Beroemdheden

Tasia Alexis Wiki Bio, leeftijd, gevangenis, zwanger, echte naam, echtgenoot

Wie is Tasia Alexis?

Tasia Alexis werd geboren op 20 maart 1998 in Georgia, VS, en is een persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend omdat ze aanvankelijk bekendheid verwierf via de sociale netwerk-app Vine, waarop ze meer dan 3,6 miljoen volgers kreeg voordat de app werd afgesloten. Later richtte ze haar aandacht op de website Instagram.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze hitte verpest mijn herfstgeest niet

Een bericht gedeeld door TasiaAlexis (@tasiaalexis) op 17 oktober 2016 om 13:20 uur PDT

De rijkdom van Tasia Alexis

Hoe rijk is Tasia Alexis? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 50.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Haar online bekendheid heeft haar talloze kansen opgeleverd, hoewel ze de afgelopen jaren afstand heeft genomen van haar online carrière om zich op andere dingen te concentreren. Terwijl ze haar verschillende inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Tasia groeide op met twee jongere broers en had zeer ondersteunende ouders. Tijdens de middelbare school ontwikkelde ze een sterke interesse voor sociale media en mogelijk daarmee bekendheid te verwerven. Het was in die tijd dat de app Vine haar aandacht trok en waarop ze besloot om haar eigen videocontent te gaan posten.

Tasia Alexis

Het komt eraan is een korte video-hostingservice die in 2012 begon en een paar maanden na de lancering door Twitter werd overgenomen. Hiermee kunnen gebruikers zes seconden durende lusvideoclips delen op het eigen sociale netwerk van de app; gebruikers kunnen door video's van andere gebruikers bladeren via categorieën zoals trending en thema. Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit concurreerde het met diensten zoals Instagram, en in 2015 had Vine meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, maar een jaar later kondigde Twitter aan dat het alle uploads uitschakelde. Dit leidde er later toe dat de app werd afgesloten, waarbij de video's van de app werden geüpload naar een online archief.

Vine Fame en Transition

Toen Alexis op Vine begon, waren de meeste van haar volgers alleen mensen die ze al kende, maar nadat ze video's had gepost, begon haar account een exponentieel aantal abonnees te krijgen. Ze werd een van de snelst groeiende beroemdheden op de app en haar account kreeg op zijn hoogtepunt meer dan 3,6 miljoen volgers. Haar online roem bracht haar ertoe om samen te werken met internetpersoonlijkheid Sam Pottorff, en ze trad ook op in het Los Angeles House of Blues naast Alexander Holtti in 2014. Maar toen de app stopte, moest ze haar aandacht ergens anders op richten.

Gepost door Tasia Alexis Aan dinsdag 20 augustus 2013

Tasia probeerde vervolgens haar hand op de website voor het delen van video's YouTube, waar veel voormalige Vine-persoonlijkheden naartoe gingen nadat de app was afgesloten. Ze vond het echter moeilijk om over te stappen en stopte - de meeste van haar wijnstokken werden later geüpload door andere accounts die ze niet bezit. Ze besloot toen om haar account te ontwikkelen op Instagram , en haar bekendheid veranderde gemakkelijk toen ze veel foto's plaatste die haar leven lieten zien. Ze maakte ook een paar video's die vergelijkbaar waren met die van haar Vine-account, maar niet zo vaak als in voorgaande jaren.

Verdwijning en terugkeer

Sinds ze naar Instagram is verhuisd, is ze doorgegaan posten inhoud die haar populariteit heeft vergroot, en ze kreeg meer dan 460.000 volgers. Ze plaatste veel selfies, foto's van het modeltype en veel sexy foto's die online tot meer aandacht leidden. Ze gaf ook updates over haar persoonlijke leven, waaronder het hebben van een nieuw zusje, en plaatste foto's van zowel familie als vrienden. Ergens in 2017 begonnen haar berichten echter minder frequent te worden, omdat ze een paar promoties van haar Snapchat-account deed en een drastische stijlverandering deed voordat ze haar berichten helemaal stopte.

Veel van haar volgers begonnen zich af te vragen waar ze was, omdat ze zich volledig uit haar online leven leek te hebben teruggetrokken. Fans van haar geloofden dat ze misschien met pensioen was gegaan om andere inspanningen na te streven, zoals bij veel andere Vine-persoonlijkheden die niet langer online actief zijn. De afgelopen maanden heeft ze opnieuw foto's geplaatst, die onthullen wat er in haar leven is gebeurd sinds ze weg is. Ze plaatste foto's van zwanger zijn en een dochtertje verwachten. Ze heeft niet gesproken over de vader van de baby of dat ze nog bij elkaar zijn, wat leidt tot geruchten dat ze is geslagen of dat haar relatie met de vader van de baby na haar zwangerschap is verbroken.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische inspanningen van Alexis. Ze heeft geen details over dat aspect van haar leven gedeeld, ook al heeft ze veel dingen online gepost. Het feit dat ze niet over de vader van haar baby heeft gesproken, leidt tot een indicatie dat ze alleenstaand is en haar baby waarschijnlijk alleen zal opvoeden. Haar ouders en familie blijven haar steunen, ondanks al deze nieuwe dingen die in haar leven gebeuren.

beetje laat maar #wcw @TasiaAlexisss pic.twitter.com/J0gPyZpYeY

— Tasia Alexis Leger (@TasiasArmy) 16 januari 2014

Haar profiel is ook drastisch veranderd om meer na te denken over haar christelijk geloof, aangezien haar profiel nu het populaire vers Filippenzen 4:13 laat zien waarin staat dat ik alle dingen kan doen door Christus die mij sterkt. Al haar recente berichten verwijzen ook naar haar wandel en worsteling met het leven, samen met hoe ze het benadert door haar christelijk geloof. Deze berichten hebben reacties uitgeschakeld, hoewel ze veel positieve aandacht hebben gekregen van haar volgers. Deze verandering in kijk kan ook een van de redenen zijn waarom ze heeft besloten afstand te doen van haar online carrière en zich meer op haar leven te concentreren, vooral omdat ze nu een baby gaat krijgen.

Aanbevolen