Beroemdheden

TrU3Ta1ent's Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, ouders, vermogen

Het vroege leven, familie

TrU3Ta1ent werd geboren op 28 augustus 1987 in Manchester, Lancashire Engeland – zijn echte naam is nog steeds een geheim, zelfs voor zijn toegewijde fans die zijn streams dagelijks bekijken, aangezien TrU3Ta1ent nooit persoonlijke informatie over zichzelf of zijn familie heeft onthuld. Hij bracht zijn jeugd door in zijn geboorteplaats Manchester, maar er is niets bekend over zijn ouders, hun namen, leeftijden of beroepen. Er is ook geen informatie over broers en zussen, dus hij wordt verondersteld enig kind te zijn. Al met al houdt TrU3Ta1ent zijn privéleven erg rustig.

Opleiding

Er is bijna niets bekend over de opleidingsachtergrond van TrU3Ta1ent, behalve dat hij zich in 2005 aan zijn plaatselijke middelbare school in Manchester heeft laten inschrijven. hij heeft er een - in de hoop dat TrU3Ta1ent enig licht zal werpen op zijn educatieve achtergrond.

TrU3Ta1ent

YouTube- en Twitch-carrière

Hoewel we niets weten over de werkachtergrond van TrU3Ta1ent en geen informatie hebben over zijn echte werkervaring, weten we zeker wanneer hij zijn YouTube- en streamingcarrière begon, op 8 maart 2007. Zijn grootste interesse was gericht op vechten games, zoals Mortal Kombat, Super Street Fighter III en Super Street Fighter IV, produceerde hij echter veel video's over verschillende populaire games om meer kijkers naar zijn YouTube-kanaal te trekken. Zo maakte hij verschillende Minecraft-video's, Fallout 3 Let's Play-video's en benadrukte hij verschillende andere games zoals Dead by Daylight, For Honor, Absolver, enz.

Toch waren zijn belangrijkste inspiratiebron altijd vechtspellen. TrU3Ta1ent heeft meer dan 10.000 video's geüpload naar zijn YouTube-kanaal, dat meer dan 110 miljoen keer is bekeken. Zijn meest populaire video's heten Dead by Daylight WITH...BILLY! – OchiDo heeft MIJ GESLAAGD! gedurende 5 seconden... (volledige match), die meer dan 800.000 views heeft; For Honor S6 – DE BESTE RAIDER TER WERELD DUELEN! HEER DEM! (MENTAL) met bijna 700.000 views; Dead by Daylight – HAG VS DBD DEVS 5 SHOWMATCHES! (LONG ONE!) die bijna 500.000 views heeft. TrU3Ta1ent uploadt dagelijks tot acht video's, meestal fragmenten van zijn livestreams op Twitch. Dit helpt TrU3Ta1ent om het algemene aantal video's op zijn YouTube-kanaal regelmatig te verrijken en nog meer nieuwe kijkers aan te trekken, terwijl hij tegelijkertijd stabiele uploads heeft voor zijn abonnees. TrU3Ta1ent is erg populair vanwege zijn komische commentaren, zijn legendarische witte pet die hij bij elke stream draagt ​​en zijn Manchester-accent dat zijn kijkers voortdurend amuseert.

Persoonlijk leven, huidige vriendin ASMRtist Kat CopyKat

TrU3Ta1ent doet niet zo geheimzinnig over zijn persoonlijke leven. Het is bekend dat hij aan het daten is met een andere streamer, Kat CopyKat. Ze daten al meer dan twee jaar en delen vaak wederzijdse foto's op hun Instagram-accounts. Kat is geboren in 1994 in Denemarken en is een ASMRtist die elke dag live gaat op Twitch, behalve op zaterdag. Ze schreef ooit dat ze hield van alles wat magisch en mooi is. Ze beschouwt zichzelf als een ruimdenkend en zeer positief persoon; ze vertelde dat ze ervan hield mensen kalm, goed en ontspannen te laten voelen, en dat ze om deze redenen besloot ASMRtist te worden, wat staat voor Autonomous Sensory Meridian Response, een neologisme dat een gevoel beschrijft dat wordt gekenmerkt door een tintelend gevoel dat meestal bovenaan begint van de hoofdhuid en beweegt dan verder door de achterkant van de nek naar beneden langs de ruggengraat.

