Beroemdheden

Terron Beckham (NFL) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen

Het vroege leven en gezin

Terron F. Beckham werd geboren op 28 juli 1992 in Dallas, Texas USA dus onder het teken Leo en met de Amerikaanse nationaliteit. Er is bijna niets bekend over zijn familie, behalve dat zijn vader, Terry Beckham, een geweldige voetballer was toen hij op de middelbare school zat, en later een prominente atletiekatleet werd aan de Morehead State University, en hij heeft nog steeds de school hinkstapspringen record, dus Terron erfde zijn passie voor sport.

Ik heb vrienden... sommige dichterbij dan andere... koop mijn echte vrienden willen dat ik slaag, wat er ook gebeurt, en het is triest om te zeggen dat ik me voel...

Gepost door Terron Beckham Aan Donderdag 16 maart 2017

Zijn moeder, Jerri Fondren, was ook al op jonge leeftijd dol op sport, waardoor basketbal haar grootste passie werd. Terron heeft een zus, wiens naam niet beschikbaar is. Het is ook vermeldenswaard dat Terron een neef is van Odell Beckham Jr., een ontvanger van de New York Giants, een beroemde American Football-speler en beroemdheid. Terron en Odell waren echter vanaf het begin niet dichtbij genoeg, aangezien Odell in Louisiana woonde en ze elkaar bijna nooit zagen. Terron was al van kinds af aan bezig met sporten, niet alleen goed in voetbal, maar ook in basketbal en zwemmen.

Educatieve achtergrond en financiële problemen

Terron studeerde aan de Richardson High School in Dallas – daar in Dallas nemen ze het serieus als het om voetbal gaat. Terron deelde in zijn interview to Stack in 2016: ‘High school is eigenlijk college football. Elke middelbare school heeft een stadion, alles is enorm, alles is groot. Ze doen echt goed werk om het voetbal daar op te pompen'. Al snel moest hij echter overstappen naar Maryland, omdat zijn ouders uit elkaar gingen en met steeds meer financiële problemen worstelden. Als kind kon Terron niet anders dan denken dat hij de echte reden was voor de ruzies van zijn ouders, dus besloot hij te verhuizen naar het huis van zijn tante en oom in Fort Meade, Maryland.

Terron Beckham

Hij besloot dat het leven in de militaire familie geweldig zou zijn voor zijn karakter en leven, dus iedereen was het erover eens dat dit de beste stap was. Dus, Terron studeerde in 2010 af aan de Fort Meade High School. Hoewel hij geen aanbiedingen kreeg van Divisie I-programma's, Stevenson University (een Divisie III-school in de buurt) in Owings Mills, nam Maryland contact met hem op omdat ze zeer geïnteresseerd waren om met hem samen te werken . Toen Terron begreep dat hij niets had om zijn collegegeld te betalen, dacht hij eerst dat Stevenson University zijn problemen zou oplossen, maar het bleek dat hij alleen hulp kreeg in de vorm van studieleningen.

Dus op dat moment had hij twee soorten leningen en had hij geen kans om ze af te betalen, hoe hard hij ook probeerde. ‘Ik ben het hele semester van kamer naar kamer verhuisd op zoek naar een verblijfplaats. Uiteindelijk moest ik voetbal opgeven om te werken en de rest van school te betalen', zei Terron, terwijl hij zijn moeilijke tijden beschreef. Hij verliet Stevenson University na het eerste semester.

Carrière

voetbal carrière

Vanwege een vrij groot bedrag aan Stevenson University kon Terron zich niet inschrijven op een andere school, dus begon hij te werken bij GameStop als verkoopassistent, daarna bij Best Buy en Hollister.

Hij begon ook naar de sportschool te gaan omdat hij klaar wilde zijn om te voetballen als hij werd aangeboden. Hij wachtte echter niet alleen op de kansen om hem te vinden; hij begon deel te nemen aan lichaamsbouwwedstrijden en kreeg wat werk als personal trainer en fitnessmodel. In 2012 begon hij zijn foto's op Instagram te plaatsen toen zijn lichaam er fantastisch uit begon te zien. 'Toen ik alleen was en ik deze enorme fitnessmensen zag, dacht ik: 'Oké, ik moet iets doen dat viraal gaat en mensen echt laat denken dat deze man gek is', zegt Terron over zijn motivatie om meer te posten foto's op zijn Instagram-profiel. Zijn fitnesstrainer en modellencarrière lieten goede resultaten zien, dus Terron kreeg de kans om naar New York City te verhuizen.

In 2015 nam Terron deel aan Mr. Olympia Fitness and Performance Expo, waar hij werd opgemerkt door de eigenaar en CEO van TEST Football Academy, Kevin Dunn. Terron kreeg een positie in het team aangeboden en nam de kans aan en verhuisde naar Martinsville, New Jersey. Hoewel hij een indrukwekkend atletisch vermogen had, had Terron moeite met behendigheid en flexibiliteit; hem werd ook aangeraden om wat gewicht te verliezen. Hij speelde enige tijd in TEST, maar hij stopte later en probeerde toen weer een voetbalcarrière op te bouwen door zich in te schrijven aan het Navarro College in Corsicana, Texas, hoewel hij weer stopte.

