Websterren

Timmy Thick is niet nep! Zijn Wiki, leeftijd, echte naam, familie, dating

Wie is Timmy Dik?

Timmy Thick werd geboren op 21 augustus 2002 in New York City, VS. Hij is een van de Instagram-sterren, Viners, YouTubers en TikTok-gebruikers, geproduceerd door middel van technologie en de sociale netwerken in de afgelopen jaren, en wordt een van de vele nachtelijke beroemdheden. Hij gebruikt eigenlijk de meeste van deze sociale netwerken, en daarom is hij een influencer. Zijn meest gebruikte netwerk dat hem hielp aan populariteit te winnen, is echter Instagram. Hij werd vooral beroemd vanwege zijn extravagante humor en door het verzamelen van volgers door ordinaire inhoud te plaatsen, waaronder selfies, en video's van zichzelf twerkend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Spam '??' voor een followback

Een bericht gedeeld door Snapchat: timmythickish (@timmythickish) op 28 oktober 2018 om 9:24 uur PDT

Het vroege leven en gezin

Hij is een zeer geheimzinnig persoon als het gaat om zijn privéleven, daarom zijn er bijna geen details beschikbaar voor het publiek over zijn jeugd. Gedurende zijn hele carrière als influencer is hij onder het pseudoniem Timmy Thick gegaan, waardoor zijn echte naam geheim blijft. Er zijn bepaalde rapporten die beweren dat zijn echte naam Justin is, maar we vragen ons nog steeds af wat zijn achternaam is. Ook over zijn opleiding is niets bekend. De weinige informatie die we over hem hebben, is hoe hij het grootste deel van zijn leven het slachtoffer was van verbaal geweld.

Tijdens zijn schooljaren en zelfs tot nu toe heeft hij te lijden gehad van gepest en verbaal lastiggevallen worden door mensen, zowel persoonlijk als online. De meeste beledigingen waren gebaseerd op zijn geslacht en seksuele geaardheid - hij zei dat hij zichzelf graag als een jongen beschouwde, maar vanwege zijn uiterlijk hielden mensen nooit op hem te veroordelen. Zijn doorzettingsvermogen en moed waren bewonderenswaardig, aangezien hij die beledigingen nooit opgaf of toegaf.

Carrière

Timmy Dik begon zijn Instagram-pagina in 2016, toen hij geleidelijk aan bekendheid begon te krijgen en volgers verzamelde.

Timmy Dik

Natuurlijk, toen hij populairder werd en meer mensen van hem hielden en hem steunden, waren er ook meer mensen die hem belasterden en pestten. Tijdens zijn carrière heeft hij verschillende keren persoonlijke Instagram-accounts gemaakt, verwijderd en vervolgens opnieuw gemaakt, waarbij hij elke keer een groter aantal volgers kreeg. De content op zijn Instagram-account bestond aanvankelijk uit provocerende selfies, waardoor het meer dan 300.000 volgers trok.

Controversiële inhoud

Vanwege zijn onorthodoxe persoonlijkheid en gedrag, evenals zijn ranzige inhoud, waren er veel mensen die hem haatten.

Meestal waren degenen die hem belasterden heteroseksuele mensen die hem beoordeelden op zijn uiterlijk, zijn seksuele geaardheid en zijn extravagante foto's. Bij een groot aantal gelegenheden is zijn account gemeld door de bovengenoemde mensen en daarom zelfs vele malen afgesloten door het Instagram-hoofdkantoor voordat het definitief permanent werd uitgeschakeld. Timmy gaf echter nooit op en stopte, hij ging gewoon door met het maken van nieuwe accounts, het verzamelen van zijn volgers elke keer sneller en het overtreffen van honderdduizenden volgers in een oogwenk.

Hij ging gewoon door met het posten van hetzelfde soort inhoud , en doen wat hij leuk vond en wilde. Ondanks dat hij door zoveel mensen werd gepest en afgekeurd, had hij ook fans die van hem hielden en hem steunden, hem verdedigden, steunbetuigingen onder zijn berichten schreven en hem hun liefde stuurden. Nadat hij de meest recente van zijn Instagram-accounts had geopend, begon Timmy ook een Twitter-account, waarmee hij honderdduizenden volgers aantrok door controversiële items te tweeten en opnieuw provocerende foto's en video's te plaatsen.

Timmy Thick – een experiment van Harvard

Begin 2018 plaatste Timmy een verbijsterende tweet, waarin hij aankondigde dat zijn hele Timmy Thick-personage slechts een experiment was dat werd uitgevoerd door Harvard University - Goedenavond, 'Timmythick' was een 24-maanden durende sociologische studie uitgevoerd door Harvard University. We zijn nu klaar met ons onderzoek. Bedankt voor je tijd. Na het plaatsen van de genoemde tweet ging hij offline, verwijderde al zijn sociale netwerken en verdween gewoon van het raster. Het nieuws was een schok voor zijn hele schare fans, inclusief zijn haters; niemand wist wat de waarheid was.

Timmy Thick – Biografie 2019https://biographon.com/timmy-thick/#timmy #thick #timmythick #biography #biographon

Gepost door biografie Aan Donderdag 11 juli 2019

De hele situatie was zeer verdacht, aangezien een professor sociologie van de universiteit van Harvard zei dat een dergelijk onderzoek niet bestond, toen een van de journalisten contact met hem opnam. Onlangs verscheen hij echter opnieuw en ging verder met zijn inhoud zoals voorheen, zonder het hele scenario aan het publiek uit te leggen.

Het vermogen van Timmy Thick

Zoals het geval is met veel beroemdheden die beroemd zijn geworden op internet, was het hetzelfde met Timmy - naarmate hij populairder werd en meer volgers kreeg, groeide het aantal op zijn bankrekening. Vanaf 2018 wordt zijn nettowaarde geschat op ongeveer $ 30.000, maar zijn jaarlijkse inkomsten van ongeveer $ 15.000 suggereren dat dit cijfer waarschijnlijk aanzienlijk zal stijgen.

Het persoonlijke leven en daten van Timmy Thicc

Er is niet veel bekend over Timmy's persoonlijke leven, aangezien hij een zeer privépersoon is, zoals eerder vermeld. De enige beschikbare details zijn te vinden op zijn sociale netwerkaccounts. Hij wordt beschreven als androgyn en het is te zien dat hij zich als een vrouw kleedt. De kwestie van zijn seksualiteit blijft een mysterie, omdat hij nooit zijn voorkeur heeft bekendgemaakt, dus het is ook niet bekend of hij een vriend of een vriendin heeft, of beide.

Lichaamsmaten, lengte en gewicht van Timmy Thicc

Als het gaat om Timmy's lengte, wordt hij beschouwd als een korte persoon die slechts 1,52 meter lang is en slechts 48 kg weegt. Als hij geen kleurrijke pruiken draagt, heeft hij van nature kort bruin haar en hebben zijn ogen dezelfde kleur.

Aanbevolen