Op haar video's zingt, fluistert Kat, ademt ze in de microfoon en maakt ze verschillende geluiden die met haar nagels op meerdere oppervlakken krabben om haar kijkers een tintelend gevoel te geven, omdat die geluiden een trigger zijn. Kat is behoorlijk populair op Zenuwtrekking, en heeft meer dan 70.000 volgers. Ze heeft ook een Youtube kanaal die niet zo populair is en slechts 4.800 abonnees heeft. Ze vindt het ook leuk om haar selfies op haar te delen Instagram rekening. Kat heeft twee honden en vindt het vaak leuk om met ze in het bos te wandelen. Ze is ook erg gepassioneerd door cosplayen, knutselen en handgemaakte dingen.

Bekijk dit bericht op Instagram

❤️ #gewoon omdat

Een bericht gedeeld door ASMR Kat (@copykat_) op 15 juli 2019 om 4:07 uur PDT

Hobby's en interessante weetjes

TrU3Ta1ent groeide op in Manchester en werd geduwd om het voetbalteam van Manchester United te ondersteunen. Enkele jaren later begon hij echter een hekel te krijgen aan het spel en de spelers van het team, omdat hij ze te arrogant vond. Hij gaf toe dat hij als kind erg van voetbal hield, en hij houdt nog steeds van het spel zelf, maar als toeschouwer steunt hij liever andere teams. Wat zijn andere hobby's betreft, houdt hij van reizen, tv-series kijken en het bijwonen van game-evenementen en wedstrijden.

Aanwezigheid op sociale media

TrU3Ta1ent is zeer actief op verschillende sociale mediaplatforms die zijn carrière helpen promoten. Zijn Youtube kanaal heeft meer dan 250.000 abonnees, en zijn Zenuwtrekking kanaal heeft meer dan 470.000 volgers verzameld. Onlangs heeft hij ook een Patreon profiel om meer geld te verdienen voor speciale inhoud die hij voor zijn klanten gaat produceren. Op dit moment heeft hij slechts 11 klanten aangetrokken. Hij is ook erg actief op Twitter, met meer dan 20.000 lezers.

Begin ze Ray's piepgeluiden te vangen! #zeldzame selfie pic.twitter.com/wkvlVjY8fP

— TrU3Ta1ent @VK (@TrU3Ta1ent) 10 juli 2019

Verschijning

TrU3Ta1ent heeft heel kort zwart haar, maar draagt ​​altijd een witte pet als zijn streams; hij heeft blauwe ogen. Hij is ongeveer 1,93 m lang, hoewel zijn gewicht en vitale statistieken op dit moment niet beschikbaar zijn. Wat zijn kledingstijl betreft, hij draagt ​​vaak casual tanktops, T-shirts en spijkerbroeken, omdat hij zich niet zo graag verkleedt, zelfs niet voor zijn livestreams.

Netto waarde

Het vermogen van Tru3Ta1ent wordt volgens gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 2 miljoen. Op zijn Twitch-kanaal verzamelde hij meer dan 2.200 abonnees, wat hem ongeveer $ 5.400 per maand oplevert. Hij krijgt ook extra inkomsten uit zijn commerciële contracten en sponsoring, donatietips en merchandise-verkoop. Wat zijn YouTube-kanaal betreft, het heeft ongeveer $ 569.000 aan algemeen inkomen gegenereerd, wat Tru3Ta1ent meer dan $ 9.200 per maand oplevert. Omdat hij erg consistent is met zijn streams op Twitch en uploaden op zijn YouTube-kanaal, zal zijn vermogen in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen