Acteurs

Suzanne Rawlings WikiBio. Richard Rawlings scheidt van vrouw

Wie is Suzanne Rawlings?

Suzanne Marie Mergele werd geboren in 1975 op een onbekende datum in de Verenigde Staten en is een ondernemer, reality-tv-ster en actrice. Ze is vooral bekend van haar terugkerende rol in de beroemde Discovery Network-serie getiteld Fast N' Loud, bekend als een van de beste autoshows van deze eeuw. Samen met haar man, de befaamde Richard Rawlings, heeft Suzanne internationale bekendheid weten te verwerven. Deze weg naar succes was echter niet zonder obstakels, aangezien de familie Rawling aanzienlijke tegenslagen in hun persoonlijke leven tegenkwam.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in de Verenigde Staten

Geen enkele geloofwaardige bron kan informatie geven over de familieachtergrond en het vroege leven van Suzanne. Hoewel ze een beroemde reality-tv-ster is, houdt ze haar privéleven liever buiten het publieke oog. Dit anti-publiciteitsstrategie stelde haar in staat om haar rol in Fast N' Loud bijna perfect te spelen. Ze werd al snel een favoriet bij de fans vanwege haar griezelige humor en de steun die ze gaf aan haar man, Richard. Het is ook onduidelijk of haar kennis van de auto-industrie te danken is aan een formele opleiding, of dat ze een autodidactische autoliefhebber is. Desalniettemin speelde Suzanne een belangrijke rol bij het maken van Fast N' Loud zo'n populaire serie.

Carrièrebegin: Richard ontmoeten en Gas Monkey opzetten

Volgens zowel Suzanne als Richard ontmoetten ze elkaar begin jaren negentig via een wederzijdse vriend, hoogstwaarschijnlijk in 1994 nadat Richard van zijn eerste vrouw, Karen K. Grames, scheidde. Naarmate de tijd verstreek, groeiden ze naar elkaar toe en uiteindelijk besloot het paar hun relatie te bekronen met een huwelijksceremonie in Las Vegas, Nevada in 1999. Het is onduidelijk of dit een formele gebeurtenis was of dat ze gewoon wegliepen en alleen trouwden. Rond deze tijd dachten zowel Suzanne als Richard erover om een ​​bedrijf te starten, en gebruikmakend van Richard's kennis van de auto-industrie en Suzanne's ondernemersgeest, richtten ze de Gas Monkey Garage op in Dallas, Texas, waar het nu nog steeds staat. De start was bijzonder moeilijk, omdat ze het niet gemakkelijk vonden om nieuwe klanten naar hun auto-aanpassingswinkel te trekken, maar de dingen veranderden snel.

Gepost door Gas Monkey Garage Aan dinsdag 30 april 2019

Aanhoudend succes: bouwen aan het merk Gas Monkey

Hoewel Suzanne nooit publiekelijk met ideeën werd gecrediteerd, aarzelde Richard nooit om haar inspanningen en creativiteit te prijzen bij het ontwikkelen van hun merk. Rond 2007 besloot het stel om uit te nodigen Aaron Kaufmann voor het team – een autodidactische benzinejunkie, Aaron was hun ogen en oren als het ging om het vinden van nieuwe auto's en nieuwe klanten. Met zijn hulp en de stabiliteit die Suzanne bood, groeide Gas Monkey Garage uit tot iets veel meer dan een plaatselijke hakselaar. In plaats daarvan werden ze een wereldwijd merk, dat klanten uit het hele land en uit het buitenland aantrok. Hoewel ze auto's niet discrimineerden, richtten ze zich vanaf 2008 uitsluitend op klassieke auto's. Deze toename van populariteit had echter enkele negatieve gevolgen.

Problemen onderweg: echtscheiding

Hoewel Richard en Suzanne al meer dan 15 jaar samen waren, inclusief de tijd voordat ze trouwden, ging het niet goed. Het was voor beiden moeilijk om een ​​gezonde relatie te onderhouden met hun groeiende bedrijf, en een gebrek aan tijd die ze samen doorbrachten, zorgde ervoor dat ze meer ruzie kregen, waardoor hun eens zo geweldige huwelijk langzaam verslechterde. Uiteindelijk besloten ze in 2009 kort na hun 10-jarig jubileum hun huwelijk te beëindigen, een gezamenlijk besluit om te voorkomen dat er kwaad bloed tussen hen zou ontstaan. Ze waren meer dan man en vrouw - ze waren beste vrienden en dit was het beste.

Richard Rawlings en Suzanne Rawlings

Sterrendom: Fast N' Loud

Suzanne en Richard konden gewoon niet met elkaar omgaan, en elke minuut die ze samen doorbrachten, werd pijnlijk voor hen beiden. Toen hij in 2009 ging scheiden, nam Richard het hele bedrijf op zich. De last op zijn schouders was zwaar, maar hij had Aaron en Christie om hem te helpen. Uiteindelijk kwam hun grootste doorbraak toen Discovery Channel in 2011 Gas Monkey Garage opmerkte en hen een deal aanbood voor hun eigen show. Richard accepteerde het van harte, wetende dat dit de grote doorbraak was die hij nodig had. De show explodeerde, maar dat gold ook voor zijn verantwoordelijkheden. Van 2009 tot 2015 was hij met niemand uitgegaan, dus hij kwam op de een of andere manier in contact met Suzanne, ze kwamen weer bij elkaar, en hertrouwd in Cabo, Mexico, na zes lange jaren van elkaar gescheiden te zijn geweest.

