Ankers

Vanessa Ramirez (News 12) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Het vroege leven, familie

Vanessa Ramirez werd geboren op 10 mei 1981 in Phoenix, Arizona, VS, waar ze haar jeugd doorbracht. Haar vader was Frank Ramirez, die in 2012 stierf aan niet-rokers longkanker, zijn liefhebbende dochter achterlatend met een gebroken hart. Ze plaatst regelmatig foto's met haar vader en deelt haar pijn van het verlies. Hun familie ging 18 maanden van de strijd tegen de kanker en steunde elkaar. Ze schreef vaak dat ze hem miste en sprak bijna elke dag met hem. De naam van haar moeder is Belinda Ramirez, maar er is geen andere informatie over haar en of Vanessa broers en zussen heeft.

Opleiding

Vanessa ging naar de Maryvale High School, waar ze in 2000 afstudeerde. Sommige bronnen beweren dat haar ouders probeerden haar medicijnen te laten studeren, maar ze volgde haar eigen weg, en tegen de wil van haar ouders ging ze naar de Grand Canyon University en studeerde daar in 2003 af. het behalen van een BA in communicatie en omroep. Toen ze een tweedejaars was, genoot Vanessa van lessen spreken in het openbaar, gebruikte ze de gelegenheid om haar spreekvaardigheid te trainen en gaf ze ooit toe dat het haar hielp om haar carrière op de ether te beginnen.

Vanessa Ramirez

nacht kagasoff vrouw

Carrière

Na haar afstuderen slaagde ze erin om stage te lopen bij ABC15 en KISS FM (104.7), maar stopte ze met werken om mee te doen aan Vanquish Now, een film die werd opgenomen in Sedona. Terwijl ze nog aan het filmen was, hoorde ze dat de Arizona Diamondbacks op zoek waren naar een model om reclame te maken voor hun nieuwe uniformen, en ze haastte zich terug naar Phoenix. Haar baas Rob Weinheimer, senior director game operations voor DBTV Productions en de Diamondbacks, is nog steeds erg blij met hun keuze. 'Ze is echt een geweldige vertegenwoordiger van het merk Diamondbacks en waar we om geven, dat is fanvriendelijk en gezinsgericht entertainment. We hadden nooit gedacht dat ze zo lang bij ons zou zijn', zei hij zei in een van zijn interviews op GCU Today. Bij elke thuiswedstrijd van de Diamondbacks is haar live te zien.

Als model, presentatrice en actrice wordt Vanessa vertegenwoordigd door BBA in Los Angeles en Leighton Agency Inc. in Phoenix. Als model werd ze vijfde bij de winnaars in haar eerste Miss Arizona USA 2006-show. Ze nam ook deel aan de beroemde tv-modellenshow America's Top Next Model, georganiseerd door de legendarische Tyra Banks, en bereikte de derde ronde voordat ze werd uitgeschakeld. Als commercieel model verscheen ze op SmartScrubs, PetSmart en Dillard's gedrukte advertenties, in meerdere commercials en modeshows.

Als presentator werkt ze ook als verkeersverslaggever in 12 Today op KPNX Channel 12, nadat ze eerder met pensioen was gegaan als woordvoerder bij CW6.

Priveleven

Er is weinig bekend over Vanessa's persoonlijke leven, maar er wordt gezegd dat ze single is. Ze wordt romantisch rond Sint-Valentijnsdag en twittert af en toe dat ze dankbaar zou zijn om een ​​vriendje aan haar zijde te hebben om haar te helpen met boodschappen. Een paar aardige mensen komen haar steunen in de reacties en zeggen dat er een man voor haar is en dat ze een goede verdient. Desalniettemin is Vanessa nooit getrouwd geweest en heeft ze geen kinderen; er is niets bekend over huidige of voormalige vriendjes. Het gerucht gaat nooit dat ze lesbisch is, dus waarschijnlijk houdt ze haar privéleven rustig en is ze nog steeds op zoek naar 'de'.

Geweldige dag voor een wandeling! #12Nieuws #Feniks #noordberg #hiking #het weer #maandag pic.twitter.com/OJz4kxB2Th

- Vanessa Ramirez (@VanessaROnAir) 4 maart 2019

Hobby's en interesses

Ze bezoekt graag verschillende evenementen en beurzen, zoals de Arizona State Fair, Scottsdale Tennis Week en Hispanic Heritage Day evenement . Vanessa deelde ook goede herinneringen aan haar reis naar München, Duitsland, waar ze de vieringen bijwoonde van Oktoberfest, genieten van het dragen van een speciale Duitse jurk - adirndl - en kocht er zelfs een. Over haar passie voor verkleden gesproken - ze is absoluut een pro in het dragen van kostuums, en ooit droeg het kostuum van prinses Leia uit de film Star Wars toen ze een van de games van de Diamondbacks organiseerde.

