis bij. Hij raakte geïnteresseerd in bodybuilding en ging regelmatig naar de sportschool.

Bodybuilding carrière

Hij begon als bodybuilder voordat hij acteur werd, en werd een van de meest dominante figuren in professionele bodybuilding. Zijn nalatenschap is de Arnold Classic, een jaarlijkse bodybuildingwedstrijd. Enkele van zijn triomfen zijn zeven Mr. Olympia en vijf Mr. Universe-titels, naast tal van andere prestaties.

Arnold Schwarzenegger

Zijn persoonlijke records omvatten onder meer een bankdrukken van 520 lbs of 240 kg, een deadlift van 710 lbs of 320 kg en een snatch van 243 lbs of 110 kg. Hoewel hij nu in zijn achtste decennium is, traint Arnold nog steeds elke dag.

Acteercarrière

Arnold's acteercarrière begon in 1970, met de titelrol in de film Hercules in New York; sindsdien speelde hij in meer dan 70 films en is hij een van de meest prominente sterren in Hollywood geworden. In 1982 speelde hij Conan in de film Conan the Barbarian en herhaalde hij de rol in het vervolg Conan the Destroyer uit 1984.

In hetzelfde jaar kreeg hij een van zijn meest prominente rollen in een andere titulaire verschijning als The Terminator, die uiteindelijk een van de meest winstgevende franchises werd; tot nu toe heeft de film vijf sequels en de zesde aflevering staat gepland voor een release in 2020. Schwarzenegger genoot succes in de jaren '80 en '90, met actiefilms zoals Red Sonja (1985), Commando (1985), Predator (1987). ), The Running Man (1987), Red Heat (1988), Last Action Hero (1993), Eraser (1996) en anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is het personage dat mijn leven heeft veranderd. Ik ben zo trots om terug te zijn voor #TerminatorDarkFate en ik ben blij dat je vandaag eindelijk tickets kunt reserveren. Link in mijn bio.

Een bericht gedeeld door Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) op 4 oktober 2019 om 10:26 uur PDT

Hij is in het nieuwe millennium films blijven maken en onder andere de franchise The Expendables is behoorlijk succesvol geworden.

Arnold Schwarzenegger Nettowaarde en persoonlijk leven

Sinds de start van zijn carrière heeft Arnold een fortuin opgebouwd met bodybuilding en films, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn rijkdom, en daarnaast een termijn als gouverneur van Californië hebben vervuld. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Schwarzenegger medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Arnold zo hoog is als $ 400 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Als het op zijn liefdesleven aankomt, had hij, voordat hij Maria Shriver ontmoette, verschillende relaties, waaronder Barbara Outland, een lerares Engels, van 1969 tot 1974. Ze publiceerde een memoires van haar leven met Arnold, getiteld Arnold and Me: In the Schaduw van de Oostenrijkse eik (2006). Hij had ook een relatie met Sue Moray die duurde van juli 1977 tot 1978, gedurende welke tijd hij ook een romance begon met Maria Shriver en het uiteindelijk uitmaakte met Moray. Hij en Maria trouwden op 26 april 1986 en verwelkomden vier kinderen voordat ze in 2011 uit elkaar gingen.

Hij heeft nu een relatie met fysiotherapeut Heather Milligan, die 27 jaar jonger is.

Aanbevolen