Beroemdheden

Valerie Cossette's Wiki Bio, leeftijd, lengte, vriendje, vermogen

Valerie Cossette's Wiki Bio en Age

Valerie Cosette was geboren op 6 juli 1993 , in Montreal, Quebec, Canada , wat betekent dat ze 26 jaar oud is en haar sterrenbeeld Kreeft is. Valerie, die de Canadese nationaliteit heeft, is vooral bekend als Instagram-model, want ze wordt gevolgd door 1,6 miljoen mensen. Omdat ze succesvol was op dat gebied, kreeg Valerie erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over haar vroege leven en vormende jaren.

https://www.instagram.com/p/B0BUtGXAnUy/

Netto waarde

Dus hoe rijk is Valerie Cosette vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft dit model een nettowaarde van $ 200.000, opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Cosette heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, en blijft bescheiden. Toch lijkt het alsof ze financieel voor zichzelf kan zorgen. Als Instagram-model wordt ze betaald om merken te promoten.

Etniciteit en achtergrond

Over Valerie's etniciteit gesproken, ze is blank en heeft bruin haar en blauwe ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite steekt in haar outfits en algehele looks. Ze heeft echter niet gesproken over haar familie, vroege leven en vormende jaren, noch heeft ze details over haar opleiding onthuld. Valerie heeft meerdere tatoeages, die over het algemeen bij haar uiterlijk en esthetiek passen. Veel mensen vragen zich af hoe lang Cossette is, en het antwoord is 5ft 7ins.

Valerie Cossette

Sociale media

Valerie zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Cosette is gevolgd door 1,6 miljoen mensen op Instagram en plaatst vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Sommige van haar laatste berichten op die sociale media bevatten een foto van zichzelf in een zwarte jurk gemaakt door Fashion Nova, een van de merken die ze promoot. Daarnaast plaatste ze een foto waarop ze een schattige jumpsuit draagt, ook gemaakt door Fashion Nova. Haar fans leken er dol op te zijn, want ze lieten talloze opmerkingen achter en complimenteerden haar met haar uiterlijk. Een fan schreef verder Je bent absoluut GEWELDIG!!! Waarom kunnen ze er niet allemaal zo uitzien, verdomme, je bent een slechte b*tch!!! Je bijna onwerkelijk je bent zo perfect!!!.

Ze promootte ook Bang Energy-drank en veel van haar volgers waren het erover eens dat het een van de beste eiwitten is. In mei 2019 promootte ze een restaurant in Montreal en deelde ze een foto waarop ze daar aan het eten was.

Valerie is ook geïnteresseerd in decoratie en esthetiek en plaatst vaak foto's van haar huis. Omdat ze een getalenteerde en hardwerkende jonge vrouw is, heeft Valerie meer aandacht gekregen in de media, en we geloven dat er nog meer moet komen voor haar carrière.

Het is leuk om nu mooi weer te hebben... Ik heb het gevoel dat onze zomer net is begonnen! ?? Fijne dag iedereen!

Gepost door Valerie Cossette Aan dinsdag 8 augustus 2017

Mode Nova

Valerie staat bekend om haar samenwerkingen met Fashion Nova, een kledingmerk opgericht in 2006 door Richard Saghian. Saghian begon voor het eerst te werken in de detailhandel door te werken in de boetiek van zijn vader in Los Angeles. Fashion Nova ging verder met het openen van hun eerste boetieks in Panorama City, Los Angeles en gedurende die tijd verkochten ze goedkope clubkleding. Ze staan ​​ook bekend om de verkoop van plus size en zwangerschapskleding. Fashion Nova werd in korte tijd een van de meest gezochte modemerken, mede dankzij hun goede marketing.

Vanaf 2018 verkocht het merk een seizoensgebonden Halloween-kostuumlijn en dankzij hun enorme succes hebben ze kunnen samenwerken met tal van veelgeprezen beroemdheden, zoals Cardi B. Hun collectie, gemaakt in samenwerking met de rapper, werd uitgebracht in 2018 en kreeg positieve reacties. van consumenten. Talloze YouTubers hebben de items opgenomen in hun probeervideo's, zoals I TRIED $ 400 WORTH OF CARDI B & FASHION NOVA CLOTHING!, FASHION NOVA X CARDI B TRY-ON HAUL en Cardi B X Fashion Nova Try On With Patricia Bright.

#ValerieCossette #MiercolesdeTattoedgirls @ChilangaSurf en @elguams
VOLGEN @EL_SR_GENTLEMAN @BeautyD3Woman @EroticoMexico @EroticismEzine @TuHiloDental @tsexiestgallery @BeautyWo12 @BellezasySexys @QueBarbaras @chicasyequipos @dantesinfie @RTONLYWOMAN @WakovCR pic.twitter.com/B302h4iVgf

- Meneer meneer ?? (@EL_SR_GENTLEMAN) 10 april 2019

Twitter

Ondanks dat ze zelf niet actief is op Twitter, heeft Valerie nog steeds een trouwe fanbase op dat platform en haar fans tweeten vaak over haar, zoals de fan die haar een absoluut verbluffende getatoeëerde schoonheid noemde.

Youtube

Cosette's fans kunnen haar zien op YouTube, aangezien ze te zien is in tal van video's, zoals model Valerie Cossette, mooie foto's in merkkleding, Valerie Cossette / mooi en getatoeëerd en Valerie Cossette, deze mooie stoute meid wordt gek van de netten vanwege haar tatoeages, waarbij alle video's door duizenden mensen zijn bekeken.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Cosette er de voorkeur aan om sommige dingen achter gesloten deuren te houden, waaronder haar datinggeschiedenis en relatiestatus. Ze plaatst ook geen berichten over haar partners op sociale media, waardoor velen dachten dat ze single is. Valerie is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft, en we wensen haar het allerbeste.

Aanbevolen