Modellen

Sumeet Sahni's Biografie, echtgenoot, leeftijd, lengte, operatie, Wiki

Sumeet Sahni Wiki Biografie

Sumeet Sahni werd geboren uit Indiase ouders, maar in Californië, VS, op 18 december 1987, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair als fitnessmodel, evenals voor haar Instagram-account.

Jeugd en onderwijs

Sumeet heeft niet over haar ouders gesproken, omdat ze ze liever weghoudt van de aandacht van de media - ze heeft niet gezegd dat ze broers en zussen heeft, daarom wordt ze als enig kind beschouwd. Sumeet groeide op met de wens om model te worden, maar tijdens haar tienerjaren en hoewel ze ontevreden was over haar uiterlijk, at ze al junkfood, hoewel haar leeftijdsgenoten haar erg aantrekkelijk vonden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geboren & getogen in de Bay Area ️?? voor wie wortel je??

Een bericht gedeeld door Sumeet Sahni (@sumeet_sahni) op ​​2 februari 2020 om 15:04 uur PST

Nadat ze zich had ingeschreven voor de middelbare school, schreef ze zich in aan de Universiteit van San Francisco en studeerde vier jaar later af met een Bachelor of Science-graad in kinesiologie. Gedurende deze jaren begreep ze dat te veel pizza, hamburgers en chocolade eten helemaal niet goed voor haar is – ze bracht ook te veel van haar vrije tijd door met feesten en alcohol drinken, dus besloot ze gewoon haar leven te veranderen in de omgeving van.

Carrière van een model

Dus nam Sumeet een professionele trainer in de arm, die haar op een zeer streng dieet zette en haar liet beginnen met gewichtheffen samen met andere oefeningen.

Het duurde slechts een paar maanden van dit regime voordat de veranderingen in haar lichaamsbouw zichtbaar waren - zodra ze dacht dat ze er klaar voor was en een duim omhoog kreeg van haar trainer, begon ze mee te doen aan bikinishows en lanceerde ze haar eigen online zaken doen als personal trainer; ze is sindsdien een fitness-icoon geworden.

Sumeet heeft andere banen gehad dan alleen die met betrekking tot fitness en modellenwerk - ze was lerares Engels op de Cheonggok Elementary School en werkte samen met een lerares uit Korea. Ze was ook een productontwikkelaar voor I Will Teach You To Be Rich in juni 2014.

Sumeet Sahni

Sumeet heeft deelgenomen aan tal van NPC-wedstrijden op nationaal niveau en wordt momenteel gesponsord door het bedrijf CelestialBodiez.

Populairste fitnessmodellen ter wereld

Fitness is momenteel een zeer belangrijk onderwerp in de wereld en mensen wenden zich tot Instagram om daar fitnessmodellen te vinden, zodat ze kunnen leren van hun trainingsplannen en hun dieet. De website van de Influence Marketing Hub heeft hun lijst met 10 populairste fitnessmodellen op Instagram gedeeld en verrast of niet, Ana is er niet bij - we zullen vier van de meest populaire fitnessmodellen noemen:

  • De vierde plaats wordt ingenomen door Ana Cheric die bijna 12,4 miljoen volgers op haar account heeft verzameld - ze is momenteel 31 jaar oud en ze lanceerde haar Instagram-account uit het niets toen haar figuur al goed gebouwd was;
  • Op de derde plaats staat Jen Selter , die op haar Instagram-account meer dan 12,8 miljoen volgers heeft weten te vergaren. Ze is momenteel 24 jaar oud en begon te trainen toen ze 15 was - ze werkte in een sportschool en de allereerste foto van haar in een bikini die ze online deelde, maakte haar van de ene op de andere dag populair;
  • Michelle Lewin staat op de tweede plaats – ze begon als catwalkmodel maar stapte daarna over op bikinimodellering. Ze begon naar de sportschool te gaan om aan haar lichaam te werken en veranderde snel haar gewicht van 95 pond naar 120 pond pure spieren;
  • td bovenaan de lijst is Zomerstraal , die momenteel wordt gevolgd door meer dan 21,3 miljoen mensen op haar Instagram-account - hoewel ze enigszins nieuw is op Instagram toen ze zich in september 2016 bij het platform aansloot, weerhield het haar er niet van om het populairste fitnessmodel te worden.

