Ankers

Teresa Priolo Wiki Biografie, leeftijd, huwelijk, echtgenoot, afmetingen, kinderen

Wie is Teresa Priolo?

Mary Teresa Priolo werd geboren op 20eJuli 1983, in Clifton, New Jersey, VS van Italiaanse afkomst. Ze is een 35-jarige verslaggever, nieuwslezer en podcastpresentator, die momenteel werkt als verslaggever voor een algemene opdracht en voorlezer bij Fox 5 News op Good Day New York. Ze staat bekend om het verslaan van verschillende evenementen zoals Superstorm Sandy en Super Bowl in een carrière die actief is sinds 2005.

Bekijk dit bericht op Instagram

Eerste keer op de nieuwe set en oooohhhhhh!? Het is zo #FANCY! ?

Een bericht gedeeld door Teresa Priolo (@tpriolo) op 17 mei 2019 om 12:04 PDT

Teresa Priolo Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Teresa Priolo groeide op met haar jongere zus Bridget in haar geboorteplaats Clifton door haar ouders Bob en Tina Palmeri. Teresa dankt haar ouders voor het bijbrengen van de can-do-houding in haar en haar broer of zus. Ze verklaarde ook dat ze het gevoel van stiptheid van haar vader had geërfd, en het idee van het belang van gemeenschap, en dus opgroeide in New Jersey, was Teresa erg betrokken bij haar gemeenschap, en tijdens haar middelbare school- en universiteitsjaren deed ze veel vrijwilligerswerk en activisme. Teresa studeerde af aan de middelbare school en schreef zich in 2001 in aan de Fairfield University in Connecticut, waar ze in 2005 afstudeerde met een bachelordiploma in broadcastcommunicatie.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen was Teresa's eerste baan bij RDF Media, een Brits productiebedrijf, dat enkele jaren werkte aan het reality-tv-programma Wife Swap. De realityshow draait om twee families, meestal met een heel verschillende levensstijl en uit verschillende sociale klassen, die gedurende twee weken van vrouw/moeder wisselen. Hoewel het werken aan de show voor Teresa een geweldige manier was om de nodige televisie-ervaring op te doen, was haar doel om in de nieuwsuitzendingen te werken. Daarom solliciteerde ze om stage te lopen bij verschillende nieuwszenders en werd ze ingehuurd door WFSB-TV in Hartford, Connecticut als assistent voor een opdracht. Dit was haar eerste blootstelling aan televisienieuws en een geweldige kans om de kneepjes van het vak te leren en de carrièreladder te beklimmen. Nadat haar stage erop zat, werd ze ingehuurd door Idaho Falls’ KIDK-TV.

Teresa Priolo

Werken bij Freedom Communications en WRGB-TV

Priolo verhuisde vervolgens naar Albany, waar ze begon te werken voor Freedom Communications als verslaggever en ochtendnieuwsanker. Daarna was haar volgende baan bij het CBS-gelieerde station WRGB-TV, gevestigd in Schenectady, waar ze vier jaar doorbracht, en het was in deze tijd dat ze beroemd werd door een aantal spraakmakende verhalen en evenementen te verslaan. Onder hen waren de massale schietpartij die plaatsvond in Binghamton's American Civic Association en de nasleep ervan, en de verwijdering van gouverneur Eliot Spritzer uit zijn ambt na een schandaal waarbij eliteprostitutie betrokken was.

Fox 5 News en Good Day New York

In maart 2012 trad Priolo, na vier jaar in Schenectady, in dienst bij Fox 5 News als verslaggever voor een algemene opdracht. Ze verklaarde dat het kunnen doen van het werk dat ze wilde in de stad waar ze van hield en waar ze opgroeide, een droom was die voor haar uitkwam, wat betreft carrière. Een van de opmerkelijke gebeurtenissen die ze tijdens haar tijd hier heeft behandeld, zijn de tragedie in Newtown, Super Bowl XLVIII en Superstorm Sandy. Ze werkt ook als presentator van de ochtendnieuwsshow Good Day New York, en over haar werk zegt Priolo dat sociale media het spel hebben veranderd omdat ze meer betrokkenheid en directe invloed van het publiek mogelijk hebben gemaakt. Kijkers kunnen nu afstemmen op en relevante informatie doorgeven aan de nieuwsdiensten, wat op zijn beurt de kwaliteit en validiteit van de verstrekte informatie verrijkt en de nieuwszenders in staat stelt om nieuwe verhalen en gebeurtenissen te horen zodra ze zich voordoen. Priolo verklaarde ook dat ze meer dan bereid is om 's ochtends vroeg wakker te worden en te helpen het gebied van New York City / driestaten op de hoogte te houden.

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, is de verslaggever en nieuwslezer bijna zes jaar getrouwd met Daniel Aviles, en op 17eIn februari 2018 verwelkomde het paar een zoon genaamd Matthew. Het gezin, dat ook een geredde kat genaamd Ida en een hond genaamd Duke omvat, woont momenteel in New Jersey.

Podcast

Ondanks dat ze een fulltime nieuwsverslaggever, moeder en vrouw is, heeft Teresa onlangs de titel van podcast-host aan haar cv toegevoegd. In 2018 lanceerde ze een wekelijkse podcast genaamd Alles goed in het moederschap met Teresa Priolo ., met verschillende thema's die verband houden met zwangerschap, moederschap en ouderschap in het algemeen. Elke aflevering is er een gastspreker en komen onderwerpen aan bod als sporten tijdens de zwangerschap, borstvoeding, omgaan met ziektes, etc.

De wereld heeft meer mensen met autisme nodig... Super trots hierop #allgoodintheotherhood ep.on #autisme , door lens van 2 moeders. Het beschikt over: @ fox5ny EP @beckycartercook & Sarah Clark-Schwartz van de blog Onverwacht autistisch. Perfect voor een zondagse rit! Laat ons wat zien? pic.twitter.com/ML4Mu6Rg5a

- Teresa Priolo (@ Fox5Teresa) 19 mei 2019

Netto waarde

Dankzij een langlopende carrière als nieuwsverslaggever en anker is Teresa Priolo erin geslaagd om een ​​nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen te verwerven, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

Sociale media

Wat betreft sociale-mediaplatforms heeft Teresa: een Instagram-account met meer dan 7300 volgers. Ze is ook actief op Twitter waar ze wordt gevolgd door meer dan 10.500 fans. Daarnaast heeft ze ook een profiel op Facebook .

Een goede haardag kan niet alle dingen oplossen ... maar het kan VEEL doen. Dus, proost daarop! ? #tvhair #goodhair #tvnews #goodhairday #thehigherthehairtheclosertogod

Gepost door Teresa Priolo Aan woensdag 20 februari 2019

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het op haar uiterlijk aankomt, heeft Teresa een fit figuur dat ze handhaaft door regelmatig te sporten in de sportschool. Ze is 1,62 m lang, weegt ongeveer 50 kg en haar vitale statistieken zijn 32-25-34. Ze is een natuurlijke brunette en heeft hazelnootkleurige ogen.

Aanbevolen