Beroemde Echtgenoten

Terri Carrington's Wiki Bio. Wie is de ex-vrouw van Rodney Carrington?

Wie is Terri Carrington?

Terri Carrington werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is patholoog-anatoom, maar misschien het best bekend als de voormalige echtgenote van stand-upcomedian Rodney Carrington. Hij is ook een muziekartiest die in de loop van zijn carrière zes studioalbums van grote labels heeft uitgebracht.

De rijkdom van Terri Carrington

Hoe rijk is Terri Carrington? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Hoewel ze inkomsten heeft verdiend als patholoog, komt het grootste deel van haar rijkdom uit haar gedeelde relatie met Rodney. met een geschat vermogen van meer dan $ 6 miljoen.

Oude Rodney-fans! Nieuwe Rodney-fans! Vroeger Rodney-fans! Hoor eens ! Alle downloads zijn $ 5,99! Klik op de link om…

Gepost door Rodney Carrington Aan maandag 4 maart 2019

Echter, naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar persoonlijke rijkdom zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Er is bijna geen informatie over het leven van Terri vóór haar relatie met Rodney. Er zijn geen details over haar ouders, waar ze is geboren, haar jeugd, familie en haar carrièrepad. Het is bekend dat ze zich na haar afstuderen aan de middelbare school inschreef aan de Universiteit van Centraal Oklahoma . (UCO)

UCO is een gemengde openbare universiteit en de derde grootste in Oklahoma met jaarlijks meer dan 17.000 ingeschrevenen. Het werd opgericht in 1890 en was een van de eerste instellingen voor hoger onderwijs die in het gebied waren gevestigd voordat de staat Oklahoma werd opgericht. Het is een van de oudste universiteiten in het zuidwesten van de Verenigde Staten en de thuisbasis van de Amerikaanse tak van de Academy of Contemporary Music.

Na het behalen van haar diploma begon Terri te werken voor de verpleeg- en langdurige zorggemeenschap Senior Suites.

Ze besloot echter op een bepaald moment in haar volwassen leven spraaktaalpathologie na te streven, hoewel details over haar huidige inspanningen onbekend zijn.

Voormalige echtgenoot – Rodney Carrington

Rodney begon zijn carrière als stand-upcomedian, optredend in zalen in Texas, waardoor hij de kans kreeg om als gast aan verschillende radioprogramma's te werken. Een van de programma's die zijn bekendheid vergrootten, was The Bob and Tom Show, een gesyndiceerd programma dat veel populariteit geniet en ook regelmatig wordt erkend door de National Association of Broadcasters.

In 1998 beleefde hij zijn grote doorbraak toen hij tekende bij Mercury Records Nashville. Het bedrijf valt onder Universal Music Group, Nashville, de countrymuziekdochteronderneming van de organisatie.

Hij bracht zijn eerste album uit, getiteld Hangin' with Rodney in 1998, dat zowel originele liedjes als stand-upcomedy bevatte, en bereikte 73rdplek op de Top Country Albums-hitlijst. Daarna verhuisde hij naar Capital Nashville voor zijn volgende project, en in 2000 bracht hij het album Morning Wood uit, dat zijn eerste top 20-album zou worden, en hij betrad voor het eerst de singles-hitlijsten met zijn nummer More of a Man.

Rodney Carrington

Chubbyemu naam

Daarna werkte hij aan het live-album C'mon Laugh You Bastards.

Rodney's laatste carrière

In 2003 bracht Rodney zijn derde project voor Capitol uit, getiteld Nut Sack, dat voornamelijk uit liedjes bestaat in plaats van stand-up schetsen; zijn lied getiteld Don't Look Now bereikte 60eplek in de hitparade. Het jaar daarop verscheen een Greatest Hits-album op twee schijven - de ene had stand-upcomedy en de andere had liedjes.

Daarna maakte hij zijn acteerdebuut in de sitcom getiteld Rodney , die twee seizoenen op ABC werd uitgezonden, grotendeels gebaseerd op zijn leven.

In 2007 bracht hij zijn volgende album uit - King of the Mountains, en het jaar daarop zette hij zijn acteerwerk voort met een optreden in Beer for My Horses. De film is gebaseerd op het Toby Keith-nummer met dezelfde naam, en Rodney werd gecrediteerd als co-schrijver. De film werd opgenomen in Las Vegas, New Mexico en verdiende meer dan $ 670.000 in de beperkte box office-release.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Rodney Carrington (@rodneycarringtonmusic) op 3 januari 2018 om 14:36 ​​PST

Zijn volgende project was een single getiteld Angel Friend, een van zijn weinige serieuze nummers, en gaat over zijn beste vriend die plotseling is overleden. In 2009 bracht hij zijn zesde studioalbum uit - El Nino Loco - wat zijn laatste release was voor Capital Records. Hij bracht toen zijn eerste kerstalbum uit, dat enig succes vond.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Terri Rodney ontmoette toen ze allebei student waren aan de universiteit in de jaren negentig. Ze trouwden in 1993 en hebben drie kinderen. Het was in de tijd dat Rodney nog geen succes had in zijn comedycarrière, maar met zijn toenemend succes en het gebrek aan tijd doorgebracht met het gezin, bleek de druk op hun huwelijk ondraaglijk, wat ertoe leidde dat Terri in 2011 de echtscheiding aanvroeg.

Het paar stemde ermee in om de voogdij over hun drie kinderen te delen, terwijl details over de schikking buiten het publiek zijn gehouden.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie is, is dat ze geen accounts heeft op een van de belangrijkste sociale-mediawebsites, maar haar privacy liever behoudt. Er is geen nieuws of informatie over haar na hun scheiding, en het is niet bekend of ze is hertrouwd of op zijn minst een nieuwe relatie heeft. Haar ex-man is ook niet hertrouwd, blijkbaar gericht op het bevorderen van zijn carrière.

Aanbevolen