Beroemdheden

Tim Tracker's Wiki Biografie, leeftijd, echte naam, vermogen, baan

Wie is Tim Tracker?

Tim Tracker werd geboren op 1 maart 1982 in Florida, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend om zijn kanaal dat zich richt op videoblog (vlog) inhoud. Hij maakt vaak video's van zichzelf die attracties in de VS bezoekt, en bezoekt ook themaparken in zijn thuisstaat.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt aan #Disneyland voor het hosten van mij voor de media preview van #Galaxysedge! Stem morgen af ​​op mijn verhalen voor veel Star Wars! Vandaag is het Disneyland!

Een bericht gedeeld door thetimtracker (@thetimtracker) op 29 mei 2019 om 14:08 PDT

De rijkdom van tijdtracker

Hoe rijk is Tim Tracker? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder vroege sneak peeks van attractieparken en sponsoring zodat hij vrijuit kan genieten van de plaatsen die hij bezoekt, samen met zijn vrouw. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Buiten YouTube is er heel weinig bekend over het leven van Tim. Hij heeft geen details over zijn verleden gedeeld, inclusief zijn jeugd, familie en opleiding. Hij ontdekte de website YouTube in de beginjaren en besloot in 2009 zijn eigen kanaal te creëren, genaamd TheTimTracker.

Tim Tracker

Youtube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en waarmee makers van inhoud hun eigen video-inhoud kunnen uploaden zodat anderen deze kunnen bekijken met het potentieel om advertentie-inkomsten te verdienen via het Google AdSense-programma. Kijkers kunnen beoordelen, delen, reageren en zich zelfs abonneren op gebruikers die ze leuk vinden. Sinds de oprichting is het een grote bron van videomedia geworden, waaronder vlogs, livestreams, muziekvideo's, filmtrailers, clips van televisieprogramma's en nog veel meer. Zelfs bedrijven hebben geïnvesteerd in hun eigen kanalen vanwege het aantal mensen dat YouTube dagelijks aantrekt. Het is volgens Alexa Internet de op één na populairste website op internet.

Beroemd worden

Een van Trackers eerste video's op zijn kanaal was een vlog met een video van een spaceshuttle die tijdens zonsopgang vanaf het Kennedy Space Center wordt gelanceerd. Vervolgens ging hij verder met het maken van meer video's, wat op zijn beurt zijn weg naar vloggen vormde. Hij wordt vaak vergezeld door zijn vrouw en de twee gaan graag naar verschillende themaparken. Dit zou hem onderscheiden van talloze vloggers, en zijn populariteit nam aanzienlijk toe in 2014 toen hij begon met het behandelen van verschillende themaparken in Orlando. Sindsdien is hij een van de meest prominente YouTube-persoonlijkheden geworden, met attracties en themaparken uit de hele VS.

Enkele van hun meest populaire video's zijn een bezoek aan de Florida Mall voor The Crayola Experience, het testen van nieuwe achtbaantechnologie en het rijden in virtual reality (VR) achtbanen. Ze bezoeken vaak Disneyland en Universal Studios in Florida, omdat dit de plaatsen zijn die het dichtst bij hun woonplaats liggen. Ze keren vaak terug naar de themaparken om nieuwe attracties en evenementen te bekijken, aangezien de parken hun attracties vaak veranderen afhankelijk van het seizoen, om de boel fris te houden. Ze zijn naar Halloween-evenementen geweest, verschillende Universal-pretparken, luxe cruises en hebben enkele van de duurste ervaringen die deze plaatsen te bieden hebben geprobeerd, voornamelijk als sponsorvoordeel vanwege hun populariteit op YouTube.

Recente inspanningen

Naast zijn belangrijkste vlogkanaal, heeft Tim ook een secundair kanaal gemaakt met de naam MijnThemaparkPOV waarin zijn ervaringen in themaparken vanuit zijn oogpunt (POV) worden getoond. Hoewel het kanaal niet zoveel uploadt, bevat het meestal evenementen en attracties die hij tijdens het rijden heeft mogen filmen, bijvoorbeeld video's die op achtbanen rijden, naar seizoensevenementen gaan en nog veel meer.

Op Hawaii-tijd in de spa! #gehost #Aulani https://t.co/MYgo0CN1IM pic.twitter.com/QzyAGj5Zg6

— Tim (@thetimtracker) 16 april 2019

Sinds hij beroemd werd als vlogger, hebben hij en zijn vrouw zich ertoe verbonden om dagelijks te vloggen. De laatste maanden is ze echter grotendeels afwezig vanwege een zwangerschap, omdat ze niet veel inspannende ritten mag maken om haar conditie goed te houden voor haar kind. Om dit te compenseren, is het duo naar veel meer verschillende attracties gegaan - ze hebben Madame Tussaud's in San Francisco bezocht en restaurants in verschillende themaparken geprobeerd. Soms gaat hij solo-video's om terug te gaan naar de themaparken in de hoop nieuwe attracties te kunnen rijden.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Tim getrouwd is met Jenn, die ook een YouTube-persoonlijkheid is. Ze werd voor het eerst bekend in video's die Tim maakte, maar begon later ook haar eigen kanaal, Jenn Does It. Het echtpaar had vroeger een teckel genaamd Armani die in 2016 stierf door ziekte, dus adopteerden ze een andere teckel genaamd Bandit, die soms in hun video's verschijnt. In 2019 maakten ze bekend dat Jenn zwanger is.

Het is een prachtige dag in Ensenada, Mexico! We zijn allemaal verkleed voor de brunch bij Palo! Mijn vrouw is zo verdomd mooi! #hosted #DisneyCruiseLine http://bit.ly/2Gl9pic

Gepost door DeTimTracker Aan zaterdag 13 april 2019

Het stel heeft in het verleden problemen gehad met privacyschendingen, met trollen en hackers. Sommigen hebben hun adres en andere persoonlijke informatie onthuld, waardoor ze om veiligheidsredenen een pauze hebben genomen van het dagelijkse vloggen. Net als vele YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via accounts op verschillende websites. Hij heeft een account op Facebook waarin hij het werk van hem en zijn vrouw promoot, evenals een website vol met inhoud die niet beschikbaar is op zijn YouTube-kanaal. Zijn website is een middel om artikelen rechtstreeks van hem te verstrekken om bezoekers van themaparken die Florida bezoeken te helpen. Hij heeft ook een Twitter-account, hoewel hij er niet zo vaak iets op plaatst als op Facebook.

Aanbevolen