Ankers

Susannah Collins (MLS-verslaggever) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, getrouwd, salaris

Wie is Susannah Collins?

Susannah Collins is een Amerikaanse sportverslaggever, die beroemd werd door voor CSN Chicago te werken en verslag te doen van alle grote sportfranchises in de stad, waaronder de Blackhawks, Bears, Cubs en White Sox. Ze werd echter ontslagen bij het station, sindsdien heeft ze voor een aantal sportnetwerken gewerkt en is ze momenteel in dienst van de Major League Soccer (MLS).

Bekijk dit bericht op Instagram

Geef me elke dag van de week een stevige combinatie van beanie en T-shirt ... vooral zodat ik mijn haar niet hoef te doen. Waargebeurd verhaal. Maar wat maakt het uit als de uitrusting zo vers is, toch? Bedankt @ole90shop voor de aansluiting! ?❤️⚽️ #keepitsimple

Een bericht gedeeld door Susannah Collins (@susannahcollins) op 20 maart 2018 om 17:16 PDT

Susannah Collins Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Susannah Collins werd geboren in Downers Grove, een dorp in DuPage County, Illinois, VS; helaas heeft ze niet veel over haar jeugd gedeeld en ook haar exacte geboortedatum blijft onbekend voor de media. Verder is er geen informatie over haar ouders, zoals hun namen en roepingen, terwijl ze ook heeft gezwegen over het wel of niet hebben van broers en zussen. Als het op haar opleiding aankomt, schreef Susannah zich na het afronden van de middelbare school in aan de Universiteit van Illinois in Urbana Champaign, waar ze een Bachelor of Science-graad in Broadcast Journalism behaalde.

Carrièrebegin, CSN Chicago

Susannah begon haar carrière door als verslaggever bij Showtime Sports te gaan werken. Na een tijdje zou ze het netwerk verlaten en lid worden van het NFL-netwerk. Dit duurde echter ook niet lang, want ze kreeg een aanbod van WCBS-TV om voor hen te komen werken vanuit hun kantoor in New York als weekendsportanker. Ze verhuisde naar New York en verbleef daar enige tijd voordat ze benaderd werd door CSN Chicago. Ze stuurde haar cv en werd binnen de kortste keren officieel onderdeel van het prominente sportnetwerk.

Ze werd in september 2012 uitgeroepen tot de nieuwe sportverslaggever en -anker en bleef tot 2013 onderdeel van het netwerk, toen ze werd ontslagen. Voorafgaand aan haar ontslag was Susannah betrokken bij een controversieel interview met het Chicago Blackhawks-team, waarin ze verklaarde dat het Blackhawks-team tijdens het reguliere seizoen enorm veel seks had, maar succes wilde zeggen. Niettemin zei vice-president en algemeen directeur van CSN Chicago, Phil Bedella, dat haar ongelukkige fout geen effect had op haar ontslag uit het netwerk.

Susannah Collins

mike wolfe wikipedia

Verdere carrière, Major League Soccer

Sinds ze Comcast Sports Network heeft verlaten, heeft Susannah haar carrière redelijk succesvol voortgezet, eerst als verslaggever voor het CBS Sports Network, dat duurde van september 2013 tot juli 2015, waarna ze terugkeerde naar New York en lid werd van de SB Nation; ze diende als gastheer/bijdrager voor het netwerk van juli 2015 tot juni 2015, toen ze vertrok en haar huidige baan kreeg als presentator en verslaggever voor de Major League Soccer. Ze heeft de afgelopen drie jaar in deze functie gediend, waardoor haar rijkdom in grote mate is toegenomen.

Susannah Collins Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Susannah behoorlijk succesvol geworden in haar werk, en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Susannah Collins is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Collins zo hoog is als $ 2 miljoen, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Scoorde een *exclusieve* één-op-één met Becks voor de aflevering van deze week van #TWIM , jullie. Journalist met een hoofdletter J hier. https://t.co/K16qpuzHN1 pic.twitter.com/aO46QzWIg2

— Susannah Collins (@susannahcollins) 7 maart 2019

Susannah Collins Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente journalist? Nou, Susannah is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, maar we hebben toch enkele interessante feiten over haar ontdekt. Susannah is een getrouwde vrouw en haar man is Engels. Helaas is er geen verdere informatie beschikbaar over hun huwelijk.

Omdat ze al zo lang aan sport doet, houdt Susannah zelf van buitenactiviteiten; ze houdt van hardlopen en Pilates doen.

Susannah Collins Internet Fame

In de loop der jaren is Susannah behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Twitter en Instagram, maar ze is ook te vinden op Facebook. Haar officieel Twitter-account heeft meer dan 20.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals haar rapporten over MLS , maar ook wat informatie uit haar persoonlijke leven, zoals haar onvoorwaardelijke steun aan Liverpool F.C. , naast tal van andere berichten. Susannah is ook behoorlijk actief op Instagram met meer dan 10.000 volgers en heeft haar populariteit ook gebruikt om haar carrière te promoten, zoals je op haar pagina talloze foto's van haar interviews en studioverslagen kunt zien. Susannah is ook te vinden op Facebook , waarop ze slechts zo'n 2.000 volgers heeft.

Aanbevolen