Online carrière

Door zijn foto's op zijn Instagram-account te plaatsen, kreeg Terron steeds meer abonnees op zijn sociale media-profiel. Vanaf 2019 heeft hij meer dan 550.000 volgers op zijn Instagram-pagina en krijgt hij er steeds meer bij. Omdat hij ook een gepassioneerde gamer is, begon Terron gameplayvideo's op zijn YouTube-kanaal te plaatsen en ging hij livestreamen op zijn Twitch-profiel. Hij speelt games als Gears of War 4, Overwatch en Battlefield I. Hij plaatst ook veel trainings- en trainingsvideo's, die ook duizenden views krijgen en de meest zichtbare video's zijn geworden op het kanaal van Terron.

Zijn populairste video's op zijn kanaal zijn 800 Pounds Of Destruction en Larry Wheels & Terron Beckham | Big Back Big Biceps Training die beide meer dan 1,5 miljoen views hebben. Het is ook vermeldenswaard dat Terron een ambassadeur is geworden van fitnessmerken als Alpha Clothing, Just Saiyan Gear en G Fuel.

Priveleven

Terron is niet vrijgezel - zijn vriendin is Pelin Tekdal, wiens bijnaam online Pelinyc is, en ze zijn sinds 2017 aan het daten. Terron plaatst niet veel foto's van zijn vriendin op Instagram, hoewel hij een speciaal verhaal heeft met haar foto's nam zichzelf. Ze hebben niets aangekondigd over een verloving en ze hebben geen kinderen.

Zondag funday met @pelinyc .. #nerdlifestyle -#ootd #voltron #gf #alpha #blessed #nyc #igdaily #instagood

Gepost door Terron Beckham Aan zondag 21 mei 2017

Wie is Pelin Pelinyc Tekdal?

Pelinyc is een YouTube- en Instagram-persoonlijkheid en ook een visagist, die in Los Angeles woont. Ze heeft haar make-up tutorials en kunst gepost op Instagram sinds 2015, het aantrekken van meer dan 13.000 abonnees op haar profiel. Ze heeft ook een Youtube kanaal, waarop ze haar make-uphandleidingen, productrecensies, kookvideo's en trainingssessies deelt. De meest populaire video op haar kanaal is getiteld AVATAR MAKE-UP TUTORIAL | HALLOWEEN MAKE-UP | PELIN TEKDAL en heeft meer dan 10.000 views. Ze heeft commerciële contracten met cosmeticamerken als Wet n Wild Beauty, Jeffree Star Cosmetics, Sephora, Rimmel London en vele anderen. Ze probeert vaak veel anti-verouderingsproducten op haar moeder en laat de resultaten zien in haar video's.

Bekijk dit bericht op Instagram

Suikerspinkoningin voor de @angelhasfallen-première van gisteravond? ook bijschrift Morgan Freeman's gezicht?? #angelhasfallen #première

Een bericht gedeeld door IJskoningin❄ (@pelinyc) op 21 augustus 2019 om 13:28 PDT

Hobby's en interessante weetjes

Terron is een grote fan van videogames en besteedt zijn vrije tijd aan het spelen ervan. Hij houdt ook van uit eten gaan en geeft de voorkeur aan pizzacafés. Hij brengt graag tijd door met zijn moeder en zus en bezoekt ze wanneer hij de kans heeft. Hij houdt ook van reizen.

Aanwezigheid op sociale media

Terrons succesvolle online carrière heeft ervoor gezorgd dat hij actief is op veel social media platforms; dus zijn Instagram account heeft meer dan 550.000 volgers, zijn Twitter profiel wordt gelezen door meer dan 16.000 gebruikers, en zijn Zenuwtrekking kanaal wordt gevolgd door meer dan 13.000 mensen. Terron heeft ook zijn persoonlijke website - Aftermath Fitness - waarop hij zijn fitness- en voedingsprogramma's verkoopt.

Sinds ik kocht @Converseren mijn trainingen zijn waanzinnig goed geweest? 585 box squat voor 2 … pic.twitter.com/8EzSMyhsQb

— Terron F. Beckham? (@FbAftermat) 9 september 2019

Uiterlijk, kledingstijl

Terron heeft van nature krullend zwart haar waarmee hij graag neonkleuren zoals blauw en groen verft; hij heeft donkerbruine ogen. Terron is 1,80 m lang en weegt ongeveer 225 lbs (101 kg); zijn vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Hij heeft veel tatoeages over zijn hele lichaam. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan casual en sportieve looks, het dragen van sportieve pakken en tanktops, T-shirts, sneakers, enz.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Terron geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen. Hij heeft verschillende inkomstenbronnen, een daarvan is zijn YouTube-kanaal, waarmee hij meer dan $ 114.000 verdiende; Terron profiteert ongeveer $ 1.900 per maand van advertenties op zijn YouTube-kanaal, dat bijna 600 video's bevat.

Terron Beckham

Terro profiteert ook van zijn Instagram-account en krijgt daar tot $ 2.700 per post. Hij heeft veel commerciële contracten met merken als Reebok, Alpha Clothing, Just Saiyan Gear en vele anderen. Hij krijgt ook geld van donatietips op zijn Twitch-streams, hoewel hij geen Twitch-partner is en geen abonnementsknop op zijn profiel heeft, dus hij profiteert niet van zijn abonnees. Zijn website is ook een stabiele bron van inkomsten, aangezien er dagelijks fitness- en voedingsprogramma's worden verkocht, en de feedback van klanten is zeer positief. Omdat Terron ook hard blijft werken als fitnessmodel en personal trainer, zal zijn vermogen in de toekomst zeker groeien.

Aanbevolen