Producenten

Tiffany Del Real Wiki, leeftijd, implantaten, ex-vriend, vermogen, baan

Wie is Tiffany Del Real?

YouTube is nog nooit zo populair geweest als nu, en veel mensen hebben het in hun voordeel gebruikt door hun vaardigheden en talenten te laten zien, of het nu gaat om acteurs, dansers, zangers, komieken of iets anders dat interessant is voor andere mensen. Tiffany maakt deel uit van de Just Kidding Films als producer en public relations manager, terwijl ze ook haar eigen Youtube kanaal , met meer dan 330.000 volgers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik moet wennen aan deze glimlach nu ik opzetstukken op mijn tanden heb. Ze hebben ze toegevoegd zodat mijn Invisalign zich aan mijn tanden kan vastgrijpen om ze beter uit te lijnen. Ik haat ze gewoon omdat het lijkt alsof ik weer een doorzichtige beugel heb? Je kunt ze zien in mijn verhaal lol

Een bericht gedeeld door Tiffany Del Real (@real_tiff) op 9 september 2019 om 15:16 PDT

Tiffany Del Real Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Tiffany Del Real werd geboren op 29 november 1990 in San Francisco, Californië, VS, van Mexicaanse afkomst. Tiffany had een moeilijke jeugd, omdat haar ouders uit elkaar gingen, wat haar in een depressie bracht. Ver weg van haar vader voelde Tiffany zich alleen maar verdrietig, maar toen ze 15 werd, verhuisde ze naar Mexico om bij haar vader te gaan wonen. Helaas is er geen informatie over haar opleidingsachtergrond.

Carrièrebegin

Tiffany's leven veranderde tijdens een van de vele concerten die ze bijwoonde en ontmoette de leden van Just Kidding Films.

Ze voegde zich onmiddellijk bij de crew en begon met hen aan hun video's te werken. Naast dat ze in een aantal video's verscheen, begon ze ook achter de camera te werken als producer, maar maakte ze ook de merchandise van Just Kidding Films en deed ze er alles aan om haar creaties te verkopen. Geleidelijk aan werd Tiffany populairder en besloot ze ook haar eigen YouTube-kanaal en Instagram-account te beginnen. In die tijd ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Casey Chan, met wie ze het Tiff & Case YouTube-kanaal lanceerde.

Tiffany Del Real

Ze begonnen grappige video's te uploaden, terwijl ze ook verslag deden van hun dagelijks leven, wat mensen van over de hele wereld naar het kanaal van Tiffany lokte. De eerste video was getiteld Welkom op ons kanaal , en het heeft nu meer dan 535.000 views.

Stijging naar bekendheid

Terwijl ze doorging met het maken van video's, groeide Tiffany's populariteit en in een mum van tijd bereikten de twee meer dan 100.000 volgers op hun kanaal. Het aantal bleef toenemen en zij en haar man hebben nu meer dan 330.000 abonnees op hun officiële YouTube-kanaal, terwijl hun video's meer dan 35 miljoen keer zijn bekeken.

Enkele van de meest populaire video's zijn: Eindelijk wat extra hulp , waarin de zoon van Tiffany wat koren in het huis doet, dan Wil je met me trouwen? (Voorstelvideo) , die ongeveer 1,3 miljoen views heeft; TIFF & CASE OFFICILE HUWELIJKSVIDEO , met meer dan 775.000 weergaven;, en WIJ PROBEREN SENSORISCHE DEPRIVATIE , die ongeveer 765.000 views heeft, naast tal van andere video's die de populariteit en het vermogen van Tiffany hebben vergroot.

Tiffany Del Real Netto waarde

Weet je hoe rijk Tiffany Del Real is? Welnu, deze YouTuber heeft naam gemaakt dankzij haar creativiteit en zakelijke vaardigheden, en haar succes heeft bijgedragen aan haar rijkdom. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Tiffany eind 2019 geschat op meer dan $ 1 miljoen, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal het vermogen van Tiffany de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Tiffany Del Real Persoonlijk leven, Daten, Huwelijk, Echtgenoot, Kinderen

Tiffany heeft YouTube gebruikt om de meeste belangrijke details uit haar persoonlijke leven met de fans te delen, en we zijn erg blij om ze met je te delen. Tiffany is een getrouwde vrouw en de naam van haar man is Casey Chan. De twee ontmoetten elkaar in 2012 en enkele jaren nadat ze een romance hadden, stelde Casey Tiffany ten huwelijk; hun huwelijksceremonie vond plaats in 2017. De twee hebben zelf geen kinderen, hoewel Tiffany al een moeder is; tijdens haar verblijf in Mexico werd ze zwanger en beviel ze op 17-jarige leeftijd van haar zoon Isaac, geboren op 12 januari 2008. Ze heeft de naam van de biologische vader van het kind niet bekendgemaakt.

Tiffo verloor de strijd op deze. Tiffa zegt: ja mamacita post die selfie! Je ziet er goed uit! Lol, ik klink gek als je onze laatste aflevering van @heybtchpodcast . Ga luisteren want ik weet dat je die fomo nu hebt lol https://t.co/OPV8yv23gX pic.twitter.com/jUySwi1CIk

- Tiffany Del Real (@real_tiff) 4 september 2019

Tiffany Del Real Internet Fame

YouTube heeft Tiffany beroemd gemaakt, maar sindsdien heeft ze haar populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel ze ook op Facebook te vinden is. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 315.000 volgers, met wie ze haar meest recente prestaties heeft gedeeld, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ze is ook behoorlijk actief op Twitter , waarop Tiffany meer dan 60.000 volgers heeft, en haar recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals haar eigen podcast op Spotify, naast andere berichten.

Tiffany Del Real Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen, implantaten

Weet je hoe lang Tiffany is en hoeveel ze weegt? Tiffany staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,62 m, terwijl ze ongeveer 112,5 lbs of 51 kg weegt. Haar vitale statistieken zijn onbekend, hoewel ze een slank figuur heeft. Haar fans hebben gesuggereerd dat Tiffany borstimplantaten heeft, maar ze heeft de geruchten nooit bevestigd, hoewel het verschil in de grootte van haar borsten duidelijk is als je naar oudere foto's kijkt en ze vergelijkt met recentere.

Aanbevolen