Atleten

Vegan Gains Wiki, Leeftijd, Hoogte, Vrouw, Echtscheiding, Vriendin, Rijkdom

Wie is Vegan Gains?

Vegan Gains is een Canadese bodybuilder, veganistische activist en YouTuber, beroemd om zijn verbijsterende video's over veganistische voeding en bodybuilding, evenals zijn tirades tegen iedereen die het niet met hem eens is. Hij heeft ook een zeer twijfelachtige houding en gedrag ten opzichte van mensen in het algemeen.

Veganist wint leeftijd, vroege leven, familie en opleidingsachtergrond

Vegan werd geboren als Richard Burgess onder het sterrenbeeld Kreeft op 26 juni 1991 in Canada, waarmee hij in 2019 28 jaar oud is. Hij heeft de Canadese nationaliteit en is van half Afrikaanse etniciteit. Hij heeft geen informatie gedeeld over zijn ouders, wie ze zijn en hun beroep. Het is ook niet bekend of Gains broers en zussen heeft.

Gepost door Veganistische voordelen Aan vrijdag 20 november 2015

In 2015 uploadde hij echter een video van zijn grootvader en het leidde tot onmiddellijke controverse. Volgens de video kreeg zijn grootvader een hartaanval en het was zijn bedoeling om de video te gebruiken om het bewustzijn te verspreiden over hoe ongezond het is om vlees te eten. Hij zou zijn stervende grootvader belachelijk hebben gemaakt en gezegd dat hij eigenlijk verdiende wat er met hem gebeurde - de video werd snel verwijderd op verzoek van de familie. Er zijn geen details over de educatieve achtergrond van Vegan, hoewel hij waarschijnlijk in 2009 van de middelbare school afstudeerde.

Veganist krijgt professionele carrière en wordt beroemd

Gains lanceerde zijn YouTube-kanaal in 2014, met de debuutvideo Why a Bodybuilder Became Vegan waarin hij zichzelf voorstelde; dit was nadat hij in 2011 besloot veganist te worden. Sindsdien heeft hij verschillende andere video's geüpload, waarvan de meeste over veganisme gaan, terwijl andere zich richten op zijn meningen die normaal gesproken over extremistisch gedrag gaan. Volgens Gains besloot hij de veganistische weg te gaan na het bekijken van een Facebook-video van Gary Yourofsky, een docent en een dierenrechtenactivist.

Veganistische voordelen

Hoewel zijn promotie en liefde voor veganisme als een doel kan worden gezien, is zijn manier van leven vaak discutabel. Gains beweert dat hij van dieren houdt, maar een hekel heeft aan en vreugde haalt uit het kwetsen van mensen. Hij draagt ​​vaak een mes en bedreigt alle vleeseters. Deze YouTuber met messen heeft ook duidelijk gemaakt dat hij een hekel heeft aan baby's en kinderen in zijn video's en zegt dat ze hem ziek maken en dat hij vaak zin heeft om er met zijn voet doorheen te slaan. Hoewel hij beweert dat deze verklaring ironisch is en alleen bedoeld is als clickbait, heeft hij in het verleden zijn haat getoond door een vasectomie te ondergaan om ervoor te zorgen dat hij nooit zelf baby's zal krijgen.

In een andere video demonstreerde Gains zijn onstabiele gedrag en agressie toen hij dreigde de keel door te snijden van MrRepzion, zijn mede-YouTuber nadat hij afbreuk had gedaan aan zijn mening. Vegan vertoont agressie, geweld, waanideeën en spreekt af en toe over mentale problemen. Hij beschrijft zichzelf ook als een misantroop en een sadist.

Naast het aanvallen van andere bodybuilders en zijn mede-YouTubers, daagt Gains zichzelf vaak uit tegen beroemdheden in zijn video's, die hij Celebrity vs Vegan Gains noemt. Hij valt niet alleen vleeseters en dierenmishandelaars aan, maar gaat ook een stap verder om zijn vreugde uit te drukken over de problemen van anderen die voortkomen uit het eten van vlees.

In een van zijn video's maakte Gains grapjes over zijn mede-YouTuber, Peter Czerwinski - ook bekend als Furious Pete - omdat hij gediagnosticeerd was met zaadbalkanker. Vegan beweerde dat Pete verdiende wat hij kreeg, omdat hij hem beschaamd maakte voor zijn voedingskeuzes. Hij verklaarde dat Pete nog een dood wenste omdat hij vlees eet.

Naast zijn vele exploits op YouTube, heeft Vegan nog een populaire serie genaamd Worst of the Fitness Industry waarin hij mensen probeert te laten begrijpen dat hoe goed bodybuilders er ook uitzien of hoe mooi ze ook lijken, ze niet per se willen dat mensen proberen om geld aan ze verdienen door ze over te halen supplementen te kopen. Hiervoor wordt Gains de Keemstar van de bodybuilders genoemd.

Vegan heeft een interessante persoonlijkheid. Wanneer een persoon hem in een opmerking of video noemt, geeft hij ze binnen de kortste keren een schromelijk misrekend antwoord. Een voorbeeld was toen LeafyisHere reageerde op een van Vegan's video's genaamd How I Humanely Kill People. Hij stelde voor Gains op te sluiten in een krankzinnigengesticht. Om een ​​reactie te geven, uploadde Gains twee video's tegen hem.

Hoewel Vegan door velen is bekritiseerd vanwege zijn extremisme, prijzen anderen hem omdat hij een enorme invloed heeft op mensen die veganisme niet zouden overwegen, en ook voor zijn controversiële benadering van het doorgeven van zijn boodschap.

https://t.co/jcUA5n8xXe

— Richard Burgess (@VeganGains) 24 augustus 2019

Volgens hen leveren zijn methoden altijd aandacht op die mensen aanmoedigt om nog eens na te denken over wat hij bespreekt.

Veganist wint persoonlijk leven, getrouwd, vrouw en kinderen

Over het persoonlijke leven van Gains gesproken, hij is een getrouwd persoon - zijn vrouw is Jasmine Gaines, ook een veganist. Ze is ook de manager van Vegan en runt haar eigen YouTube-kanalen. De twee leerden elkaar in 2015 op Facebook kennen en stapten in november het jaar daarop in het huwelijksbootje in België, het thuisland van Jasmine.

Wat betreft het paar dat kinderen heeft, ze gaven allebei toe dat ze kinderen haten, waarbij Gains zei dat baby's hem laten kokhalzen. Om deze reden had hij een vasectomie om ervoor te zorgen dat hij in de toekomst nooit kinderen zou krijgen.

Veganistische winsten netto waarde

Het inkomen van Vegan is afkomstig van YouTube-advertentie-inkomsten. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Vegan Gains geschat op niet minder dan $ 125.000 vanaf augustus 2019.

Aanbevolen