Films en tv-programma's

In 2008 verscheen Vanessa in de film Jake's Corner, waarin ze Stacey speelde in de dramatische komedie en het fictieve verhaal van Johnny Dunn, een voormalige voetbalster wiens leven werd veranderd door een familietragedie. Vanessa debuteerde op NBC's tv-show genaamd Love in the Wild, een zeer populaire tv-realityserie voor dating en getrouwde stellen. Het winnende koppel krijgt de kans om samen de wereld rond te reizen.

Vanessa heeft haar eigen tv-show genaamd Su Vida, gelanceerd in 2006 en nog steeds in de lucht. Het laat het publiek kennismaken met interessante mensen en neemt de kijkers mee naar verschillende plaatsen, waarbij ze de Spaanse cultuur, gemeenschap, eten, enz.

Liefdadigheid

Sinds ze haar vader verloor in een ongelijke strijd tegen kanker, beloofde Vanessa zichzelf en haar familie niet op te geven. Vanessa gelooft dat ze andere mensen kan helpen die lijden aan kanker bij niet-rokers. Ze organiseerde het Frank Ramirez Breathe to Believe-fonds (onder leiding van de Cancer Support Community in Arizona), en werkte hard om meer partners en sponsors voor het fonds te vinden. In februari 2019 organiseerde en organiseerde Vanessa de 8e jaarlijkse Frank Ramirez Breathe to Believe-inzamelingsactie op 20 januari, de verjaardag van Frank Ramirez, die, zoals zij en haar planningscomité hadden verwacht, $ 20.000 zou opleveren. Met Vanessa's actieve werk en toegewijde deelname van verschillende diensten zoals leveranciers, entertainmentdiensten, foodtrucks en nieuwszenders (waaronder 12 News) slaagden ze erin om meer dan $ 30.000 te verdienen. Onder de Breathe to Believe-partners bevinden zich bedrijven als Lump Busters, ICON Mechanical, BallsFest en Anthony's Plumbing. Het fonds reclame zijn gemaakt met de hulp van Kid Corona, een tv-presentator, en Jose Martinez, een mediaproducent. Het wordt georganiseerd in de vorm van een familiedag met springkastelen, foodtrucks, lokale beroemdheden en muziek- en entertainmentbands.

In 2016 begon Vanessa haar samenwerking met de American Cancer Society. De campagne Rising Star of the Year werd gelanceerd om het bewustzijn voor kanker te verspreiden en geld in te zamelen. The Phoenix Chapter noemde Vanessa Rising Star Woman of the Year.

Aanwezigheid op sociale media

Vanessa is actief op haar Instagram-account , waarop ze bijna 20.000 volgers heeft, en een Twitter account die door meer dan 7.000 mensen wordt gelezen. Vanessa heeft een fanpagina op Facebook met meer dan 10,00 fans. Ze heeft ook haar persoonlijke officiële site die ze gebruikt om zichzelf te promoten als een professioneel commercieel model. Men kan er een foto en een videogalerij van Vanessa vinden.

Het voelt goed om terug te zijn in Chase Field voor de oefenwedstrijden van de D-backs. Ik kan niet wachten om je aanstaande vrijdag te zien voor onze Home Opener tegen de Red Sox!

Gepost door Vanessa Ramirez Aan 2019 Maandag 25 maart

Verschijning

Vanessa heeft lang donkerbruin haar, bruine ogen en een gebruinde huid. Haar lengte, gewicht en vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar, hoewel je kunt zien dat ze een zandloperfiguur heeft. Ze geeft de voorkeur aan stijlvolle en casual kledingstijlen en draagt ​​altijd een witte rubberen armband, wat betekent dat ze pleit voor niet-rokers longkanker, die ze in 2011 kreeg van de Cancer Support Community toen haar vader hoorde over zijn ziekte. Vanessa beweert dat ze deze armband 24/7 draagt ​​en nooit afdoet.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten dat Vanessa Zas een nettowaarde van meer dan $ 100.000 heeft opgebouwd. We kunnen alleen maar raden hoeveel geld ze verdient met een heleboel banen, presentatrice, actrice en model tegelijkertijd.

Aanbevolen