Acteurs

Tara Lipinski's vermogen, echtgenoot, bruiloft, operatie, lengte

Tara Lipinski's netto waarde, Wiki en Bio

Tara Lipinski was geboren op 10 juni 1982 , in Philadelphia, Pennsylvania, VS, wat betekent dat ze 37 jaar oud is en haar sterrenbeeld Tweelingen is. Lipinski, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als actrice en heeft op dat gebied meegewerkt aan projecten als Are You Afraid of the Dark en Superstore. Ze is ook een voormalig competitief kunstschaatsster. Omdat ze op beide gebieden succesvol was, kreeg Tara erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over haar vroege leven en relatiestatus, en daar zullen we het in het artikel over hebben.

Dublin en ik op een mooie zonnige dag. Mijn 8-jarige pup heeft zoveel energie en dat schrijven we allebei toe aan zijn Nulo Pet Food! #gezondersamen #voeding #nulopetfood #flatcoatedretriever

Gepost door Tara Lipinski Aan woensdag 12 juni 2019

Netto waarde

Dus hoe rijk is Tara Lipinski vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice en kunstschaatsster een nettowaarde van meer dan $ 4 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde velden. Lipinski heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze is schijnbaar in staat om financieel voor zichzelf en haar gezin te zorgen.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Tara er de voorkeur aan sommige dingen achter gesloten deuren te houden, waaronder ook details uit haar persoonlijke leven. We weten echter dat ze sinds 24 juni 2017 getrouwd is met Todd Kapostasy, een tv-producent.

Het stel ontmoette elkaar toen Tara Todd zijn Sports Emmy Award uitreikte, en hun relatie bloeide vanaf dat moment op. Na hun verloving ging Todd naar sociale media en schreef dat hij nog nooit zo gelukkig was in zijn hele leven, eraan toevoegend dat Tara de mooiste, meest gepassioneerde, getalenteerde en loyale persoon is die ik ooit heb ontmoet, en ik ben de gelukkigste man op de planeet nu. Het paar lijkt samen een gelukkig en voorspoedig leven te leiden, en dat is het enige dat telt. Ze hebben geen kinderen vanaf vandaag, maar wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Ik dacht dat we de hele dag bezig waren met het inhalen van Big Little Lies. In plaats daarvan @toddkap maakte me wakker, zei dat ik een tas moest pakken en verraste me met een kleine jubileumreis naar Monterrey. Nu rijden we over Bixby Bridge in Big Sur en luisteren we naar de soundtrack van Big Little Lies. ️ pic.twitter.com/tHYGOEBDZz

- Tara Lipinski (@taralipinski) 24 juni 2019

Echtgenoot Todd Kapostasy

Tara's echtgenoot Todd is vooral bekend als tv-producent, die heeft meegewerkt aan projecten als Davey Lives On: A Beyond the Wheel Film, The Pine Tar Incident: Making of Tar Wars, The Pine Tar Incident en Gifts of My Kin.

Etniciteit en achtergrond

Over Lipinski's etniciteit gesproken, ze is blank en heeft blond haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Tara een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze nog steeds tijd en moeite steekt in haar uiterlijk.

Tara, geboren in een familie van Poolse afkomst, maakte haar debuut in het schaatsen in 1988, op zesjarige leeftijd. Twee jaar later had ze haar eerste grote wedstrijd en eindigde ze als tweede in het Oostelijk Regionaal Kampioenschap. In het volgende jaar won ze de primaire meisjes vrije slag. Vanaf 1999 hebben zij en haar familie verplaatst naar Sugar Land, Texas , maar ze verhuisde terug naar Delaware om verder te trainen en verhuisde vervolgens naar Detroit waar ze trainde met Richard Callaghan. Over haar opleiding gesproken, Tara was een student aan de Universiteit van Delaware. Ze sprak over haar leven in haar boek Tara Lipinski: Triumph on Ice: an Autobiography.

Tara Lipinski

Sociale media

Tara zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Lipinski heeft Twitter- en Instagram-accounts en wordt gevolgd door 100.000 op de eerste en 300.000 op de laatste. Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een Tweet waarin ze een van haar beste vrienden een gelukkige verjaardag wenste. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf en haar hond, met als onderschrift Mijn grote jongen heeft soms gewoon een knuffel nodig. Sommige mensen zeggen misschien dat Dublin niet de best getrainde is, maar ik zeg: Als je je ongemakkelijk voelt in de buurt van mijn hond, sluit ik je graag op in de andere kamer als je langskomt.

Instagram

Lipinski deelt foto's uit haar privéleven op Instagram, zodat haar volgers een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze heeft onlangs een foto van zichzelf en haar vriend gepost, met het bijschrift Happy Birthday to my person! Hoe deed ik het leven zonder hem voor zoveel jaren?!. Haar fans leken dol te zijn op de foto, want ze schreven talloze lieve reacties. Een persoon vertelde hen hoe schattig ze zijn, en vele anderen waren het daarmee eens.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het documenteren van de tannest die ik in jaren ben geweest. (Als je me kent, begrijp je deze geweldige prestatie)? ?Kiawah is mijn gelukkige plek. Welke badplaats is jouw favoriet?

Een bericht gedeeld door Tara Lipinski (taralipinski) op ​​10 aug. 2019 om 9:48 uur PDT

Acteercarrière

Tara heeft haar gemaakt acteerdebuut in 1999 , toen ze zich aansloot bij de cast van Touched by an Angel, en in de daaropvolgende periode bleef ze bezig, te zien in The Young and the Restless, Are You Afraid of the Dark? en 7e hemel. Daarna was hij vooral te zien als gastster in series als Generation Jets en Still Standing. Over het algemeen heeft ze 16 acteeroptredens gehad en we denken dat er nog meer voor haar zal komen omdat ze hardwerkend en getalenteerd is.

Kunstschaatsprestaties

Enkele van de wedstrijden waaraan Tara heeft deelgenomen, zijn onder meer Olympische Spelen in het seizoen '98, 1998 Skate TV Championships, 1998 Jefferson Pilot Financial Championships, waarin ze op de eerste plaats eindigde, en 2002 Ice Wars, waarin ze ook een prominente prestatie leverde en als eerste eindigde. plaats ook. Ze wordt geprezen om haar vermogen, waaronder moeilijke springpassen. Over haar vroegere dagen als kunstschaatsster gesproken, in één interview ze zei dat ze vaak om 3 uur 's nachts zou opstaan ​​en om 3.30 uur op het ijs zou zijn. Ze was geïnspireerd en vastbesloten om een ​​Olympiër te worden, dus oefende ze ook na school.

Aanbevolen