Beroemdheden

Tammy Bradshaw Wiki Biografie. Leeftijd van de vrouw van Terry Bradshaw, vermogen?

Wie is Tammy Bradshaw?

Tammy Bradshaw werd geboren als Tameria Alice in oktober 1961 in de VS, en is nu een 57-jarige liefdadigheidswerker en echtgenote van Terry Bradshaw. Terry is een voormalige quarterback van de National Football League (NFL) en nu Hall of Famer, die van 1970 tot 1983 voor de Pittsburgh Steelers speelde. Terry werkt momenteel als sportanalist voor televisie en mede-presentator van de Fox NFL Sunday-show. Daarnaast verscheen hij in een aantal films en televisieseries, zoals Failure to Launch, The Cannonball Run, Robots en The Adventures of Brisco County Jr..

Dit is Duncan!!

Gepost door Officiële Terry Bradshaw Aan vrijdag 14 juni 2019

Huwelijk met Terry Bradshaw

Tammy Bradshaw kreeg bekendheid nadat ze in 2014 trouwde met de voormalige NFL-ster en Fox-sportanalist Terry Bradshaw. Het paar was al meer dan 15 jaar samen toen ze besloten hun geloften af ​​te leggen. Helaas is er geen informatie over Tammy's privéleven buiten haar huwelijk met Terry. Er is ook geen informatie beschikbaar over haar familie, vroege leven en opleiding.

Wat we wel weten is dat ze vóór haar relatie met Terry getrouwd was met David Lutrull van 1983 tot 1988. Voordat hij zijn relatie met Tammy begon, was Terry drie keer getrouwd. Zijn eerste vrouw was voormalig Miss Teenage America Melissa Babish; ze waren getrouwd van 1972 tot 1973. Drie jaar later begon hij te daten met schaatser JoJo Starbuck, en ze waren getrouwd van 1976 tot 1983. Terry hertrouwde in hetzelfde jaar dat hij van zijn tweede vrouw scheidde, en tot 1999 was hij getrouwd met familieadvocaat Charla Hopkins , met wie hij twee dochters heeft, Erin en Rachel. Terry staat erom bekend zichzelf lichtvaardig op te nemen en vaak grappen te maken over zijn drie mislukte huwelijken tijdens zijn NFL-pre-gameshow. Terry en Tammy trouwden op 8ejuli 2014.

Tammy en Terry Bradshaw

Kinderen

Hoewel Tammy en Terry samen geen kinderen hebben, bleek Tammy een toegewijde en liefhebbende stiefmoeder te zijn voor de kinderen van Terry uit zijn huwelijk met Charla Hopkins. Hun dochter Rachel is een muzikant, afgestudeerd aan de Belmont University in Nashville, Tennessee. Ze was een deelnemer in de reality-tv-serie Nashville uit 2007, die aspirant-muzikanten volgde die probeerden het te maken in de muziekscene van Nashville. Ze was getrouwd met James Robert Douglas Bironas, voormalig NFL-speler die tragisch om het leven kwam bij een auto-ongeluk in 2014. Hun dochter Erin studeerde af aan de Universiteit van Noord-Texas in Denton, Texas.

Terry's geestelijke gezondheidsproblemen

Tammy speelde een cruciale rol in Terry's levenslange strijd met psychische problemen. Nadat zijn professionele carrière was geëindigd, maakte Terry publiekelijk bekend dat hij gedurende zijn hele carrière angstaanvallen had gehad. Hij beweerde dat zijn drie echtscheidingen zijn situatie verslechterden en het hem moeilijk maakten om terug te komen. Gedurende deze tijd worstelde hij met oncontroleerbaar huilen, slapeloosheid en gewichtsverlies naast zijn angst - hij werd later gediagnosticeerd met klinische depressie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Jullie komen allemaal naar jullie in het voorjaar wees klaar voor een geweldig seizoen !!!!!!???????? ga ook veel voetballers volgen en like al mijn foto's voor 5 likes

Een bericht gedeeld door Terry Bradshaw (@terrybradshawfanpage) op 19 juni 2015 om 5:21 uur PDT

Tammy bleek een hoeksteen te zijn van zijn terugkeer naar gezondheid. Terry zei meerdere keren dat hij het niet had overleefd zonder haar hulp en liefde. Na een aantal jaren van behandeling was Terry eindelijk in staat om de problemen te bestrijden die hem het grootste deel van zijn leven hadden geplaagd. Bradshaw blijft een pleitbezorger van geestelijke gezondheid - meer dan eens zei hij dat de reden dat hij ervoor koos om in het openbaar over deze kwesties te spreken, voortkwam uit zijn verlangen om het stigma dat met geestelijke gezondheidsproblemen gepaard gaat te overwinnen en anderen aan te sporen professionele hulp te zoeken.

Liefdadigheidswerk

Tammy en Terry staan ​​bekend om hun humanitaire werk in het afgelopen decennium. Ze hebben de afgelopen jaren een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan The Chris Long Foundation, die helpt geld in te zamelen voor het Waterboys-initiatief, dat zich uitsluitend richt op het bouwen van zoveel mogelijk waterputten voor de door droogte geteisterde Oost-Afrikaanse gemeenschappen. In april 2017 maakten Tammy en Terry de bouw mogelijk van de 19enou ja, en daagde de Pittsburgh Steelers uit om geld in te zamelen voor de 20e. Daarnaast doneren de Bradshaws ook regelmatig aan de American Quarter Horse Association. In 2018 doneerden ze geld voor de hoofdprijs van de Lucas Oil World Championship Show.

Gepost door Tammy Bradshaw Aan woensdag 9 augustus 2017

Netto waarde

Met betrekking tot haar financiële status is er geen informatie over het exacte bedrag dat Tammy Bradshaw's nettowaarde door bronnen schat op meer dan $ 15 miljoen. Aan de andere kant is haar man erin geslaagd om meer dan $ 15 miljoen te verwerven, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen. Naast zijn professionele voetbalcarrière had Terry ook een langlopende zakelijke carrière. Hij was een aantal jaren verkoper van gebruikte auto's en had ook een pindakaasmerk met zijn naam en imago op het etiket. Daarnaast was hij ook acteur en muzikant, nam zes country- en gospelmuziekalbums op en schreef mee aan vijf boeken.

Aanbevolen