Ankers

Vaughn Hillyard (NBC) Wiki Biografie, vermogen, getrouwd. Is hij homo?

Wie is Vaughn Hillyard?

Geboren onder het teken Vissen op de 4evan maart 1991, in Phoenix, Arizona, VS, Vaughn Hillyard is een 28-jarige blanke verslaggever en redactieassistent. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het tv-scherm als verslaggever voor verschillende nieuwsbedrijven, met name voor NBC News als onderzoeker, verslaggever en redactieassistent tijdens zijn huidige bijna zes jaar daar. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van zijn soms lucratieve journalistieke carrière sinds 2011.

Bekijk dit bericht op Instagram

En zo met deze man, mag het op deze 4e dag van juli in 2018 worden bepaald: ?>??>? -Je Fenicische vriend

Een bericht gedeeld door Vaughn Hillyard (@vaughn_hillyard) op 4 juli 2018 om 18:51 PDT

Het vroege leven en onderwijs: The Thunderbird

Vaughn groeide op in zijn geboorteplaats door ouders met onbekende namen en beroepen; hij heeft een mannelijke broer of zus, hoewel zijn naam en leeftijd onbekend zijn. Zijn vroegste interesses zijn enigszins een compleet mysterie, en daarom kan er niet veel over worden gezegd. Wat zijn opleiding betreft, ging hij van 2005 tot 2009 naar de Thunderbird High School in zijn geboorteplaats. Een interessante gebeurtenis die in die tijd plaatsvond, was de late prijsoverwinning door Vaughn en zijn klasgenoot Sophia Curran. De twee schreven een artikel over vrijheid van meningsuiting voor het studententijdschrift Thunder Bird, dat aanvankelijk niet mocht worden gepubliceerd vanwege de scherpe beoordeling van een schoolfunctionaris. Maar dankzij de gezamenlijke inspanningen van zowel Vaughn als Sophia, werd het artikel 10 maanden later gepubliceerd en won uiteindelijk, in 2011, de Sunshine Award. Na zijn toelatingsexamen schreef Vaughn zich in aan de Arizona State University, met name de Walter Cronkite School aan de genoemde instelling, waar hij in 2013 afstudeerde met zowel een bachelor- als een masterdiploma in journalistiek en massacommunicatie.

Carrière: een rijzende ster

Hillyard begon zijn carrière als redactieassistent bij het Amerikaanse Bureau of Land Management, Arizona State Office in 2009. Zijn eerste journalistieke ervaring kwam echter tot stand in 2010, toen hij nog op de universiteit zat, waarna hij als verslaggever voor AZ werkte. Fact Check, tot 2011. Daarna werd hij gepromoveerd tot politieke factchecker binnen hetzelfde bedrijf, maar in 2011 vertrok hij voor zijn multimediastage bij de Investigative Reporting Workshop in Washington DC. Aan het eind van dat jaar werd hij aangesteld als opdrachtredacteur voor KPNX 12 News NBC weekendnieuws. In 2012 liep hij stage bij NBC New York News bureau, en in hetzelfde jaar trad hij in dienst bij Cronkite News als verslaggever. In 2013 liep hij stage bij de CNN State of the Union in Washington DC. Ten slotte stapte hij in hetzelfde jaar over naar een functie bij NBC News en in 2014 werd hij gepromoveerd tot onderzoeker voor Andrea Mitchell. Hij behield deze functie een jaar en een maand en schakelde toen over op de presidentiële campagne van 2016, wat hij een jaar en vijf maanden deed, totdat hij associate producer werd bij NBC. Uiteindelijk, na nog een jaar en een maand, in 2018, werd hij politiek verslaggever bij hetzelfde bedrijf, en daar blijft hij vandaag.

Liefdesleven: is Vaughn homo? Is hij getrouwd?

Wat betreft zijn romantische betrokkenheid, er is vrijwel niets bekend over de eerdere relaties van Vaughn - hij is nog nooit gezien met een potentiële partner op een van zijn sociale-mediaprofielen. Hoewel er een aanzienlijk gebrek aan gegevens is in de gezaghebbende bronnen, wordt Vaughn als homo beschouwd, omdat hij een bekende pleitbezorger is van LGBTQ-rechten, en zelfs zo ver gaat dat hij ervoor zorgt dat de studenten van de Arizona State University het recht hebben om stemmen over LGBTQ-gelijkheid, en zo het recht van partners van hetzelfde geslacht om te trouwen beïnvloeden. Tot slot, hoewel Vaughn foto's met verschillende meisjes had gepost, beweerde hij dat ze allemaal zijn goede vrienden waren en dat ze niet romantisch betrokken waren. Deze feiten zorgen ervoor dat het publiek er vast van overtuigd is dat Vaughn homo is, hoewel hij de fans nog niet naar voren moet brengen over dit specifieke deel van zijn privéleven. Volgens de beschikbare informatie, of het gebrek daaraan, is Vaughn momenteel vrijgezel.

Vaughn's voorkeuren

Zoals te zien is in de persoonlijke nieuwspublicaties van Vaughn webpagina , hij schrijft niet alleen voor NBC News, maar ook voor Aol, CNBC, Meet the Press, Euronews, MSNBC, KGW-TV, WCSH-TV en WRCB-TV. In zijn korte profielbeschrijving daar zei hij 'On the Road, Meeting Good Folk | NBC Nieuws | Arizonaans | IG: @vaughn_hillyard'

Vaughn Hillyard

De onvermoeibare verslaggever

NBC News beschrijft Vaughn in verschillende deugdzame bewoordingen, zoals 'onvermoeibaar', zoals te zien is hier . In dat specifieke geval werd Vaughn in 2017 gezien voor het Moore-verkiezingsfeestgebouw. Volgens de woorden van NBC: 'Na weken ter plaatse te hebben gerapporteerd over de race in de Senaat van Alabama, zijn Twitter-feed is een must-follow als de verkiezingsresultaten binnenkomen.'

Wat is het nettovermogen van Vaughn Hillyard?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Vaughn Hillyard is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Vaughn bijna $ 300.000 bedraagt, gemaakt door zijn expertise te lenen aan verschillende mediabedrijven, het meest prominent in verschillende functies bij NBC News, waar hij nu werkt als politiek verslaggever. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

O'Rourke als Northam/Fairfax—>In het geval van gouverneur Northam, in de nasleep van de onthullingen over zijn acties in het verleden, zei ik dat ik dacht dat het het beste was dat hij zou aftreden. Maar uiteindelijk, nogmaals, dat wordt beslist door de mensen van het gemenebest. pic.twitter.com/M2HJ88Ojol

— Vaughn Hillyard (@VaughnHillyard) 17 april 2019

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Vaughn zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien zijn toewijding aan het plaatsen van updates op zijn openbare profielen en het omgaan met zijn fans op een historisch hoogtepunt is. Zijn Facebook pagina heeft meer dan 1.000 volgers, zijn Twitter rekening meer dan 4.000, en zijn Instagram account meer dan 3.000 fans.

Aanbevolen