Gas Monkey uitbreiden als nooit tevoren

Zodra Suzanne terugkeerde naar de kudde, was de Rawlings-clan op volle kracht. Nogmaals, Suzanne nam het op zich om het bedrijf te leiden en ervoor te zorgen dat alles goed gaat, terwijl Richard en Aaron op autojacht waren in de verlaten gebieden van Zuid-Texas. In plaats van alleen het merk te versterken, had Suzanne andere ideeën. Samen met Richard voegden ze Gas Monkey Bar N' Grill toe aan Gas Monkey Garage, evenals een aangrenzende concertlocatie - Gas Monkey Live. Met zo'n slim geld slaagde de familie Rawlings erin hun merk uit te breiden en meer geld te verdienen aan hun toch al opmerkelijke internationale faam. Suzanne was de persoon achter dit alles, omdat ze al haar kennis gebruikte om ervoor te zorgen dat elke onderneming soepel verliep.

Het is misschien zijn vrije week, maar Mike Coy heeft zich enorm ingezet om een ​​vriend in nood te helpen met hun Porsche! Wie houdt er van dat blauw? pic.twitter.com/WyFUVSFTcB

— Gas Monkey Garage (@GasMonkeyGarage) 30 mei 2019

Meest opvallende prestatie: nieuwe franchises in het hele land openen

De opening van Gas Monkey Live en Gas Monkey Bar N' Grill was nog maar het begin van het masterplan van Rawlings. Al snel begon het nieuwe bedrijf een succes te worden, dus maakten ze plannen voor verdere uitbreiding. Suzanne speelde een belangrijke rol bij het in stand houden van Fast N' Loud en het openen van nieuwe Gas Monkey-vestigingen op exclusieve locaties in het land. Tegenwoordig kun je Gas Monkey bezoeken in Harker Heights, Texas of in Foxwoods Resort Casino in Connecticut. Als je in de buurt van Florida bent, kun je ook een hamburger en een biertje drinken in de Gas Monkey Bar N' Grill in Key West. In 2019 breidde Gas Monkey zich uit naar nog een andere industrie: energiedranken. De nieuwe Gas Monkey Energie editie werd onlangs in het hele land uitgebracht, met veel succes. 2019 bracht ook een andere onaangename verandering voor de Fast N' Loud-familie.

Persoonlijk leven: wie is de ex-echtgenoot van Suzanne Rawlings? Wanneer zijn ze gescheiden?

Suzanne's ex-man is de zelfverklaarde benzine-seksueel, Richard Rawlings. Ze ontmoetten elkaar in 1994 en trouwden in 1999. Het ging goed met hen, totdat afstand en te veel werk ervoor zorgden dat ze in 2009 gingen scheiden. Zes jaar lang communiceerden ze nauwelijks, maar op de een of andere manier slaagden ze erin om met iemand anders te daten. Nadat Richard en Suzanne in 2015 weer begonnen te praten, besloten ze het nog een keer te proberen. ‘We zijn gescheiden terwijl er van alles gebeurde en het was moeilijk voor haar om het te verdragen. Dus het was een tijdje zwaar voor haar. Ik ben op reis, ik ben weg, en natuurlijk zijn er veel meisjes die er zijn', zei Richard nadat ze bij elkaar waren gekomen. Op 11 maart 2019 bedroefde Richard fans over de hele wereld echter met een aankondiging dat hij en Suzanne weer gingen scheiden. Per mei 2019 is er geen informatie over de huidige status van de echtscheidingsprocedure.

Bekijk dit bericht op Instagram

Iedereen in de garage een week vrij van mij geven?! Grapje, ik heb deze week alle apen vrij gegeven omdat ze het in het nieuwe seizoen hebben gedood! Allen klaar voor nieuwe Fast N' Loud in juli? #GasMonkeyGarage #GasMonkey #FastNLoud #cartier #cartierlovebracelet

Een bericht gedeeld door Richard R Rawlings (@rrrawlings) op 28 mei 2019 om 10:13 uur PDT

Wat is het vermogen van Suzanne Rawlings?

Volgens verschillende geloofwaardige bronnen , Suzanne Rawlings heeft een geschatte netto waarde van $ 1 miljoen, vanaf medio 2019, opgebouwd met de hulp van investeringen in het merk Gas Monkey en de opbrengsten van elk van de 12 seizoenen van Fast N' Loud. Gezien het feit dat Richard, haar (ex-?) Echtgenoot, een vermogen heeft van meer dan $ 15 miljoen, is het waarschijnlijk dat de echtscheidingsprocedure het vermogen van Suzanne verder zal verhogen.

Aanbevolen