Leidinggevenden

Susan Hennessey (CNN) Wiki Biografie, echtgenoot, leeftijd, zwanger, getrouwd

Wie is Susan Hennessey?

Geboren als Susan Klein in Californië, VS op 29 augustus 1985 onder het sterrenbeeld Maagd, heeft ze de Amerikaanse nationaliteit en is Susan Hennessey vooral bekend als uitvoerend redacteur van Lawfare blog , terwijl ze ook werkt voor de National Security Law in Governance Studies.

Het vroege leven en onderwijs

Susan bracht haar hele jeugd door in Californië met haar ouders Christopher Klein en Mary Grad en haar zussen Helen Klein en Molly Cutler. Ze is niet een van die mensen die niet over hun familie praten - ze praat graag over haar ouders omdat ze enorm veel respect voor hen heeft, en ook vaak tweets over hen.

Haar vader, die als advocaat werkt, was een inspiratie voor professionele zaken, terwijl haar moeder, die een federale rechter was, er was om haar emotioneel te ondersteunen - Susan zegt dat ze haar liet geloven dat ze kon doen wat ze wilde.

Susan studeerde aan de University of California, Los Angeles (UCLA), studeerde af met een graad in Italiaans en behaalde vervolgens haar Juris Doctorate aan de Harvard Law School.

Susan Hennessey

Carrière

Susan werkt momenteel als Senior Fellow in National Security in Governance Studies aan het Brookings Institutute, terwijl ze ook de Lawfare-blog beheert als uitvoerend redacteur - de blog is gericht op serieuze discussies over de harde nationale veiligheidskeuzes zoals cyberbeveiliging, terrorisme, toezicht en andere belangrijke dingen.

Voordat ze Senior Fellow bij Brookings werd, werkte Susan als advocaat bij het Office of General Counsel van de National Security Agency. cyberbeveiligingswetgeving.

https://twitter.com/Susan_Hennessey/status/864841208161611778

Lawfare blog

Het grootste deel van Susans carrière is haar baan als Executive Editor voor Lawfare-blog, die is gewijd aan kwesties rond nationale veiligheid, die op 1 september 2010 is gelanceerd door het Lawfare Institute samen met het Brookings Institutute. De mensen die de blog hebben gemaakt zijn Benjamin Wittes, die een redactionele schrijver was voor The Washington Post, Jack Goldsmith, die werkt als professor aan de Harvard Law School, en Robert Chesney, die een professor is aan de Universiteit van Texas in Austin. Ze hebben allemaal een succesvolle carrière achter de rug, aangezien Goldsmith bij het ministerie van Justitie van de regering George W. Bush diende als hoofd van het Office of Legal Counsel, terwijl Chesney in de regering-Obama werkte als onderdeel van de taskforce voor detentiebeleid. Mensen die voor de blog schrijven, zijn meestal hoogleraren en studenten in de rechten, en ex-functionarissen van de regering van George W. Bush en Barack Obama.

De blog werd populair in januari 2017 toen het verkeer met meer dan 1,100% steeg toen de VS President Donald Trump tweette: LAWFARE en plaatste een link naar een van de blogposts - schrijvers van de blog beweerden dat hij niet wist wie de post schreef, of wat de hele blog eigenlijk betekende. De blog sprak over de weigering door het 9e Circuit van een schorsing van het bevriezingsbevel van Trump door de districtsrechtbank met betrekking tot visa en vluchtelingen. Hoewel de post de beslissingen van Trump bekritiseerde, dacht Trump dat het goede dingen over hem zei, en daarom retweette hij de post op zijn eigen Twitter-account en keurde hij het artikel goed.

David Ignatius, een bekende Amerikaanse journalist en romanschrijver, zei dat Lawfare is 'een van de meest eerlijke kroniekschrijvers van nationale veiligheidskwesties', terwijl Daniel W. Drezner, een gerenommeerd hoogleraar internationale politiek aan de Fletcher School of Law and Diplomacy, verklaarde hoe Lawfare wordt gemaakt van 'intellectuelen van buitenaf die echte invloed in het Trump-tijdperk'. De enige negatieve kritiek op Lawfare is van de Amerikaanse journalist en advocaat Glenn Greenwald, die van mening is dat Lawfare werkt om de daden van de machthebbers te dienen, te vereren en te rechtvaardigen.

Priveleven

Susan trouwde op 20 juni 2009 met de liefde van haar leven Brendan Hennessey op Point Reyes Station in Californië - James is professor Italiaanse studies aan het Colby College in Waterville in Maine; hij studeerde af aan de Universiteit van Wisconsin in Madison en behaalde later zijn master in Romaanse talen aan de Universiteit van Notre Dame - hij promoveerde in het Italiaans aan de UCLA. Het paar ging een aantal jaren met elkaar uit voordat ze hun geloften uitwisselden, op huwelijksreis gingen in Phuket, Thailand en zich later vestigden in Cambridge, Massachusetts - ze hebben samen twee kinderen.

Uiterlijk en vermogen

Susan is momenteel 34 jaar oud, heeft halflang bruin haar en blauwe ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Susan geschat op meer dan $ 2 miljoen en zal het waarschijnlijk stijgen omdat ze momenteel erg actief is in haar carrière.

Aanwezigheid op sociale media

Susan is niet zo actief op sociale-mediaplatforms als je zou denken – ze heeft alleen een Twitter account dat ze in juli 2007 lanceerde, maar heeft meer dan 230.000 volgers verzameld en bijna 22.000 keer getweet.

Aanbevolen