Ankers

Tracye Hutchins (CBS 46) Wiki Biografie, leeftijd, huwelijk, dochter, salaris

Wie is Tracye Hutchins?

Tracye werd geboren in Las Vegas, Nevada USA, op 19 januari 1970, dus onder het sterrenbeeld Steenbok en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is vooral bekend als anker bij het CBS 46-station.

Bekijk dit bericht op Instagram

De dag zit er bijna op #dinsdag @cbs46 Tot 12.00 uur op het nieuws

Een bericht gedeeld door Tracye Hutchins (@tracyehutchins) op 30 april 2019 om 8:58 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Tracye kiest ervoor om niet veel over haar vroege leven en opleiding met het publiek te delen - ze zou dankzij tv al op zeer jonge leeftijd verliefd zijn geworden op reportages. Ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Las Vegas met haar familie en haar hond Alex - er is niet veel bekend over haar ouders of broers en zussen omdat ze hen zelden noemt, maar het is bekend dat haar moeder in 2012 stierf aan de gevolgen van borstkanker.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef Tracye zich in aan de Northern Arizona University en studeerde in 1992 af met een bachelordiploma in Broadcast Journalism.

Carrière

Tracye lanceerde haar carrière in de omroepindustrie in september 1997, vijf jaar nadat ze was afgestudeerd aan de universiteit - ze begon te werken als verslaggever voor NBC's KPNX TV-station en was te zien in hun 12 News-show.

Ze bleef vier jaar bij hen tot november 2001, waarna ze in de zomer van 2002 voor CNN begon te werken, waar ze als nieuwsanker diende voor CNN Headline News en Student News-shows. Terwijl ze voor CNN werkte, had ze de leiding over verhalen over gezondheid, de entertainmentindustrie en de belangrijkste gebeurtenissen die over de hele wereld plaatsvonden - enkele van haar belangrijkste rapporten waren de gevangenneming van Saddam Hussein, de ex-Iraakse leider , en het incident van de Columbia-spaceshuttle die boven Texas uiteenviel. Ze verliet de baan in april 2004 toen ze door het KFMB-station werd aangenomen om als hun verslaggever te werken, en maakte drie jaar deel uit van het team voordat ze in april 2007 vertrok.

Zodra ze stopte met werken voor KFMB, werd ze aangenomen door de WGCL/CBS 46-station om voor hen te werken, en ze maakt nu al 12 jaar deel uit van hun team. Tijdens haar eerste jaren bij CBS deed ze verslag van tal van belangrijke gebeurtenissen in de gemeenschap, en interviewde ze ook populaire artiesten en acteurs totdat ze avondnieuwsprogramma's begon te verankeren. Je kunt Tracye om vier, vijf en zes uur in de lucht zien. evenals 's nachts om 23.00 uur.

WGCL TV-station

WGCL virtueel kanaal 46.1 is een van de CBS-tv-stations die opereert vanuit Atlanta, Georgia - het is eigendom van de Meredith Corporation, waardoor WGCL het grootste CBS-station is dat geen eigendom is van het netwerk. De studio's bevinden zich in Atlanta's Atlantic Station-gebied aan de 14th Street Northwest, terwijl de zender te vinden is in de Woodlands Hills. De shows van het station kunnen worden bekeken op kanaal 9 van Comcast Xfinity en kanaal 4 van Charter Spectrum.

WGCL werd voor het eerst uitgezonden op 6 juni 1971 en is daarmee 47 jaar oud. Vroeger heette het WHAE-TV van 1971 tot 1977, WANX-TV van 1977 tot 1984 en WGNX van 1984 tot 2000. Het gaat onder de slogan 'Local. Echt. Overal.'

