Producenten

Tati Amare Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, nationaliteit, salaris, lichaam

Wie is Tati Amare?

Tati werd geboren in Addis Abeba in Ethiopië, onder het sterrenbeeld Maagd op 12 september 1975, en heeft nu ook de Amerikaanse nationaliteit, terwijl hij van Afro-Amerikaanse etniciteit is. Tati staat bekend als producer en tv-presentator van de shows Live in the D en Breaking Bread.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bundel je... het is koud buiten! Weet je wat? Ik ga dit gewoon als mijn officiële vakantiefoto beschouwen. Waarom niet? ?? . ? @dovepix. . . #koud #weer #flick #winter #komt #gegroeid #vakantie #foto #blauw #halo #roze #lippenstift

Een bericht gedeeld door Tati Amare (@tatiamare) op 19 december 2018 om 15:36 PST

Het vroege leven en onderwijs

Tati blijft nogal geheimzinnig over haar ouders en haar vroege leven, hoewel bekend is dat ze een goede relatie heeft met zowel haar vader als moeder - haar moeder heeft haar ooit bezocht tijdens de Live in the D-show om haar een gelukkige verjaardag te wensen, want ze vloog de avond ervoor vanuit Los Angeles zonder iets tegen Tati te zeggen. Haar ouders zouden vanuit Ethiopië naar de VS zijn geëmigreerd toen Tati nog een kind was, en in Los Angeles en New York City hebben gewoond.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, ging Tati naar het Baruch College, waar ze vier jaar later afstudeerde. Ze groeide op met de wens om onderwijzeres te worden, maar haar dromen veranderden naarmate ze ouder werd.

Carrière

Tati Amare is een bekroonde producer en presentator die momenteel co-host is van de WDIV LIVE in de D-show, en de meeste van haar erkenning kreeg toen ze co-host was van de Brood breken talkshow met monseigneur Jamie Gigantello. De serie gaat over het ontdekken van goede restaurants en cafés in alle buurten van New York - de show telt 18 afleveringen van ongeveer 25 minuten en ging in première in 2008 op New Evangelization TV, en wordt nog steeds uitgezonden terwijl ze slechts twee afleveringen per jaar maken .

Tati Amare

LIVE in de D

Woon in de D is een doordeweekse lifestyle-show die om 10.00 uur live wordt uitgezonden en gestreamd op het Local 4 WDIV-kanaal in Detroit - het wordt gehost door Jason Carr en Tati Amare en toont alle positieve dingen die in de stad gebeuren. Jason en Tati hebben het meestal over entertainment, coole evenementen die plaatsvinden, goede restaurants om te bezoeken, goede muziek om naar te luisteren en verschillende andere onderwerpen. Het doel is om te laten zien dat Detroit een prachtige plek is, met veel te bieden aan zowel de mensen die er wonen als degenen die er alleen komen.

Jason staat bekend als de persoon die vol verrassingen is en een grote liefhebber van spek, terwijl Tati de artiest in de groep is omdat ze graag de kunstscene bekijkt. Hun voedselpersoon is Michelle Oliver, die graag geweldige restaurants zoekt, terwijl D. Kila Peeples degene is die nieuwe dingen ontdekt die je in Detroit kunt doen. De producers Tammy en Jay (Jammy) zorgen ervoor dat alles er perfect uitziet, terwijl Rachel hun Associate Producer is die ervoor zorgt dat de show er geweldig uitziet op sociale mediaplatforms. Lorri, Lisa, Sheree, Randy, Kevin en vele anderen maken ook deel uit van de LIVE in de D-familie.

