Atleten

Sue Lasmar's Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, echtgenoot

Wie is Sue Lasmar?

Sue Lasmar werd geboren op 24 mei 1985 in Brasilia, Brazilië, en is zowel een fitnessmodel als een professionele bodybuilder, vooral bekend van het verwerven van bekendheid via de online website Instagram. Ze heeft deelgenomen aan tal van fitness-modelleringswedstrijden en dient ook als fitnessinstructeur, terwijl ze verschillende fitnessgerelateerde producten promoot via haar online pagina's.

Bekijk dit bericht op Instagram

Elke dag @centerpharm ??? Elke dag doelen behalen! Alle beslissingen hebben verliezen. Je kunt de essentie niet bereiken als je het triviale niet loslaat. Focus! ?? ?? Alle beslissingen hebben verliezen. Je kunt de essentiële dingen niet overwinnen als je onderweg niet wat dingen opgeeft. Focussen?? Mijn lunch @saboresdaale114 ?

Een bericht gedeeld door ZIJN (@sue.oficial) op 10 juli 2019 om 10:11 uur PDT

De rijkdom van Sue Lasmar

Hoe rijk is Sue Lasmar? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière als fitnessmodel en instructeur. Haar online bekendheid heeft haar naar tal van mogelijkheden geleid, waaronder sponsoring en partnerschappen met bedrijven, evenals bekende persoonlijkheden. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin van het leven en fitness

Sue ervoer veel ontberingen toen ze opgroeide, omdat ze niet erg atletisch was en ook niet geneigd was om veel fysieke activiteit te doen. Ze had een ongezonde levensstijl, waardoor ze als tiener overgewicht kreeg. Ze werd erg ongelukkig met haar lichaam en besloot uiteindelijk dat ze er iets aan moest doen.

Sue Lasmar

Op 19-jarige leeftijd begon ze regelmatig te trainen in de sportschool, ongeveer vijf dagen per week en had ze ook de drive om een ​​strikt dieet te volgen om haar droomlichaam te bereiken. In de komende jaren zou ze haar lichaam langzaam ontwikkelen en meer dan 18 kg afvallen. Ze had foto's waarop ze eerst te zien was op het strand met overgewicht en vervolgens de resultaten van haar training liet zien, aangezien ze nu een slank en gespierd lichaam had. Ze wilde echter verder gaan en besloot halverwege de twintig te beginnen met trainen met een focus op deelname aan fitnesscompetities.

Fitnesswedstrijden en modellenwerk

Lasmar was 28 jaar oud toen ze meedeed aan de 2013 Zuid-Braziliaanse kampioenschappen bodybuilding, waar ze meedeed als wellness-fitnessatleet. Ze won de wedstrijd niet, maar wist van de 42 deelnemers de vierde plaats te behalen. De resultaten motiveerden haar en ze besloot door te gaan met trainen met het doel om te concurreren. Na haar debuut werd ze benaderd door professionele fotografen, die haar uitnodigden om te proberen modellenwerk te doen, wat ze accepteerde, en de verhuizing bleek zowel succesvol als lucratief te zijn. In korte tijd werd ze – letterlijk – een bekende figuur in Brazilië.

Dit was echter niet genoeg voor haar, omdat ze een meer internationaal bereik wilde hebben. Na nog een paar projecten in haar thuisland, verhuisde ze naar de VS en vestigde zich in Miami, Florida. Ze bleef de volgende drie jaar trainen en strijden en zei dat ze het heerlijk vindt om haar onderlichaam te trainen, vooral haar quads en haar bilspieren, zes dagen per week trainen om een ​​slank figuur te behouden. Hoewel ze aanvankelijk gemotiveerd was door haar eigen resultaten, verklaarde ze later dat het haar volgers waren die haar zouden helpen haar inspanningen op het gebied van bodybuilding voort te zetten.

Online roem

Op 31-jarige leeftijd ontdekte Sue de website Instagram waarop ze een account aanmaakte, omdat het een middel was om online populair te worden en tegelijkertijd haar passie voor fitness te verspreiden. Instagram is een website voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook, waardoor gebruikers hun eigen media kunnen uploaden om te delen met het publiek of met vooraf goedgekeurde volgers. Gebruikers kunnen de inhoud die ze uploaden organiseren met behulp van tags en locaties, terwijl ze hun inhoud ook gemakkelijk kunnen bewerken via filters. Instagram is de afgelopen jaren een van de meest gebruikte socialemediadiensten met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers en meer dan 500 miljoen gebruikers die de website dagelijks actief gebruiken.

Goedemorgen!!!! pic.twitter.com/FPix0zwHoQ

- Sue Lasmar (@SueLasmar) 20 januari 2015

Ze begon haar account met een presentatie van haar lichaam, haar fitnessreis en haar leven als professional in de Wereld Fitness Federatie (WFF) – ook wel de World Bodybuilding Fitness Federation (WBFF) genoemd. De organisatie staat bekend om het jaarlijks houden van internationale wedstrijden, verspreid over tal van landen. Ze bieden ook professionele lessen voor bodybuilding, sportmodellering en bikinimodellering. Sue maakt ook deel uit van Body Action, een bedrijf dat bodybuildingsupplementen maakt en verkoopt; ze heeft talloze fotoshoots en promoties voor het bedrijf gedaan vanwege hun partnerschap.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Lasmar getrouwd is met mede-Braziliaanse fitnessliefhebber Fernando Barreto, die ondernemer is. Ze heeft een paar foto's van hen gedeeld via haar online accounts. Afgezien van haar fitnessactiviteiten, houdt ze ervan modellenwerk te doen en naar stranden of plaatsen te gaan waar ze met haar lichaam kan pronken. Ze volgt nog steeds een gezonde levensstijl om haar lichaam te helpen behouden.

Gepost door Sue Lasmar Aan zondag 14 juni 2015

Net als tal van fitnessmodellen is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Haar Instagram rekening is uitgegroeid tot meer dan een miljoen volgers en ze werkt het account regelmatig bij. Ze heeft ook een Facebook-account, maar dat heeft ze sinds 2015 niet meer bijgewerkt. Hetzelfde geldt voor haar Twitter-account, dat voor het laatst in 2015 postte en haar posts op Instagram vanaf die tijd promootte. De verslagen laten een verschil zien in de ontwikkeling van haar lichaam, aangezien ze er de laatste jaren gespierder en versnipperd uitziet. Haar Facebook-account heeft meer dan 136.000 volgers, terwijl haar Twitter-account meer dan 8.000 heeft. Ze verschijnt ook op andere sociale media-accounts, meestal van haar sponsors.

Aanbevolen