Journalisten

Tracee Carrasco's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot

Wie is Tracee Carrasco?

Tracee Carrasco werd geboren op 29 maart 1993 in Honolulu, Hawaii, VS, en is een televisiejournalist, vooral bekend van haar werk voor het Fox Business Network. Ze heeft ook voor andere stations gewerkt, zoals CBS 2, WCBS-TV en Fox KQDS, en heeft gedurende haar carrière talloze nominaties gekregen.

https://www.instagram.com/p/BjewJLvlWr2/

De nettowaarde van Tracee Carrasco

Hoe rijk is Tracee Carrasco? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière als verslaggever. Volgens verschillende bronnen heeft het Fox Business Network een gemiddeld jaarsalaris van $ 45.000. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Tracee's leven voordat ze beroemd werd op televisie, omdat er beperkte informatie is met betrekking tot haar familie en haar jeugd. Terwijl ze opgroeide in Honolulu, vestigde haar familie zich later in Zuid-Californië, waar ze haar vormende jaren doorbracht. Haar vader is een veteraan van de strijdkrachten, terwijl haar moeder een PhD-houder is.

Tracee Carrasco

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef ze zich in bij Southern California's Azusa Pacific University (APU), een particuliere evangelische christelijke instelling. Het werd opgericht in 1899 en was oorspronkelijk gevestigd in Whittier, Californië, voordat het uiteindelijk in 1939 diploma's in Azusa aanbood. De school biedt meer dan 100 opleidingen aan op de campus, online en op regionale locaties in Zuid-Californië. Ze hebben hun eigen seminarie met een Wesleyaans-Arminiaanse doctrine. Tal van hogescholen binnen de universiteit zijn het Honours College, het College of Liberal Arts and Sciences, de School of Behavioural and Applied Sciences, de School of Business and Management, samen met vele anderen.

Omroepcarrière

Tijdens haar tijd aan de universiteit deed Carrasco haar eerste werkervaring op via stages bij verschillende nieuwszenders, waaronder KCAL-TV Channel 9 News, KABC-TV en KCBS-TV Channel 2. Na haar afstuderen begon ze haar carrière als weekendanker en verslaggever voor het Fox KQDS-netwerk gevestigd in Duluth, Minnesota, terwijl hij ook het nabijgelegen Superior, Wisconsin bedient. Het is eigendom van Red River Broadcasting, terwijl sommige van zijn interne activiteiten zijn gebaseerd op faciliteiten van het vlaggenschip van het zusterstation Red River, KVRR, in Fargo, North Dakota.

Nadat ze haar run met de show had voltooid, ging ze werken bij de ABC-dochter WKRN News 2 in Nashville, Tennessee, eigendom van de Nexstar Media Group met studio's aan Murfreesboro Road. Afgezien van haar televisiewerk, heeft ze ook schrijfprojecten gedaan met tijdschriften en kranten, waaronder voor de Duluth News Tribune, die bekend staat om zijn grote verspreiding in het grootstedelijk gebied Twin Ports en eigendom is van Forum Communications. Ze heeft ook geschreven voor San Gabriel Valley, een gebied in Zuid-Californië, net ten oosten van Los Angeles.

Fox Business Network

Voorafgaand aan de toetreding tot de Fox Business Network , Tracee had een paar andere banen, waaronder schrijven voor Equities Magazine. Ze had ook een reportagebaan bij WCBS-TV, waar ze werkte met onder meer Mary Calvi en Alice Gainer. Het is het vlaggenschipstation van het CBS-televisienetwerk in New York City, voornamelijk uitgezonden in het oosten van de VS, terwijl andere gebieden toegang hebben tot het station dankzij satelliettelevisie van DirecTV.

Ik loop het CBS Broadcast Center binnen voor mijn laatste dienst! Het is een bitterzoete dag als ik afscheid neem en begin aan een nieuwe...

Gepost door Tracee Carrasco Aan vrijdag 21 april 2017

Daarna trad ze toe tot het Fox Business Network, waar ze de functie van algemeen opdrachtreporter op zich nam. Het bedrijf is eigendom van Fox News Group en behandelt discussies over financieel en zakelijk nieuws. Het netwerk is beschikbaar voor meer dan 74 miljoen betaaltelevisiehuishoudens, en de dagelijkse activiteiten worden geleid door Kevin Magee, executive vice-president van Fox News. Fox Business maakte geen deel uit van de grote deal waarbij 21NSCentury Fox verkoopt het grootste deel van zijn activa aan The Walt Disney Company. Het netwerk verhuisde in plaats daarvan naar de aanzienlijk verkleinde Fox Corporation en trad toe tot Fox News Channel, Fox Sports en Fox Broadcasting Company.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Carrasco in 2019 trouwde met zijn langdurige vriend Rodrigo, nadat hij het jaar ervoor verloofd was, onthuld via een account op Instagram, en later foto's van de bruiloft plaatste die hun verbintenis bevestigden. De twee worden vaak samen gespot en hebben talloze foto's online geplaatst. Ze heeft een hond genaamd Dakota die ze in Nashville, Tennessee heeft geadopteerd, plus nog een hond, maar details zijn niet openbaar gedeeld.

https://twitter.com/CarrascoTV/status/108476385908329425

Net als tal van uitzendpersoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft meer dan 16.000 volgers op haar Instagram-account, waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst, waarop ze haar leven buiten haar werk laat zien. Ze houdt ervan om met haar man naar het buitenland te reizen en heeft tijd doorgebracht op verschillende overzeese locaties, waaronder Aruba, de Seychellen en de Serengeti in Oost-Afrika. Ze plaatst ook foto's van haar honden en foto's van achter de schermen terwijl ze aan het werk is in Fox. Ze heeft ook een Twitter-account, met meer dan 11.000 volgers, die voornamelijk enkele van de meest besproken nieuwsitems in het land plaatst, waaronder het Amerikaanse team dat de 2019 FIFA Women's World Cup won. Ze heeft ook een Facebook-pagina met meer dan 8.000 volgers, hoewel ze sinds 2018 niets nieuws op de site heeft geplaatst.

Aanbevolen