Acteurs

Sung Hi Lee's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Sung Hi Lee?

Sung Hi Lee is een gepensioneerde Zuid-Koreaanse actrice en model, die bekendheid verwierf door te verschijnen in het Playboy-magazine en ook door te verschijnen in verschillende succesvolle film- en tv-projecten, waaronder als Kiri in de tv-serie Mortal Kombat: Conquest (1998-1999) , en kleine rollen in Nurse Betty (2000), en The Girl Next Door, naast andere prestaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vers gesneden. We sneden 6 inch #sunghilee-haar af en deden wat interne lagen om textuur door het hele haar te geven. Lange gelaagdheid met het verwijderen van bulk. (Ze heeft dik haar!) Iets nieuws voor de feestdagen! #shorthairdontcare #lob #haircut #losangeles #losangeleshairstylist #losangelessalon #behindthechair #modersalon #americansalon #asianhairstyle

Een bericht gedeeld door Teresa Kim (@tykhairstyle) op 11 december 2019 om 16:41 uur PST

Sung Hi Lee Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Sung Hi Lee werd geboren op 1 april 1970 in Giha-chon, Enpyeong District van Seoel; ze bracht de eerste acht jaar van haar leven door in Zuid-Korea, voordat het hele gezin naar de VS verhuisde. Terwijl het gezin van de ene stad naar de andere verhuisde, in plaats van vrienden te maken, bracht Sung haar tijd door met het lezen van boeken en leren. Na haar toelatingsexamen schreef Sung zich in aan de Ohio State University, waar ze drie jaar studeerde voordat ze stopte om zich op haar carrière te concentreren.

Carrièrebegin

Terwijl ze nog studeerde aan de universiteit, bezocht Sung een plaatselijke nachtclub waar ze zich inschreef voor een modellenwedstrijd. Als een van de weinige Zuid-Koreanen trok ze al snel de aandacht en werd ze meteen geboekt voor toekomstige modellenoptredens. Slechts een paar maanden later werd ze gevraagd om te poseren voor Playboy en sierde ze de pagina's van het populaire tijdschrift. Ze concentreerde zich vervolgens volledig op haar carrière en verliet haar studie, maar het was niet allemaal gemakkelijk voor haar, omdat haar korte gestalte haar toekomst als model in gevaar bracht.

Stijging naar bekendheid

Gelukkig werd ze tijdens een van haar reizen van Los Angeles naar New York opnieuw gevraagd om te poseren voor Playboy - in de jaren '90 maakte Sung uiteindelijk in totaal 12 optredens, waardoor ze een stermodel werd, waaronder het eerste Aziatische model om de cover van Playboy te sieren. Dit leidde tot commercials voor tal van spraakmakende merken, zoals Acer Computers, Miller Beer, Maxwell House, Chrysler en tal van anderen, maar ze maakte ook naam als actrice.

Ze maakte haar acteerdebuut in 1997, met een ondergeschikte rol in de film Midnight Blue, met in de hoofdrollen Dean Stockwell en Damian Chapa. Ze ging door met ondersteunende rollen en werd in 1998 gekozen voor de rol van Kiri in de tv-actiefantasieserie Mortal Kombat: Conquest (1998-1999), en vervolgde met rollen in films als Making Contact (1999), Chain of Command en verpleegster Betty, beide in 2000.

Voortdurend succes

Sung Hi Lee bleef tot het einde van de jaren 2000 actief in de entertainmentwereld en kreeg verschillende meer populaire rollen.

Gezongen Hallo Lee

Ze was bijvoorbeeld Jackie in de film That Summer in LA in 2000, daarna speelde ze een gastrol in de tv-actiekomedieserie V.I.P. (2001), terwijl ze in 2004 Ferrari speelde in de film The Girl Next Door. Het jaar daarop was ze Sophie in vier afleveringen van de veelgeprezen soap Days of Our Lives, en in 2007 speelde ze een gastrol in de tv-serie Lost.

Ze verscheen in de misdaaddramafilm Crossing Over (2009), met Harrison Ford, Ashley Judd en Ray Liotta, en speelde in de actiethrillerfilm The Art of War III: Retribution (2009), voordat haar carrière eindigde.

Na haar pensionering uit de entertainmentwereld heeft Sung een carrière als personal trainer ontwikkeld.

Gezongen Hi Lee Net Worth

Hoewel ze al tien jaar niet meer actief is in modellenwerk en acteren, gezongen heeft in beide een spoor achtergelaten, waarbij haar succes haar rijkdom in grote mate heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sung Hi Lee is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Sung Hi Lee geschat op meer dan $ 7 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Gepost door Gezongen Hallo Lee Aan woensdag 26 december 2012

Haar rijkdom zal verder toenemen, door haar huidige inspanningen als personal trainer, maar ook als ze besluit terug te keren naar acteren of modellenwerk.

Gezongen Hi Lee Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente actrice? Nou, Sung is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen. Als je echter zo populair bent als zij, wordt het moeilijk om de informatie voor jezelf te houden.

Dus, Sung Hi Lee is een getrouwde vrouw en haar man is Jeremy Baker - hun huwelijksceremonie vond plaats op 5 mei 2007, sinds het paar een dochter heeft verwelkomd die eind 2009 is geboren.

Sung Hi Lee Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Sung Hi Lee is en hoeveel ze weegt? Welnu, Sung Hi Lee staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,63 m, weegt ongeveer 106lbs of 48kgs, en haar vitale statistieken zijn 33-23-34, terwijl haar bh-maat 33B is. Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen