Beroemdheden

De WAARHEID achter de relatie tussen Aaron Rodgers en Kevin Lanflisi. Wiki Bio

Wie is Kevin Lanflisi?

Kevin Lanflisi, geboren op een onbekende datum in een onbekend deel van de VS, is een blanke sportassistent. Hij is absoluut het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid in de media als de persoonlijke assistent van de NFL-strateeg van Green Bay Packers, Aaron Rodgers, maar ook omdat hij zijn ex-kamergenoot is, en omdat hij betrokken is bij een homogerucht met hem. Het is tot nu toe een raadsel of hij sinds een onbepaalde datum nog andere successen heeft geboekt in zijn zelden lucratieve assisterende carrière. 'Ex-kamergenoot' suggereert universiteit, dus Kevin werd waarschijnlijk begin jaren tachtig geboren.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in de VS

Kevin is in zijn geboorteplaats opgevoed door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Hij is blijkbaar enig kind. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie in de gezaghebbende bronnen die details over dit deel van zijn leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat hij een passie voor sport had. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in zijn geboorteplaats, van waaruit hij op een gegeven moment zijn toelatingsexamen aflegde. Het is niet bekend of hij ooit heeft besloten zijn studie voort te zetten met het oog op een hbo-opleiding.

Love Life: De waarheid achter Aaron Rodgers en Kevin Lanflisi

Wat betreft zijn romantische betrokkenheid voorafgaand aan de meest bekende veronderstelde, is er bijna geen informatie over alle geloofwaardige bronnen die dit deel van zijn leven nauwkeurig zou kunnen beschrijven. Wat betreft zijn vriendschap met Aaron Rodgers, die later veel controverse veroorzaakte, trokken ze eerst in als kamergenoten en Kevin werd Aarons persoonlijke assistent in 2008. Sindsdien werden ze minstens een paar jaar samen gezien bij alle mogelijke openbare evenementen, elkaar in hoog aanzien houden in hun gesprekken met de media. Bovendien had geen van beiden een enkele foto met een vrouw van welke aard dan ook op hun sociale netwerken geplaatst, noch had een van hen in die tijd over een romantische partner gesproken. Met al deze feiten gecombineerd, werden de fans achterdochtig over hun seksualiteit en begonnen ze te speculeren of de twee een relatie hadden.

Sterke tegenstander. Sterker focussen. LA hier komen we! #Focus op #TeamBose #QC35II # pic.twitter.com/9pH7F4MvZl

— Aaron Rodgers (@AaronRodgers12) 28 oktober 2018

Was er echt een relatie? Wat is de waarheid?

Tot dusver is er geen definitief bewijs voor beide kanten van de claim, maar de feiten rond dit scenario zijn algemeen beschikbaar voor het publiek ter overweging. in een artikel door dit onderwerp aan te pakken door outsports.com, opent voormalig Green Bay Packers-speler zijn onpartijdige verdediging van Aaron door te zeggen 'THE WITCH HUNT!!!!!' leven voor 9 jaar in de NFL. De angst en druk van iemand die me uitliet, was dodelijk!' Wat dit wil zeggen, is dat NFL-spelers in het algemeen niet als homo uitkomen, zelfs als ze dat wel zijn. Een stelling die de overtuiging zou kunnen aanvullen dat Aaron in feite homo is, maar het ook niet bewijst, is dat hij, vanwege de genoemde NFL-gewoonten, gewoon niet als homo uit de kast wilde komen om zijn carrière op zijn hoogtepunt te houden. In hetzelfde artikel is echter te zien dat Aaron zelf zei: 'Ik ben geen homo. Ik hou echt heel erg van vrouwen.'

Wat gebeurt er nu met Kevins liefdesleven?

Kevin wordt momenteel verondersteld te zijn getrouwd met een vrouw genaamd Sarah, wiens andere details niet beschikbaar zijn in de gerenommeerde bronnen. Het is niet bekend of ze tot nu toe kinderen hebben gekregen en waar ze wonen. Er is nog geen controverse rond hun (vermeende?) vakbond.

Wie is Aaron Rodgers?

Geboren Aaron Charles Rodgers op de 2ndvan december 1983 in Chico, Californië, VS, Aaron Rodgers is een 35-jarige blanke NFL-speler van Engelse, Ierse en Duitse afkomst. Hij is absoluut het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm dankzij zijn quarterback-positie bij Green Bay Packers, waar hij is gebleven sinds hij werd opgesteld als de 24ealgehele keuze in de 1NSronde in 2005 tot heden. Hij heeft een groot aantal successen behaald in de loop van zijn vaak lucratieve NFL-spelerscarrière sinds dat jaar.

Zijn vroege leven en onderwijs: opgroeien in Chico

Aaron werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn vader Edward Wesley Rodgers, een chiropractor en voormalig aanvallend lijnwachter voor de Chico State Wildcats van 1973 tot 1976, en door zijn moeder Darla Leigh (geboren Pittman) met een onbekend beroep. Hij is de op één na oudste van zijn twee mannelijke broers en zussen, van wie de oudste Luke heet, terwijl de jongste Jordan is. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie uit gezaghebbende bronnen die details over dit deel van zijn leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat hij een passie voor sport had. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar Vose Elementary School en Whitford Middle School in Beaverton, Oregon, nadat hij daar met zijn gezin was verhuisd voordat hij zich inschreef. Zijn familie verhuisde later terug naar zijn geboorteplaats, waar hij naar de Pleasant Valley High School ging, vanwaar hij in 2002 afstudeerde. Hij was eerst van plan om naar de Florida State University te gaan, maar na zijn afwijzing daar, wilde hij zich volledig wijden aan de rechtenstudie. Gelukkig voor zijn carrière werd hij later uitgenodigd op Butte Community College in Oroville, waar hij eerst een latere professionele voetbalcarrière nastreefde. Hij studeerde niet af en zag af van zijn laatste jaar om deel te nemen aan de NFL Draft van 2005.

Aaron Rodgers

Love Life: Wat gebeurde er na geruchten over Kevin?

De fans lijken te zijn gestopt met roddelen over Kevin's seksualiteit toen hij zijn eerste bekende begon publieke relatie , zoals vermeld door sportsillustrated.com bijvoorbeeld, specifiek met model Julie Henderson in 2009. Van 2011 tot 2013 bracht hij zijn romantische privétijd door met een vrouw genaamd Destiny Newton, van wie wordt gezegd dat hij zijn studieliefde was. Er wordt gedacht dat hij meer dan een jaar intiem was met actrice Jessica Szahr, hoewel dit nooit is bevestigd. In 2014 begon hij een relatie met actrice Olivia Munn, maar maakte het na drie jaar, medio 2017, uit. Sindsdien zijn er geen geruchten of controverses geweest over Kevins relaties, hoewel de verdenking over zijn seksualiteit vandaag de dag nog steeds een veelbesproken onderwerp is onder zijn fans.

Wat is de nettowaarde van Kevin Lanflisi?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kevin Lanflisi is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Kevin bijna $ 300.000 bedraagt. Hij verdiende zijn fortuin door zijn sportadviezen aan bekende NFL-spelers, terwijl er ook een onduidelijk deel van zijn carrière is dat ook van invloed kan zijn op de accumulatie van zijn vermogen. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Kevin zich helemaal bezighoudt met het behouden van zijn betrokkenheid bij deze trend, aangezien zijn aanwezigheid op sociale netwerken momenteel vrijwel alomtegenwoordig is - hij heeft geen Facebook-, Twitter- of Instagram-accounts.

Aanbevolen