Journalisten

Tracy Kornet's (WSMV) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Tracy Kornet?

Tracy Kornet werd geboren op 16 oktober 1970 in Chicago, Illinois, VS, en is een uitzendingsjournalist, vooral bekend van haar werk voor het in Nashville gevestigde televisiestation WSMV-TV. Ze maakt vaak haar opwachting als onderdeel van de cast van News 4 en is al enkele jaren in die hoedanigheid.

Bekijk dit bericht op Instagram

Probeer dit seizoen meer losse items dan jurken. Laat me weten wat je denkt…

Een bericht gedeeld door Tracy Kornet (@tkornet) op 25 oktober 2018 om 16:33 uur PDT

De rijkdom van Tracy Kornet

Hoe rijk is Tracy Kornet? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Ze heeft tijdens haar carrière ook met andere spraakmakende nieuwszenders gewerkt en heeft eerder muziekinspanningen nagestreefd. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het vroege leven van Tracy en er zijn geen details beschikbaar over haar familie en jeugd. Terwijl ze werd geboren in Chicago, verhuisde haar familie later naar Tampa, Florida, waar ze zou opgroeien. Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Kentucky . De universiteit is een van de twee landbeursuniversiteiten van de staat en is de grootste met elk jaar meer dan 30.000 studenten. De instelling biedt tal van educatieve programma's en de school heeft de top 20 bereikt in ranglijsten van openbare onderzoeksinstellingen.

Tracy Kornet

Daarna bracht ze drie jaar door aan de Vanderbilt University, waar ze studeerde voor een graad in Franse en internationale betrekkingen. Tijdens haar tijd daar raakte ze betrokken bij tal van groepen, zong met The Original Cast en danste met de Vandy Pom Squad. Ze bracht ook verschillende semesters door in Japan, waar ze werkte met een Japanse popster als achtergrondzangeres en danseres. In die periode verdiende ze ook geld door als Assepoester in Tokyo Disneyland te werken.

Muziekcarrière en begin van uitzendingen

Na haar opleiding en werk in Japan te hebben voltooid, keerde ze terug naar de VS en vestigde zich in Dallas, Texas. Ze begon haar eigen band en werd de leadzangeres van de groep die bekend zou worden als Eleven21, en trad zelfs op bij openbare evenementen, waarbij ze het volkslied zong. Uiteindelijk besloot ze over te stappen naar de uitzendingen en begon ze haar carrière bij het in Kentucky gevestigde station WLEX-TV die zij als anker diende. Het station is een NBC-partner die de hele week verschillende nieuwsuitzendingen aanbiedt. Ze bleef daar in totaal zes jaar voordat ze besloot dat het tijd was om verder te gaan, nadat ze gestaag afstand had genomen van muziek en besloot dat ze het zou ophangen ten gunste van uitzendingen.

Ze verhuisde naar Phoenix, Arizona, en werd een onderdeel van de zender KNXV-TV als ochtendnieuwsanker, en diende daar ook als hoofdredacteur. Het station is eigendom van de Sinclair Broadcast Group en zendt elke week verschillende nieuwsprogramma's uit, en heeft ook gesyndiceerde programmering, uitzendingen van sitcoms, reality- en spelshows en dergelijke, waarbij uitzendrechten worden gedeeld met nabijgelegen stations.

WSMV-TV

Uiteindelijk vestigde Tracy zich met WSMV-TV , gevestigd in Nashville, Tennessee, een NBC-filiaal dat programma's uitzendt zoals Who Wants to Be a Millionaire en The Dr. Oz Show, plus verschillende sportprogramma's zoals Sunday Night Football en wedstrijden van de National Football League (NFL) als evenals de National Hockey League (NHL). Ze zenden ook ongeveer 40 uur lokaal geproduceerde nieuwsuitzendingen uit. Ze wordt vaak gezien als co-anker van het programma Nieuws 4 dat meerdere keren in de middag wordt uitgezonden. Ze hebben ook uitzendingen van 22:00 uur tijdens de weekdagen. Voor haar werk met WSMV heeft ze in de loop van haar carrière talloze prijzen gewonnen, waaronder Emmy Awards en Murrow Awards voor haar werk in het veld.

Slim. gracieus. Vriendelijk.
Heerlijk ochtend interview @WillieGeist op zijn slimme show zondag @TODAYshow over Nashville, nieuws, de @nyknicks @bigshin32 , Willie's FAB-vrouw @christinageist & onze Commodore-verbinding.
Bekijk het allemaal deze week op @WSMV ! pic.twitter.com/2lrHAQ7uBH

— Tracy Kornet (@WSMVTracyKornet) 24 februari 2019

Enkele van haar meest opvallende verslaggeving was de schietpartij in het theater in Antiochië, die leidde tot de dood van één, en de Blue Angels-crash waarbij een piloot werd gedood samen met acht mensen op de grond omdat de piloot het bewustzijn verloor tijdens een vliegshow bij het Korps Mariniers Vliegstation Beaufort. Ze deed ook verslag van verschillende presidentiële bezoeken in Nashville, en dit leidde ertoe dat ze door de Tennessee Associated Press werd beloond als het beste nieuwsanker van 2015.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Tracy getrouwd is met voormalig professionele basketballer Frank Kornet. Hij staat bekend als een speler voor het team van de National Basketball Association (NBA), de Milwaukee Bucks van 1989 tot 1994. Ze hadden een privé-huwelijksceremonie die werd bijgewoond door goede vrienden en familie. Ze hebben samen drie kinderen, die allemaal een carrière in het professionele basketbal hebben nagestreefd, en haar oudste tekende in 2017 bij de New York Knicks.

#RedNoseDay om kinderarmoede over de hele wereld te bestrijden. Het heeft in de eerste 4 jaar $ 150 miljoen opgehaald, deels omdat het mensen aan het lachen maakt.❤️

Gepost door Tracy Kornet Aan Donderdag 23 mei 2019

In haar vrije tijd reist ze graag en gaat ze naar basketbalwedstrijden met haar kinderen. Ze doet ook vrijwilligerswerk en werkt regelmatig samen met het Centrum voor Seksueel Aanranding van Nashville, waar ze inzamelingsacties en evenementen organiseert. Ze is ook lid van het bestuur van Habitat for Humanity.

Net als tal van uitzendpersoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale-mediawebsites zoals Instagram, Twitter en Facebook. Op haar Instagram-account staat iets meer van haar leven achter de schermen, zoals foto's van haar thuis, met vrienden of met familie. Ze maakt ook foto's achter de schermen terwijl ze samen met haar collega's aan het werk is. Haar Twitter-account brengt verslag uit over het laatste nieuws in haar regio en werkt meer dan 6.000 volgers van haar account bij.

Aanbevolen