Acteurs

Sunshine Kiki Brown Wiki, leeftijd. Wie is de vrouw van Clayne Crawford?

Sunshine Kiki Brown Wiki, leeftijd. Wie is de vrouw van Clayne Crawford?

Sunshine Kiki Brown werd geboren op 14 december 1980 in Houston, Texas, VS, dus haar sterrenbeeld is Boogschutter en haar nationaliteit is Amerikaans. Ze verwerkte haar passie voor mode in haar carrière en is modeontwerpster. Ze wordt misschien beter herkend als de vrouw van de veelgeprezen acteur Clayne Crawford, en omdat ze getrouwd is met een beroemd persoon, staat ze vaak in de schijnwerpers, en er zijn enkele vragen gesteld over de privéaspecten van haar leven, waaronder haar vroege en vormende jaar evenals haar gezinsleven en inkomen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag mijn liefste!! Of moet ik oma zeggen!! Houd van je

Een bericht gedeeld door Clayne Crawford (@claynecrawford) op 13 december 2019 om 21:57 uur PST

Netto waarde

Dus hoe rijk is Sunshine Kiki Brown eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Brown een nettowaarde van meer dan $ 300.000, grotendeels opgebouwd uit haar carrière als schoenenontwerper. Aan de andere kant heeft haar man een geschat vermogen van meer dan $ 4 miljoen, wat een belangrijke rol speelt in de financiën van het gezin. Het paar heeft echter geen details over hun bezittingen, zoals huizen en voertuigen, gedeeld, maar ze lijken zichzelf financieel te kunnen onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Over Kiki's etniciteit gesproken, ze is blank en heeft bruin haar en bruine ogen, wat haar goed staat. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft ze een fit figuur en ziet ze er goed uit tijdens evenementen die ze samen met haar man bijwoont. Helaas heeft de ontwerper niet gesproken over haar vroege leven, en evenmin heeft ze vermeld welke school en universiteit - indien aanwezig - ze heeft bezocht.

Clayne Crawford en Sunshine Kiki Brown

foto van de vrouw van Greg Gutfeld

Sociale media

Ondanks dat ze vaak in het openbaar is, is Sunshine niet actief op sociale media, wat het voor haar fans moeilijker maakt om contact met haar te houden. Haar man heeft echter Twitter- en Instagram-accounts, die hij gebruikt om foto's van zijn privéleven, waardoor zijn aanhangers een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Enkele van zijn meest recente berichten op Twitter bevatten een tweet waarin hij The Killing of Two Lovers promootte.

Vanaf zijn Instagram-account bevatten zijn meest recente berichten een foto van hemzelf waar zijn fans dol op lijken te zijn, omdat ze talloze reacties achterlieten die de acteur complimenteerden met zijn uiterlijk.

Relatie status

Voordat hij in 2004 met Crawford trouwde, had Brown lange tijd een relatie met hem. Vanaf vandaag heeft het paar twee zonen genaamd Joey en Colt, en Brown heeft ook een dochter genaamd Abby uit een eerdere relatie. Het gezin woont in Birmingham, Alabama, en lijkt samen een harmonieus leven te leiden.

Gepost door Sunshine Kiki Brown Crawford Aan Donderdag 16 februari 2017

Echtgenoot Clayne Crawford

Clayne maakte zijn acteerdebuut in 1997 , toen hij werd gecast om een ​​kleine rol te spelen in de cult-tv-serie, Buffy The Vampire Slayer. Daarna werkte hij aan One Blood Planet, A Walk To Remember en ''Wristcutters: A Love Story''. A Walk To Remember werd uitgebracht in 2002 en kreeg over het algemeen positieve reacties van critici en het publiek, en werd al snel een van de meest geliefde romantische films van die tijd. In 2007 was de acteur te zien in films en tv-projecten zoals The Barnes Brothers, waarin hij speelde als Jerry Barnes, X's & O's en Women's Murder Club.

Vanaf 2013 begon de acteur aan Rectify te werken en het jaar daarop voegde hij zich bij de cast van Rogue als Danny 'Cheat' Chetowski.

Een ander prominent project van hem is Lethal Weapon, waarin hij Martin Riggs speelde in de serie die het verhaal volgt van een losgeslagen agent die samenwerkt met een ervaren detective, die over het algemeen positieve reacties kreeg van critici en het publiek, en uiteindelijk werd genomineerd voor acht prijzen, zoals Image Award, Golden Reel Award voor Best Sound Editing - Short Form Music in Television en Teen Choice Award, in de categorie Choice TV Show: Action.

#TheKillingofTwoLovers #TKOTL #IndependentFilm #RobertMachoian @SepidehMoafi #christopherjamescoy @odenroberts pic.twitter.com/aan1eRLvbJ

— Clayne Crawford (@ClayneCrawford) 22 juli 2019

Crawford werd ontslagen uit de serie vanwege vermeend ongepast gedrag op de set. Terwijl hij er vrij stil over bleef, in één interview de acteur sprak over het ontslag: ik dacht gewoon niet dat ze van me af zouden komen, denk ik. En als ze dat deden, dacht ik dat ze me een buzz zouden geven.

Als het gaat om zijn meest recente projecten, zijn dat onder meer The Killing of Two Lovers, dat in postproductie is en in 2020 wordt uitgebracht.

Deze getalenteerde acteur heeft bijna 70 optredens gehad in het genoemde veld, en Clayne's vaardigheden zijn erkend, en hij werd beloond met de Young Hollywood Award in de categorie Beste Acteur in 2003, en in 2006 won hij de Screencraft Award in hetzelfde categorie.

Aanbevolen