Websterren

UberHaxorNova Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen, vriendin, familie

Wie is UberHaxorNova?

James UberHaxorNova Wilson werd geboren op 1 juni 1990 in de Verenigde Staten van Amerika. Hij is een YouTube-persoonlijkheid, komiek en gamer, vooral bekend omdat hij eerder werd geassocieerd met de YouTube-groep, TheCreatureHub. De groep staat bekend om hun frequente samenwerkingen op het gebied van videogames. Hij was eerder ook betrokken bij de zender CowChop.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door James (@analusername) op 3 februari 2017 om 15:20 uur PST

De netto waarde van UberHaxorNova

Hoe rijk is UberHaxorNova? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 4 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Hij staat ook bekend om zijn persoonlijke YouTube-kanaalinhoud, zijn focus op WWE-gamevideo's en zijn werk met het bedrijf Machinima. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Er is zeer beperkte informatie beschikbaar over het leven van UberHaxorNova vóór YouTube. Er zijn bijna geen details over zijn familie, jeugd, opleiding en zijn pad voordat hij aan zijn online carrière begon. Het is bekend dat hij voordat hij bij YouTube kwam, met zijn moeder en hun honden in Lancaster, Pennsylvania woonde, en werkte in de Twizzlers-fabriek, een snoepmerk dat in het gebied wordt geproduceerd.

Hij ontdekte toen een potentieel voor een carrière in YouTube, dat op dat moment relatief nieuw was. Op de website konden gebruikers hun eigen inhoud uploaden zodat anderen ze konden bekijken. Kijkers kunnen vervolgens beoordelen, reageren en zich abonneren op kanalen waar ze graag naar kijken. De website die eigendom is van Google is een van de meest populaire ter wereld geworden en stelt makers van inhoud in staat om geld te verdienen via het AdSense-programma van Google, dat advertenties gebruikt zoals de naam aangeeft. Hij begon zijn persoonlijke kanaal UberHaxorNova in 2008 en begon met het uploaden van gamevideo's, waardoor hij een van de eersten was die gamegerelateerde inhoud op de website maakte.

UberHaxorNova

brian david gilbert vriendin

Beroemd worden

Afgezien van zijn werk op zijn persoonlijke kanaal, uploadde UberHaxorNova ook vaak naar de Machinima kanaal. Het bedrijf begon in 2000 en is gebaseerd op de term machinima, wat betekent: het manipuleren van videogametechnologie om animatie te maken. Het kanaal werd een van de eerste op gaming gerichte kanalen op YouTube en hij begon regelmatig te uploaden naar het hoofdkanaal, voordat hij zich concentreerde op Machinima Respawn, dat zich richtte op gaming, aangezien het hoofdkanaal omgeleid werd naar andere soorten inhoud. Hij werkte vaak met hosts zoals Adam Montoya en Scott Robinson, en bleef bij het bedrijf totdat grote bezuinigingen ervoor zorgden dat hij niet langer voor hen kon werken.

Hij staat ook bekend als een van de eerste medewerkers van YouTube-persoonlijkheid PewDiePie . die op dat moment net aan populariteit won voordat hij het kanaal met de meeste abonnees op YouTube werd. De twee werden een voorloper in video's met commentaar op games, laten we video's afspelen en dergelijke, maar hun samenwerking zou uiteindelijk eindigen nadat UberHaxorNova in 2010 bij de groep The Creatures kwam, een beslissing die werd genomen omdat hij vaak had samengewerkt met andere leden van de groep waaronder Sp00nerism met wie hij al talloze multiplayer-series had gemaakt.

De wezens, Cow Chop en recente projecten

Een andere reden waarom UberHaxorNova lid werd van The Creatures was het feit dat veel van zijn leden oorspronkelijk uit Machinima kwamen, en hij was al bevriend met de meeste van hen. De groepsleden begonnen regelmatig samen te werken op elk van hun kanalen. De jaren daarna hebben ze samen veel succes geboekt en zijn ze bij elkaar in de buurt gaan wonen om gemakkelijk content te produceren. Dit tijdperk van succes begon echter af te lopen, als gevolg van een probleem tussen een paar leden.

Een van hun populaire YouTube-leden GassyMexican, had problemen met een paar leden, waardoor ze inactief werden en werd uiteindelijk uit de groep gezet. Dit veroorzaakte veel kritiek op The Creatures op een mogelijke politiek gemotiveerde actie - andere leden vertrokken terwijl sommigen zich bij hen voegden, en in 2016 besloten de oprichters van de groep dat de inhoud van The Creatures nu meer gericht zou zijn op kinderen. Deze stap voorspelde niet veel goeds voor veel van de andere leden, waaronder Nova, die de groep had gezien als een meer op volwassenen gericht kanaal. Hij verliet de groep om zich weer op een ander kanaal te concentreren – Cow Chop – waar hij samen met een paar andere voormalige Creatures-leden bij was.

Ik heb een mooie nieuwe hoodie voor deze regen in LA (jk ik kan niet naar buiten, ik kan niet eens lopen) met dank aan @DreamsRuleMe
Haal zelf iets op met de code 'NOVA' om 30% te besparen
Helpt ook het bewustzijn van de geestelijke gezondheid te ondersteunen https://t.co/82LxU52urv pic.twitter.com/nV28jlS5wb

— James (@UberHaxorNova) 14 februari 2019

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat UberHaxorNova een relatie heeft met Hannah Pierre, ook bekend als sosadhannah. Ze was een Twitch-streamer die zich richtte op het maken van videogame-gerelateerde inhoud, maar is sindsdien overgestapt van streaming om zich op andere projecten te concentreren. In 2019 deed Nova stunts met een skateboard voor een video die moest worden geüpload naar Cow Chop, maar kreeg een ongeluk waarbij hij zijn schouder ontwrichtte en zijn enkel op twee plaatsen brak.

Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht om de schouder te herstellen en het was waarschijnlijk dat hij ook een operatie zou ondergaan om zijn enkel te herstellen. Na enige tijd van wikken en wegen besloot hij een paar maanden later Cow Chop te verlaten. Net als andere YouTube-persoonlijkheden is hij online actief via een account op Twitter waarop hij veel promotie maakt voor zijn YouTube- en Twitch-inhoud. Ook post hij af en toe zijn dagelijkse gedachten. De afgelopen maanden is hij meer gefocust op het maken van Twitch-content, omdat dit een lucratievere manier voor hem is gebleken.

Aanbevolen