Beroemdheden

Tina Woods (ook bekend als TooTurntTina) Wiki Bio, leeftijd, lengte, etniciteit

Wie is Tina Woods?

Killsitina Woods werd geboren op 25 mei 1999 in Keller, Texas, VS, en is een persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend omdat ze aanvankelijk bekendheid verwierf via de app Vine, waarmee ze een van de topsterren van het platform werd voordat het stopte . Sindsdien richt ze haar aandacht op haar andere accounts.

De rijkdom van Tina Woods

Hoe rijk is Tina Woods? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar online roem heeft haar naar talloze kansen geleid, die op hun beurt hebben geholpen bij het opbouwen van haar rijkdom. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over Tina's jeugd en familie, behalve dat ze enig kind is en in haar jeugd vaak Tina werd genoemd, dus veel mensen kennen haar volledige naam niet. Ze woont bij haar vader, wat erop wijst dat haar ouders tijdens haar jeugd mogelijk uit elkaar zijn gegaan. In 2013 ontdekte ze de app Vine en realiseerde ze zich dat ze daar video's kon gaan plaatsen.

Tina Woods

Het komt eraan was een korte video-hostingservice die clips van zes seconden in een lus deelt. Het werd opgericht in 2012 en werd na een paar maanden overgenomen door Twitter. De app had een eigen sociaal netwerk dat gedeeld kon worden via platforms als Twitter en Facebook. Video's kunnen ook op de website worden bekeken op basis van trending, thema en andere categorieën. Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit had het meer dan 200 miljoen actieve gebruikers en concurreerde het met Instagram. In 2016 kondigde Twitter echter aan dat uploads zouden worden uitgeschakeld en werd de app een jaar later stopgezet.

Beroemd worden

De eerste video die Woods plaatste en die aandacht trok, heette Too Trunt, en al snel nam haar volgersaantal aanzienlijk toe. Vervolgens plaatste ze Tina, je krijgt geen beurt, wat haar de online bijnaam Too Turnt Tina opleverde, wat een van haar meest herkenbare prestaties zou worden. Volgens haar was Vine-ster Nash Grier verantwoordelijk voor haar bekendheid en begon ze miljoenen volgers te krijgen. Andere projecten die ze had, waren Do you gotta bae...or nah? die populair werd gemaakt door een remake van Grier, en ze kreeg al snel twee miljoen volgers.

Een van de redenen voor haar snelle roem was te danken aan haar komische talenten, en nadat Vine stopte, zocht ze naar andere wegen om haar populariteit verder op te bouwen. Zoals veel Vine-sterren besloot ze om een Youtube account - de website is een platform voor het delen van video's waarmee gebruikers hun eigen video's kunnen uploaden, die vervolgens kunnen worden bekeken, beoordeeld, gedeeld en becommentarieerd. Het platform is een van de meest populaire ter wereld geworden op het gebied van video-inhoud en er zijn talloze soorten video's te zien op de website, waaronder livestreams, videoblogs (vlogs), korte films, trailers en nog veel meer.

Andere projecten en Instagram

Om haar te helpen de zakelijke en public relations-kant van haar carrière te beheren, tekende Tina bij het in Dallas gevestigde public relations-bedrijf DNA PR, en wordt vertegenwoordigd door Denver Tracy en Andrea Martinez. Ze zou tijdens de DigiTour in 2014 verschijnen tijdens de benen van Dallas en Houston, maar stopte met haar optredens.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb vandaag een try-on-haul gepost!!!! Als je de deetz wilt zien van de afgelopen paar outfits die ik hier heb gepost, check dan de link in bio!

Een bericht gedeeld door tina(*★‿★*) (@tinawoodsss) op 17 mei 2019 om 18:09 PDT

Een ander platform voor sociale media waarop ze haar inspanningen richt, is de website Instagram - dit is een service voor het delen van foto's en video's, en het is een ander platform dat een populaire bestemming is geweest voor voormalige Vine Stars. Dit komt omdat het functies heeft die vergelijkbaar zijn met die van Vine, maar niet beperkt tot video's in een lus. Het is eigendom van Facebook en is een van de meest populaire sociale-mediadiensten ter wereld. Sinds de lancering in 2010 is het erin geslaagd om meer dan een miljard geregistreerde gebruikers te krijgen en meer dan 500 miljoen gebruikers per dag. De service kan ook worden geïntegreerd met andere sociale-mediaservices en volgens de ontwikkelaars zijn er meer dan 40 miljard foto's geüpload naar de service.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van haar romantische relaties. Ze is erin geslaagd om dat aspect van haar leven buiten de schijnwerpers te houden, hoewel sommige bronnen speculeren dat ze misschien nog niet geïnteresseerd is in een relatie omdat ze nog jong is. Volgens haar vindt ze het niet leuk om vaak make-up te dragen, vanwege de tijd die nodig is om het aan te brengen. Haar familie heeft twee honden en ze staat dicht bij andere online persoonlijkheden zoals Drew Phillips. Ze staat ook bekend om haar sterke persoonlijkheid en kreeg ooit ruzie met een ander meisje over een stoel tijdens een voetbalwedstrijd.

zon luvr pic.twitter.com/0L5rIxaLUU

- tina woodz (@tinawoodsss) 11 mei 2019

Net als tal van voormalige Vine-persoonlijkheden, blijft ze online sterk aanwezig via sociale media. Haar Instagram-account heeft meer dan 800.000 volgers en bevat veel persoonlijke foto's. Ze doet veel fotoshoots die op haar account te zien zijn, en veel positieve opmerkingen over haar uiterlijk zijn daar te zien. Ze heeft ook een Twitter-account met meer dan 600.000 volgers, maar post daar niet vaak, meestal als ze updates over haar leven wil geven, plus af en toe een paar foto's.

Aanbevolen