Beroemdheden

Timmac Wiki Biografie, leeftijd, echtgenote, echte naam, familie, vermogen

Timmac Wiki Biografie en leeftijd

Timmac – wiens echte naam nog onbekend is – is geboren op 12 juni 1983 in de VS, wat betekent dat hij 36 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Tweelingen is. Timmac, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als een Twitch-streamer die ook zijn gameplays uploadt naar zijn YouTube-kanaal. Door getalenteerd te zijn in wat hij doet, heeft hij fans en bekendheid gekregen, maar het roept ook enkele vragen op over zijn privéleven, relatiestatus en vormende jaren.

Timmac

Netto waarde

Dus hoe rijk is Timmac vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze Twitch-streamer en gamer een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde veld. Hij heeft echter niet gesproken over zijn bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar het lijkt erop dat hij zichzelf en zijn gezin financieel kan onderhouden. Als streamer en YouTuber verdient hij elke keer dat er een advertentie bij zijn video's wordt weergegeven, geld.

Etniciteit en achtergrond

Over Timmacs etniciteit gesproken, hij is blank en heeft donker haar en donkere ogen. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft deze gamer en YouTuber een fit figuur en ziet hij er goed uit, wat aangeeft dat hij tijd en moeite in zijn uiterlijk steekt. Hij heeft echter niet gesproken over zijn vroege leven en vormende jaren, omdat hij sommige dingen liever privé houdt.

De volgende twitch-superster is mijn broer van een andere moeder. 'Kom snel naar je woonkamer' pic.twitter.com/tsdvtdBvNV

— Timmac (@Timmac_) 9 februari 2019

Sociale media

Timmac is actief op het gebied van entertainment en is van nature actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, en gebruikt zijn accounts om met zijn fans te communiceren, zijn video's te promoten en meer publiek te trekken. Hij wordt gevolgd door 36.000 mensen op Twitter en sommige van zijn laatste berichten bevatten een tweet waarin staat dat ik iets nodig heb om op tv te kijken. Ik ben kieskeurig over shit die een beetje relevant en nieuw is. Wat raden jullie allemaal aan?. Zijn volgelingen lieten vervolgens suggesties voor hem achter. Daarnaast deelt hij vaak wanneer hij live streamt.

Instagram

Timmac is actief op Instagram, en heeft 1.500 volgers op dat platform, waarop hij foto's uit zijn privéleven deelt, zodat de fans een kijkje kunnen nemen achter de schermen. Hij heeft onlangs een schattige foto van zichzelf en zijn dochter gepost, waaraan hij veel geweldige herinneringen heeft toegevoegd die hij tijdens deze reis heeft gemaakt, maar kan niet wachten om naar huis te komen en nieuwe met jullie te maken. Zijn volgelingen leken er dol op te zijn, want ze lieten talloze lieve berichten achter om hem te vertellen hoe schattig zijn dochter is. Daarnaast deelde Timmac een foto van zichzelf en een van zijn vrienden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Timmac (@timmactv) op 26 mei 2018 om 2:05 uur PDT

Relatie status

Zoals gezegd houdt Timmac liever wat persoonlijke dingen voor zichzelf, maar hij heeft verschillende tweets over zijn vrouw gedeeld. In 2018 schreef hij een tweet waarin stond dat ik 10 jaar geleden vandaag met deze mooie vrouw trouwde binnen een jaar nadat ik haar had ontmoet, en het was de beste beslissing van mijn leven. Het lijkt alsof het paar samen een gelukkig en voorspoedig leven leidt, en dat is het enige dat er echt toe doet. In 2016 kregen ze hun eerste kind, een dochter genaamd Mia, van wie hij vaak foto's op zijn sociale media-accounts plaatst.

Carrière

Timmac staat algemeen bekend als een Twitch-streamer. In dat veld hij heeft 140 video's gemaakt , waaronder What a Beautiful Day For a Wedding, Shaggy belijdt zijn zonden aan Ella!, Shaggy laat zijn tarotkaarten voorlezen, Shaggy en Ella gaan naar therapie en Timmac bekijkt een video van zijn kijkers en opent cadeautjes. Enkele van zijn meest succesvolle video's zijn Betrapt op heterdaad, Sal zet Soze in brand, This is a very creepy place., Footage of jailbreak en If you don't hand it over..., waarbij alle video's een aanzienlijk aantal keer bekeken.

Youtube filmpjes

Naast uploaden naar Twitch heeft Timmac ook een YouTube-kanaal. Hij maakte zijn debuut in 2014 , toen hij de video met de titel Exploding Beers, Thanks Randy uploadde en gevolgd door het uploaden van Cop Heaven en Clearing Federal Reserve Rooftops - Yolo Swag Style. Enkele van zijn meer succesvolle video's zijn Arma3Sync met TaskForceRadio Setup Tutorial, die 10.000 keer is bekeken, Best Security System in ARK en Arma 3 Project Life - The Aussie Victim. In 2017 uploadde Timmac nog twee succesvolle video's The Tales Of Shaggy Dankweed | Acteren | Ep1 Deel 1 | GTA:RP en rechtszaak over rijbewijs | Shaggy Dankweed | GTA RP. In totaal zijn zijn video's 190.000 keer bekeken, wat zeker een belangrijke rol speelt bij zijn financiën. Hij heeft 9.000 abonnees en zijn publiek groeit voortdurend omdat hij een hardwerkend persoon is.

Controverse

Timmac is onlangs geweest het onderwerp van een kleine controverse over GTA-videogames. Naar verluidt, terwijl hij door een aantal karakterveranderingen en opties scrolde, koos hij per ongeluk een optie voor zijn karakter om volledig naakt te zijn. Hij kwam echter niet in de problemen, maar het is duidelijk dat streamers voorzichtig moeten zijn, omdat ze mogelijk verbannen worden voor NSFW - Not Safe For Work -game-inhoud.

Aanbevolen