? pic.twitter.com/7nVm5pp4rA

- Sommer Ray (@SommerRay) 11 januari 2020

Hoewel dit momenteel de meest populaire vier fitnessmodellen zijn, gaat de industrie erg snel en hun posities kunnen binnenkort worden omvergeworpen door nieuwe namen, waaronder Sumeet.

Houd van het leven en relaties

Sumeet is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze geen details over haar vroegere en huidige zaken met het publiek heeft gedeeld. In 2017 ging het gerucht dat Sumeet een relatie had met een ander fitnessmodel dat ze in de sportschool ontmoette, omdat hij aanbood haar te helpen met enkele van haar oefeningen. Een paar dagen daarna nodigde hij Sumeet uit voor een drankje dat het begin van hun relatie markeerde - ze hadden ongeveer een half jaar een relatie voordat ze stopten, omdat een van hen een serieuze relatie met kinderen wilde hebben terwijl de andere was meer gericht op het opbouwen van een carrière.

Het gerucht gaat dat Sumeet momenteel aan het daten is met een man met wie ze heeft gewerkt aan een van de fotoshoots die ze onlangs heeft gedaan, blijkbaar al meer dan twee maanden, maar dit is niet bevestigd door Sumeet. Afgaande op haar sociale media-accounts en haar geheimhouding lijkt ze momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

Sumeet is dol op poseren voor de camera en sporten, terwijl ze ook andere interesses heeft. Haar grootste passie is reizen, en Sumeet houdt van haar modellencarrière, omdat ze daardoor door de hele VS kan reizen zonder ook maar een cent te betalen - ze gaat ook vaak naar fitnesswedstrijden, die in de hele VS worden gehouden.

Ze is een grote dierenvriend en heeft een hond wiens naam niet bekend is. Ze helpt ook graag andere mensen om hun figuur vorm te geven, aangezien ze meestal reageert op de berichten van haar fans op Instagram, en hen tips en advies geeft over hoe ze moeten sporten en hoe ze een goed dieet kunnen plannen. Sumeet brengt haar vrije tijd graag buiten door en is thuis zelden tussen haar vier muren te vinden.

Uiterlijk en vermogen

Sumeet is momenteel 31 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, is 1,65 m lang, weegt ongeveer 63 kg en haar vitale statistieken zijn 34-25-36. Ze draagt ​​schoenen maat acht.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar vermogen geschat op meer dan $ 250.000 vanaf begin 2020, en stijgt snel dankzij haar modellenwerk en haar carrière als fitnessinstructeur, plus haar Instagram-account.

Echt of nep?

Er is enige discussie op internet geweest over de vraag of Sumeet's borsten echt zijn of niet. De meeste van haar fans denken dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan om haar borsten te verbeteren, terwijl een klein aantal van hen gelooft dat ze volledig natuurlijk is - er is geen enkel bewijs op internet dat Sumeet enige plastische chirurgie heeft ondergaan, maar de perfecte ronde vorm van haar borsten lijkt verdacht, en ze zou ze kunnen hebben verbeterd.

Wat is uw etniciteit en/of nationaliteit? ik ben ??en ?? (Indisch en Amerikaans). Hoe zit het met jou?? Reageer hieronder op de jouwe ??

Gepost door Sumeet Sahni Aan woensdag 19 juli 2017

Aanwezigheid op sociale media

Sumeet is zeer actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor haar modellencarrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in augustus 2011 en heeft bijna 2000 keer getweet. Haar Instagram-account is waar ze aanvankelijk populair voor werd, en ze heeft tot nu toe meer dan 520.000 volgers verzameld en meer dan 1.300 foto's geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina.

Aanbevolen