Priveleven

Tati is een van de meest geheimzinnige mensen als het gaat om haar persoonlijke leven - ze heeft niets gedeeld over een man met wie ze een romantische relatie had of heeft, en daarom is er niets bekend over haar vroegere affaires. Het gerucht gaat dat ze single is, maar alleen omdat ze niet over vriendjes praat - het betekent niet noodzakelijk dat Tati niemand ziet. Ze gaf tijdens de show toe toen haar moeder op bezoek kwam, dat ze van mannelijke mannen houdt, van echte mannen maar die niet te knap zijn, omdat ze de mooiste in een relatie wil zijn. Als ze echter verliefd op iemand is, heeft ze liever een oogje op een afstand en is ze nergens meer mee bezig.

Tati is een van die mensen die in anderen geloven, zelfs als ze niet in zichzelf geloven - ze zal vanaf de zijkant kijken en hopen dat je het daar gaat redden.

Dingen waar ze het meest van geniet

Een van de dingen waar Tati het meest van geniet, is koffie in de ochtend – er staat op haar website dat ze zo dol is op koffie dat ze erover nadenkt voordat ze gaat slapen. Ze werkt graag met Chuck Gaicida, praat graag met mensen en kan nog steeds niet geloven dat ze dat doet voor de kost. Ze houdt van lezen , terwijl haar favoriete boek Their Eyes Were Watching God is. Haar favoriete film is In Her Shoes, en haar favoriete liedje is As van Stevie Wonder. Ze is precies de juiste vriendin voor mensen die van verrassingen houden - als je een verjaardag of een andere speciale gelegenheid hebt, zal ze je verrassen, en je zult het niet zien aankomen. Hoewel sommige mensen haar misschien goedkoop noemen, beschouwt ze zichzelf als een frugalista - iemand die zich goed kleedt voor een klein bedrag. Last but not least, Tati houdt ervan om mensen te entertainen en organiseert vaak diners bij haar thuis.

Een ding waar ze zich slecht over voelt, is het feit dat ze nooit heeft leren breakdancen, omdat ze het altijd al wilde doen zoals de Rock Steady Crew dat doet.

Dingen die ze helemaal niet leuk vindt

Heb je ooit gehoord van germofobie? Het is een angst voor ziektekiemen die ervoor zorgt dat een persoon de hele tijd zijn handen wast, en Tati schaamt zich niet om toe te geven om een ​​van deze mensen te zijn (die echt zeldzaam zijn). Ze houdt niet van mensen die niet attent zijn en niet om anderen geven, maar eerder egoïstisch zijn.

Ook al heeft ze sociale media-accounts, ze is dankbaar dat ze niet heeft hoeven opgroeien zoals kinderen tegenwoordig opgroeien - naar hun schermen kijken en geen quality time met elkaar doorbrengen.

#latergram Vrijdagavond… Roots, rock, reggae en die ene rebelse krul @campusmartiuspark! Regen trekt aan ons voorbij, de…

Gepost door Tati Amare Aan zaterdag 15 juli 2017

Uiterlijk en vermogen

Tati is momenteel 43 jaar oud. Ze heeft lang bruin krullend haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Tati geschat op meer dan $ 850.000, en zal het zeer waarschijnlijk stijgen naarmate Tati nog steeds vooruitgang boekt in haar carrière.

Aanwezigheid op sociale media

Hoewel Tati geen grote fan is van sociale-mediaplatforms, vereist haar baan dat ze het nieuws op internet bijhoudt - ze lanceerde haar Twitter-account in oktober 2009 en heeft tot nu toe meer dan 2.200 volgers verzameld en meer dan 2.000 getweet keer. Ze is veel populairder bij haar Instagram account dat wordt gevolgd door bijna 35.000 mensen, terwijl ze ongeveer 400 foto's plaatste - ze heeft ook een Facebook-account, dat ze gebruikt om contact te houden met haar familie en vrienden.

Tati loopt ook haar eigen website waarop je iets over haar kunt lezen, haar galerij kunt bekijken en contact met haar kunt opnemen als je vragen hebt, of haar wilt complimenteren met haar werk (wat erg aardig van je zou zijn).

Aanbevolen