Beroemdheden

Todd Hoffman's zoon Hunter Hoffman Wiki Bio, leeftijd, vriendin, vermogen

Wie is Hunter Hoffman?

De naam van Todd Hoffman klinkt heel bekend als je een Gold Rush-fan bent, en je maakt zeker kennis met de Hoffman-crew. Zo niet, dan is Todd een zakenman, een goudmijneigenaar en een reality-tv-ster. Zijn zoon Hunter is ook bij het bedrijf betrokken geweest; hij kwam in 2011 bij de show en bleef tot 2018 toen de hele Hoffman-crew de show verliet en nu hun eigen show ontwikkelt - Greenhorn Gold .

Dus, wil je meer te weten komen over Hunter Hoffman, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je dichter bij deze jonge reality-tv-ster brengen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Opa-vibes ???. @pendletonwm #mypendleton #flanelszn #barnfind #fall #samsung #nx1 #teamhoffman #goldrush #nogutsnoglory

Een bericht gedeeld door H U N T E R H O F F M A N (@hunterhoffman) op 30 oktober 2017 om 16:20 uur PDT

Hunter Hoffman Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Hunter Hoffman werd geboren op 4 maart 1999 in Sandy, Oregon, VS, als zoon van Todd Hoffman en zijn vrouw Shauna, en deelde zijn jeugd met zijn broer Hudson. Zijn hele familie heeft in een goudmijnbedrijf gezeten; zijn grootvader is Jack Hoffman die de goudmijn begon, en Todd ging door en gaf het door aan zijn kinderen. Omringd door goudzoekers, was er geen twijfel dat de jonge Hunter een deel van het familiebedrijf zou worden. Toen hij de middelbare school afrondde, koos hij ervoor om niet naar de universiteit te gaan en ging hij fulltime in het familiebedrijf.

Carrièrebegin

In 2011 kwam Hunter voor het eerst in contact met het familiebedrijf; echter, nog jong en onervaren, besloot hij in ieder geval de middelbare school af te maken voordat hij fulltime aan de slag ging. Dat gebeurde in 2016, en tot en met 2018, gedurende welke tijd de familie Hoffman in de Gold Rush-show was, werd een prominent onderdeel van de bemanning.

Hunter Hoffman

Stijging naar bekendheid

In totaal verscheen de jonge Hunter tussen 2011 en 2018 in 46 afleveringen van de populaire reality-tv-show Gold Rush: Alaska. Tijdens zijn tijd in de show werd hij geprezen om zijn doorzettingsvermogen, goede persoonlijkheid en zijn verlangen naar succes. Zijn harde werk maakte hem tot een van de jonge sterren van de show, naast Parker Schnabel. De familie Hoffman besloot echter de show te verlaten en hun eigen realityshow te beginnen - Greenhorn Gold - die nu in ontwikkeling is.

Hunter Hoffman Netto waarde

Sinds hij bij zijn vader en grootvader in het familiebedrijf kwam, heeft Parker veel bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Ook zijn verschijning in de Gold Rush: Alaska-show heeft bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Hunter Hoffman is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Hoffman zo hoog is als $ 300.000, wat nog steeds behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Hunter Hoffman Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze jonge realityster? Nou, Hunter is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn minder dan privé persoonlijke leven met de media, maar toch hebben we een interessante details over Hunter Hoffman ontdekt. Nou, als je je afvroeg, Hunter is al bezet en de naam van zijn vriendin is Bri Ramseth; zij is zijn lieverd op de middelbare school en de twee zijn al sinds 2015 samen.

Hunter Hoffman's vader, Todd Hoffman

Todd Hoffman, van Duitse afkomst, werd op 12 april 1969 in Duitsland geboren als zoon van Jack Hoffman en zijn vrouw Georgina. Hij groeide op in Oregon en bezat en exploiteerde een kleine luchthaven in Sandy, Oregon, voordat hij zijn zinnen zette op de goudmijnbouw. Zijn bedrijf ging echter failliet in 2008 na de financiële crisis, en hij had nieuwe ideeën nodig. Een bezoek aan Alaska in 2010 inspireerde hem om een ​​goudmijnbedrijf te starten, en de rest is geschiedenis. Zijn vader, die al een expert was in goudwinning, hielp hem bij het opzetten van de operatie en sindsdien zijn ze een van de meest geprezen families in de goudmijnindustrie geworden.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Todd Hoffman, vanaf begin 2019, geschat op een royale $ 7 miljoen, grotendeels opgebouwd in slechts de laatste paar jaar van goudwinning en deelname aan de reality-tv-serie.

13 oktober. Seizoen 8. Wie is er klaar? @Ontdekking @goldrushtodd #teamhoffman pic.twitter.com/HJCOnfhmNJ

— Jager Hoffman (@goldrush_hunter) 31 augustus 2017

Hunter Hoffman Internet Fame

In de loop der jaren is Hunter behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Twitter en Instagram, hoewel hij ook geen onbekende is op Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft ongeveer 28.000 volgers, met wie hij foto's heeft gedeeld die zijn dagelijkse activiteiten laten zien, zoals schietoefening , en helicopter vlucht , onder andere berichten. Hunter is ook behoorlijk populair op Twitter , waarop hij meer dan 12.500 volgers heeft, en hij heeft vaak enkele van zijn eigen interesses en inzichten over onderwerpen gedeeld, die je allemaal kunt zien op zijn officiële pagina. Je kunt Hunter vinden op Facebook ook, waarop hij 6.000 volgers heeft, maar hij is sinds eind 2017 inactief op dit sociale mediaplatform.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente reality-tv-ster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel .

Aanbevolen