Ankers

Vanessa Murdock (CBS-weer) wiki bio, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Vanessa Murdock?

Vanessa Murdock is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, die waarschijnlijk het best bekend staat als de Emmy Award-genomineerde uitzendmeteoroloog en momenteel lid van het CBS 2 Weather Team van New York City. Afgezien hiervan wordt ze ook algemeen erkend voor haar eerdere engagementen met de aan ABC en Fox gelieerde lokale tv-stations in Charlottesville, Virginia.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kon niet geloven dat #pikachu langskwam bij @cbsnewyork. Mijn meiden zijn dol op deze #pokemon

Een bericht gedeeld door Vanessa Murdock (@vmurdocktv) op 24 mei 2019 om 5:47 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Vanessa werd geboren in 1978 in Long Island, New York, VS, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit. Ze bracht het grootste deel van haar jeugd door met opgroeien in de stad Centre Moriches, die naar verluidt vernoemd was naar enkele van haar voorgangers. Verdere persoonlijke details, waaronder de exacte geboortedatum, de achtergrond van haar familie en gegevens over haar ouders en eventuele broers en zussen, zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt. Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef ze zich in aan de Universiteit van Rochester in New York, waar ze in 2000 afstudeerde en haar Bachelor of Science-graad in Evolutionaire Biologie en Ecologie behaalde.

Vanwege haar groeiende interesse in weersvoorspellingen en het voorspellen van de acties van Moeder Natuur, besloot Murdock later om het niveau van haar opleiding te verbreden, dus schreef ze zich in 2003 in aan de Penn State University, waar ze in 2005 haar Master of Science-graad behaalde door af te studeren in Meteorologie. Om haar expertise af te ronden en een gecertificeerde uitzendmeteoroloog (CBM) te worden, had Vanessa ook haar professionele lidmaatschap verdiend bij de National Weather Association (NWA) en bij de American Metrological Society (AMS).

Vanessa Murdock

Carrière

Vanessa begon haar carrière in 2000 als bedrijfsanalist voor het American Management Systems, Inc. Haar professionele uitzendcarrière begon echter direct na haar afstuderen aan PSU, toen ze verhuisde naar Charlottesville, Virginia, waar ze bij Gray Television ging werken, en voor een -een half jaar was ze avondweeranker voor de WCAV-WVAW-WAHU. Daarna verhuisde ze naar Norfolk, Virginia, waar ze regelmatig optrad als anker voor de voorspeller van FOX News Networks en ABC voor de Mid-Atlantische kust. Vervolgens, in november 2006, trad Murdock toe tot het ABC's Viper Weather-team, terwijl ze in juni 2007 lid werd van CBS News Channel 3, waarvoor ze de ochtendmeteoroloog was, en haar professionele uitzendvaardigheden aanscherpte in de loop van de volgende vijf jaar.

Het is zeker dat alle bovengenoemde opdrachten Vanessa Murdock hebben geholpen om zich te vestigen als een welvarende omroepmeteoroloog en een enorme dosis populariteit te verwerven. In augustus 2011 dekte ze de rampzalige orkaan Irene, voordat ze in oktober van dat jaar lid werd van de CBS 2 Weerteam in New York City, en werd aangesteld als uitzendmeteoroloog waar ze sindsdien voor heeft gediend.

Voor haar voortreffelijke vaardigheden op het gebied van uitzendingen, voorspellingen en weersvoorspellingen werd Vanessa Murdock geëerd met een nominatie voor de prestigieuze Emmy Award. Afgezien van de hierboven genoemde, in Vanessa's professionele portfolio er is ook een leeropdracht - tussen juni 2007 en mei 2010 had ze ook gediend als adjunct-instructeur Meteorologie voor het Virginia Wesleyan College.

Priveleven

Benieuwd naar het privéleven van Vanessa Murdock, nietwaar? Ondanks haar populariteit en haar regelmatige optredens voor de camera, zijn er niet veel details over haar persoonlijke leven beschikbaar, behalve dat ze een getrouwd vrouw. De identiteit van Vanessa's echtgenoot, met wie ze twee dochters heeft verwelkomd, is tot nu toe echter niet publiekelijk onthuld. Met haar familie en een hond genaamd Zeus, woont Murdock in North Bergen, New Jersey. Aangezien er geen geruchten of controverses zijn over Vanessa, haar man en hun wederzijdse leven, kan worden geconcludeerd dat ze heel gelukkig getrouwd is.

Vanessa heeft een gespierd figuur met een echt zandlopersilhouet dat, naast haar donkerbruine haar en donkerbruine ogen, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt, hoewel de details over haar lengte, gewicht of vitale statistieken nooit publiekelijk zijn onthuld.

Mevrouw Murdock is ook actief op verschillende populaire sociale medianetwerken, waaronder: Instagram en Twitter , waarop ze in totaal meer dan 9.000 volgers heeft verzameld, evenals Facebook waarop ze werd gevolgd door in totaal meer dan 9.000 fans.

In haar vrije tijd is ze graag actief en houdt ze van activiteiten zoals hardlopen en zwemmen. Ze heeft ook publiekelijk toegegeven dat ze een fervent fan is van vanille latte.

De oudste dochter van Vanessa Murdock

Gepost door Vanessa Murdock Aan zaterdag 23 februari 2019

Nettowaarde en salaris

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire Amerikaanse tv-persona en gecertificeerde uitzendmeteoroloog tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Vanessa Murdock is? Volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, rond een behoorlijk indrukwekkend bedrag van $ 2 miljoen draait. Haar fortuin is ook voortdurend vergroot door haar jaarsalaris, dat momenteel wordt geschat op ongeveer $ 80.000. Al deze rijkdom is voornamelijk verworven door haar welvarende carrière in de omroepmeteorologie, die bijna 15 jaar heeft geduurd en sinds 2005 actief is.

Aanbevolen