Acteurs

Taliesin Jaffe (Mr. Mom) Wiki, vrouw, vriendin, vermogen. Homo?

Wie is Taliesin Jaffe?

Taliesin Jaffe is een Amerikaanse stemacteur, nasynchronisatieregisseur, scenarioschrijver en ook voormalig kindacteur, die beroemd is geworden als de stem van personages uit anime-shows als R.O.D. de TV, en Hellsing, onder anderen. Hij is ook een van de personages uit de Critical Role-show, waarin hij het veelgeprezen bordavonturenspel Dungeons and Dragons speelt, naast Matthew Mercer, Laura Bailey, Travis Willingham, Sam Riegel, Marisha Ray en Liam O' Brien.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt #c2e2, het was te gek! Hier is een spookachtige foto en tot na 3 weken slaap!

Een bericht gedeeld door Taliesin Jaffe (@executivegoth) op 8 april 2018 om 17:59 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over Taliesin Jaffe, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze prominente stemacteur.

Taliesin Jaffe Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Taliesin Jaffe werd geboren op 19 januari 1977 in Los Angeles, Californië, VS, als zoon van acteur en producer Robert Jaffe en castingdirecteur en actrice, Nina Axelrod. Zijn grootvader was de voor een Academy Award genomineerde scenarioschrijver en producer George Axelrod, bekend van onder meer Breakfast at Tiffany's en Manchurian Candidate. Helaas heeft hij vanaf zijn jeugd niets anders gedeeld, ook niet of hij broers of zussen heeft of dat hij een alleenstaand kind is, en zijn educatieve achtergrond blijft ook onbekend bij de media. Hopelijk onthult Taliesin uiteindelijk meer over zijn vroege jaren.

Taliesin Jaffe

Bobby Lee broer

Carrièrebegin

Taliesin's carrière begon in 1983 met de rol van Kenny Butler in de komische dramafilm Mr. Mom, met Michael Keaton, Teri Garr en Frederick Koehler, en het jaar daarop te zien in de vijf keer voor een Academy Award genomineerde sci-fi mysteriefilm 2010. : The Year We Make Contact, met Roy Scheider, John Lithgow en Helen Mirren als sterren van de film.

Hij genoot succes als kindacteur in de jaren '80, en in 1986 speelde hij in de thrillerfilm Child's Cry, naast Lindsay Wagner en Peter Coyote, en van 1987 tot 1989 speelde hij in de tv-serie She's the Sheriff als Kenny Granger. Het was in het begin van de jaren '90 dat hij zich tot voice-acting wendde, en sindsdien heeft hij had meer dan 120 stemacteursrollen , en heeft ook gediend als regisseur en schrijver.

Stijging naar bekendheid

Toen hij zijn focus eenmaal op stemacteren had verlegd, was Taliesen op weg om een ​​nationale sensatie te worden. Zijn eerste rol was als Frog Demon in de tv-miniserie 3×3 Eyes in 1991, en de eerste grote rol in de anime-serie Burn-Up Excess in 1997, terwijl hij twee jaar later de stem van Doctor was in de miniserie. Geweldige verpleegster Nanako. Het aantal stemrollen nam in de loop der jaren toe, en hij begon meer prominente stemrollen te krijgen, zoals Preta Ghoul in de animeserie Black Cat (2005-2006), en vervolgens te zien in Ergo Proxy in 2006, maar het waren stemrollen in ROD de tv en Hellsing die hem extreem populair maakten. Ook maakt hij sinds 2015 deel uit van de show Critical Role, onder andere Dungeons and Dragons-spelers, die te zien is op het Twitch-kanaal Critical Role.

Taliesin Jaffe Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Taliesin een begrip geworden als het gaat om het voice-overwerk van manga- en anime-cartoons, waardoor hij een ster werd. Zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Taliesin Jaffe is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Jaffe maar liefst $ 1 miljoen is, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

#Stemmen pic.twitter.com/CvJL8S6MhW

— Taliesin Jaffe (@executivegoth) 6 november 2018

Taliesin Jaffe Persoonlijk leven, daten, homoseksueel, vriendje

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente stemacteur? Nou, Taliesin is niet erg open als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, maar we zijn er toch in geslaagd om enkele interessante feiten over hem te ontdekken. Nou, in 2017 kondigde Taliesin aan dat hij biseksueel is, maar heeft helaas zijn huidige relatiestatus niet onthuld, hoewel de media hem in verband hebben gebracht met stemactrice Erika Ishii. Geen van beide Taliesin en Erika hebben hun romance bevestigd, maar ontkenden de geruchten ook niet. Hopelijk komt hij snel met meer informatie over zijn liefdesleven.

Taliesin Jaffe aanwezigheid op sociale media

Sinds het begin van zijn carrière is Taliesin een ster op sociale media geworden en heeft hij een behoorlijke schare fans opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 220.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de nieuwste aflevering van Critical Role, naast andere berichten. Taliesin is ook behoorlijk populair op Instagram , waarop hij meer dan 90.000 trouwe fans heeft met wie hij, naast carrière-inspanningen, ook details uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld.

Gelukkige vaderdag! Gastaankondiging: Stemacteur/schrijver/regisseur Taliesin Jaffe ADR Regie omvat: Hellsing,…

Gepost door Nan Desu Kano Aan zondag 16 juni 2013

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente stemacteur, nasynchronisatie-expert, schrijver en regisseur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij aan het doen is naar de volgende, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen