Websterren

UrinatingTree Wiki Biografie, echt gezicht/naam, vriendin, rijkdom

UrinatingTree Wiki Biografie

UrinatingTree, ook bekend als Schlasser, werd geboren in de VS op 22 november 1984, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal, waarop hij voornamelijk video's uploadt van zijn sportnieuwscommentaar, en lessen over de geschiedenis van teams.

Bekijk dit bericht op Instagram

...

Een bericht gedeeld door @ urinerenboom op 30 december 2018 om 16:46 PST

Het vroege leven en onderwijs

UrinatingTree is een van de meest geheimzinnige YouTubers die er zijn, omdat hij niet heeft gesproken over details over zijn kinderjaren. Hij heeft ook nooit zijn ouders of broers en zussen genoemd, daarom beschouwen mensen hem als enig kind. De geruchten gaan dat de reden waarom hij zijn gezicht niet laat zien tijdens zijn livestreams is dat hij er niet zo goed uitziet, en dat hij op de middelbare school werd gepest vanwege zijn uiterlijk. Dit zijn echter slechts geruchten en niets hiervan is bevestigd door de populaire YouTuber.

Hoewel hij niet over zijn opleiding heeft gesproken, zou UrinatingTree zijn toelatingsexamen hebben gedaan van de middelbare school, maar vervolgens besloten hebben om geen hbo-opleiding te volgen, maar zich in plaats daarvan te concentreren op zijn carrière als YouTuber.

Carrière van een YouTuber

De carrière van UrinatingTree begon op het moment dat hij zijn tweede lanceerde Youtube kanaal , op 10 augustus 2010 met de beschrijving die luidt: 'De voortdurende omzwervingen van een voormalig recensent van oude videogames. Wie weet? Misschien sluit ik mijn kanaal voor één keer niet.' Tegenwoordig telt het kanaal bijna 270.000 abonnees en meer dan 70 miljoen views van al zijn video's samen.

Helemaal aan het begin van zijn carrière, terwijl hij nog steeds zijn oude YouTube-kanaal gebruikte, uploadde UrinatingTree videogamerecensies onder het personage Fat Mann Judgeth, en behandelde hij voornamelijk games die op de Sega Genesis-console werden gespeeld. Hij was ook populair vanwege zijn boze reacties wanneer hij problemen had met het halen van een level en te vaak doodging in het spel. Hij maakte een recensie over de Donker kasteel game, en verdween toen een tijdje van YouTube - zijn fans dachten niet dat hij terug zou komen.

UrinatingTree keerde echter in augustus 2010 terug naar YouTube en lanceerde zijn nieuwe kanaal. Hij was weer bezig met het uploaden van gamerecensies en maakte een speciale serie getiteld Generic Reviews, die een beetje anders was dan de gebruikelijke gamerecensies die hij eerder maakte. Wederom verliet UrinatingTree het YouTube-platform, maar kwam in 2016 weer terug, maar stopte met het uploaden van game-inhoud - in plaats daarvan begon hij zich te concentreren op Noord-Amerikaanse sportteams, meestal degenen die strijden in de National Hockey League, National Football League, Major League Baseball, National Basketball Association, National College Athletic Association en zelfs NASCAR. Na een tijdje begon hij ook voetbalvideo's te maken.

De populairste mensen op YouTube

YouTube is een platform geworden waarop je, als je weet wat je doet, aardig wat geld kunt verdienen dankzij de advertenties die naast je video's worden getoond. Mensen zoals PewDiePie, Shane Dawson en Smosh zijn erin geslaagd om in de loop van enkele jaren miljoenen abonnees te verzamelen en hebben een enigszins persoonlijke relatie met hun fans. YouTube is het toonaangevende platform geworden als het gaat om het delen van video's, aangezien mensen comedyvideo's, gamevideo's, vlogs en allerlei andere onderwerpen plaatsen.

UrinerenBoom

De vijf mensen die momenteel de meest geabonneerde YouTube-kanalen hebben (exclusief die van bedrijven en groepskanalen), zijn de volgende:

  • De vijfde plaats gaat naar El Rubius die erin is geslaagd om meer dan 34,3 miljoen abonnees op zijn kanaal te verzamelen. Hij is een Spanjaard die gamevideo's uploadt, zoals walkthroughs en recensies, die allemaal worden gevolgd door zijn grappige opmerkingen. Hij begon met het uploaden van video's toen hij 16 was en maakte er een fulltime carrière van tegen de tijd dat hij 21 werd;
  • Op de vierde plaats staat Whinderssonnunes met meer dan 35,3 miljoen abonnees - de populaire YouTuber komt uit Brazilië en is populair vanwege zijn vlog- en comedyvideo's. Hij begon met het uploaden van video's op 15-jarige leeftijd en uploadt nu parodieën, liedjes, filmrecensies en dingen die verband houden met zijn dagelijks leven;
  • De derde plaats wordt ingenomen door Badabun, die meer dan 37,3 miljoen abonnees heeft. Badabun komt uit Mexico en is populair geworden dankzij zijn Exponiendo Infieles-serie waarin hij koppels interviewt en controleert of een van hen vreemdgaat;
  • Dude Perfect staat op de tweede plaats en heeft meer dan 41 miljoen abonnees op zijn kanaal weten te verzamelen. Hij komt uit de VS en is populair vanwege zijn compilaties van voetbaltrucs en voor talloze beroemde atleten die in zijn video's te zien zijn.
  • De hoogste plaats wordt ingenomen door PewDiePie, die meer dan 93 miljoen abonnees heeft verzameld. De echte naam van de beroemde YouTuber is Felix Kjellberg, hij komt uit het Verenigd Koninkrijk en is populair vanwege zijn commentaar terwijl hij videogames speelt. Hij is nu ook begonnen met het coveren en becommentariëren van internetmemes en virale video's op internet.

YouTube is een industrie geworden en heeft het voor mensen mogelijk gemaakt om miljoenen dollars te verdienen als ze maar genoeg toegewijd zijn. Je hoeft alleen maar een beetje te weten over het maken en bewerken van video's, om te weten wat het publiek leuk vindt en om een ​​speciaal soort band met je fans.

Persoonlijk leven en onderwijs

UrinatingTree is een zeer geheimzinnige YouTuber, die alleen gefocust is op de inhoud die hij uploadt, en nooit iets bespreekt dat geen deel uitmaakt van het onderwerp dat hij behandelt. Hij heeft niets gezegd over zijn vroegere vriendinnen of dat hij momenteel met iemand aan het daten is - sommige mensen geloven dat hij, omdat hij er niet zo goed uitziet, geen vriendin heeft en er misschien nooit een heeft gehad, ook al is hij 34 jaar oud. Andere geruchten beweren dat de populaire YouTuber misschien homo is, maar dit komt alleen omdat hij niet over meisjes praat – geen van deze geruchten is bevestigd door de populaire YouTuber, omdat hij zijn persoonlijke zaken gewoon liever voor zichzelf houdt.

Afgaande op zijn sociale media-accounts en zijn YouTube-kanaal, lijkt hij momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Het is tijd. Vanavond om 20:15 EST live in première. pic.twitter.com/SEn0Xmubbt

- Kapitein Schlasser: leider van mannen (@UrinatingTree) 12 november 2018

Hobby's en andere interesses

Het is niet bekend wat UrinatingTree graag doet in zijn vrije tijd. Hij speelde talloze games toen hij jonger was, maar is nu meer gefocust op het bijhouden van sport, en al zijn video's zijn gebaseerd op een paar daarvan. Dit is de reden waarom mensen geloven dat UrinatingTree nu het grootste deel van zijn tijd besteedt aan het kijken naar voetbalwedstrijden, NASCAR-races en American Football-wedstrijden op tv. Omdat zijn fans denken dat hij best een grote (dikke) vent is, is hij waarschijnlijk niet erg actief of sportief en is hij een groot liefhebber van eten.

Uiterlijk en vermogen

UrinatingTree is momenteel 34 jaar oud. Hij heeft zijn gezicht niet laten zien tijdens zijn video's, en het is daarom niet bekend hoe hij eruit ziet of wat zijn lichaamsmaten zijn.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van UrinatingTree geschat op meer dan $ 200.000, en neemt het gestaag toe dankzij zijn YouTube-kanaal. Hij verdient ook geld met zijn Patreon-account , maar slechts ongeveer $ 80 per maand, aangezien hij slechts 35 klanten heeft.

Urinatingtree is op het butlernetwerk

Gepost door Butler-netwerk Aan maandag 16 oktober 2017

Geheimzinnig zijn over zijn uiterlijk

UrinatingTree is een van die YouTubers die ervoor hebben gekozen om volledig geheim te blijven als het gaat om hun uiterlijk en echte namen. Na meer dan 10 jaar YouTuber te zijn geweest, is UrinatingTree erin geslaagd zijn echte uiterlijk en zijn echte naam voor het publiek te verbergen.

Aanwezigheid op sociale media

UrinatingTree is min of meer actief op verschillende sociale mediaplatforms, hij lanceerde zijn Twitter account in april 2010 en heeft tot nu toe meer dan 30.000 volgers weten te verzamelen en meer dan 7.000 keer getweet - zijn beschrijving luidt: 'Ik lach om dingen. Ik hou van sport. Ik heb een verwrongen gevoel voor humor. Versla de draak snel voordat hij te machtig wordt.' Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 1.800 mensen, terwijl hij er meer dan 30 foto's op heeft geüpload - hij heeft geen Facebook-pagina of een ander social media-account.

Aanbevolen