Priveleven

Tracye is niet een van die mensen die openlijk over hun persoonlijke zaken kunnen praten - ze doet haar best om haar professionele en persoonlijke leven gescheiden te houden. Het is bekend dat ze getrouwd was met de Amerikaanse tv-sportverslaggever Steve Overmyer en dat het paar samen een dochter heeft. Tracye zou haar dochter Paige hebben gebaard voordat ze de geloften met Steve uitwisselde - de twee trouwden in 1999 of 2000, aangezien de exacte datum niet is bekendgemaakt, maar gescheiden in 2003 . Haar dochter woont bij haar in en ze ging in september 2016 naar de universiteit; te oordelen naar Steve's Instagram-account, staat hij ook vrij dicht bij zijn dochter en doet hij zijn best om tijd te vinden om haar te zien.

Hoewel het niet is bevestigd, waren er geruchten dat Steve Tracye bedroog met een collega-journalist Rudi Bakhtiar, en dat Tracye de scheiding aanvroeg zodra ze erachter kwam over de twee.

Tracye Hutchins

Wie is Steve Overmyer?

Steve is nogal een geheimzinnig persoon en heeft niets over zijn vroege leven met het publiek gedeeld - hij studeerde in 1992 af aan de Vincennes University met een bachelor in journalistiek. Er wordt gezegd dat hij altijd al geïnteresseerd was in sport en hoewel hij het wilde spelen, besloot hij in plaats daarvan sportverslaggever te worden - hij ging zijn dromen najagen en kreeg zijn eerste baan als sportverslaggever in 1992.

Hij werkte eerst voor het WTHI TV-station en bleef twee jaar bij hen voordat hij overstapte naar WBBH en werkte als hun sportverslaggever tot juli 1996, toen hij deel ging uitmaken van de KPNX 12 News NBC. Tijdens zijn verblijf bij KPNX werkte hij als sportverslaggever, verslaggever, presentator en presentator voor tal van tv-shows, en ontmoette daar ook Tracye voor de eerste keer.

Vijf jaar later verhuisde hij naar CNN om dezelfde banen te krijgen, en maakte meer dan vier jaar deel uit van het team voordat hij in januari 2006 naar SportsNet New York verhuisde, waarna hij in 2010 vertrok en werkte bij de NY Jets en later bij Square One Studios. voordat hij zich bij de CBS-station in 2011 in New York, waar hij nog steeds werkt als hun freelance sportanker – hij is nu al meer dan acht jaar bij hen en is om 18.00 uur te zien. en 11 uur nieuwsuitzendingen.

Steve begon met Rudi Bakhtiar te daten zodra hij van Tracye scheidde - het is niet bekend of het paar bij elkaar bleef of niet. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $ 1 miljoen en hij is behoorlijk actief op zijn Twitter account waarop hij bijna 2.500 volgers en meer dan 3.000 tweets heeft.

Tracye's voorkeuren en hobby's

Tracye is een grote fan van eten, maar houdt niet van te veel eten - ze houdt ervan om nieuwe restaurants te ontdekken en nieuwe gerechten te proberen, of hetzelfde eten dat op een nieuwe manier is bereid. Ze gaat ook graag winkelen en heeft een keer gezegd dat als er zo'n beroep zou zijn, ze een professionele shopper zou zijn. Tracye is ook een grote fan van reizen en je kunt haar foto's van talloze bestemmingen op haar vinden Instagram rekening.

Hoewel Tracye geen actrice is, verscheen ze in 2016 als verslaggever in de misdaaddrama Term Life.

Herinnering aan ... Rome in het #Colosseum

Gepost door Tracye Hutchins CBS46 Aan Donderdag 9 mei 2019

Uiterlijk en vermogen

Tracye's huidige leeftijd is 49. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 2 miljoen, en stijgt langzaam omdat Tracye nog steeds erg actief is in haar carrière.

Aanwezigheid op sociale media

Tracye is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms, wat je kunt verwachten van een populair tv-anker en verslaggever - ze lanceerde haar Twitter account in juni 2010 en heeft tot nu toe meer dan 6.000 volgers verzameld en ongeveer 11.300 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 7.500 mensen, terwijl ze ongeveer 620 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina, die wordt gevolgd door bijna 9.500 fans.

Aanbevolen