Ankers

Vera Jimenez (KTLA) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris, huwelijk

Vera Jimenez Wiki Biografie

Vera werd geboren in Mexico op 5 december 1965, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en heeft zowel de Amerikaanse nationaliteit als de Mexicaanse – ze is populair als weerverslaggever op het KTLA-station.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goedemorgen! Telt dit als een terugval? Ik nam het gisteravond bij Christina's bureau. ? super blij om naar een @redondobeachchamber-lunch te gaan! Het is onze 5e verjaardag @hbfishshop. Vijf jaar zijn zeker omgevlogen. Bedankt aan iedereen die naar de The Hermosa Beach Fish Shop is gegaan. Het was een genoegen om u van dienst te zijn! L?

Een bericht gedeeld door Vera (@verajimeneztv) op 9 mei 2019 om 10:15 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel geboren in Mexico, groeide Vera op in Los Angeles in Zuid-Californië toen haar ouders daarheen verhuisden toen ze drie jaar oud was - ze noemt haar familie zelden omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze is enig kind en heeft ooit verklaard hoe haar vader en moeder er alles aan deden om een ​​luxe leven te leiden.

Nadat ze was afgestudeerd aan de Bolsa Grande High School, schreef ze zich in aan de California State University, Long Beach en studeerde af met een bachelordiploma in religieuze studies, terwijl ze ook naar het Santa Ana Community College ging.

Carrière in de omroepindustrie

Hoewel Vera's plan was om in de medische wereld te gaan werken, veranderde dat later toen ze verliefd werd op journalistiek en omroep nadat ze een cursus journalistiek had gevolgd, waar ze Charles 'Bud' Little ontmoette, die al deel uitmaakte van de industrie. Ze besloot haar tijd aan de journalistiek te wijden en studeerde verder onder het mentorschap van professor Terry Bales.

Vera begon als stagiaire bij radiostation KIK-FM, waarna ze haar eerste baan bij Shadow Broadcasting kreeg. Ze bleef daar niet lang, want ze verhuisde naar het KFWB-AM-station en vervolgens naar KNX-AM, waar ze haar vaardigheden verbeterde en voor hen werkte als hun luchtverkeersverslaggever.

Vera Jimenez

Ze verscheen voor het eerst op tv als meteoroloog terwijl ze voor het KABC-TV-station werkte - ze verhuisde van daar naar KCBS-TV in Los Angeles, en studeerde tegelijkertijd meteorologie aan de Mississippi State University en ontving haar certificaat in augustus 2009.

Sinds het begin van haar carrière tot op de dag van vandaag heeft Vera voor tal van tv-stations gewerkt, waaronder ABC, NBC, CNN, Univision en Telemundo. Ze maakt sinds januari 2010 deel uit van het KTLA-station en werkt momenteel als hun senior meteoroloog - ze is te zien om 6 uur, 6:30 uur, 10 uur en 11 uur. Tijdens haar carrière heeft Vera twee Emmy, drie Golden Mike en drie Golden Pylon Awards.

Naast meteoroloog is Vera ook eigenaar van een restaurant genaamd Hermosa Beach Fish Shop - ze is behoorlijk actief in de South Bay-gemeenschap omdat ze deel uitmaakt van de Redondo Beach Rotary en Hermosa Beach Women's Club. Ze is lid van de Kamers van Koophandel in zowel Redondo Beach als Hermosa Beach.

Persoonlijk leven en huwelijk

Vera is nogal geheimzinnig als het gaat om haar persoonlijke leven, omdat ze haar zakelijke en persoonlijke zaken liever scheidt. Ze is getrouwd met Brian Herlihy – Brian is een zakenman die samen met haar de Hermosa Beach Fish Shop bezit. Afgaande op de foto's die ze op hun Instagram-accounts uploaden, lijkt het paar samen een gelukkig leven te leiden.

Gepost door Vera Jimenez Aan Donderdag 14 februari 2019

Likes en hobby's

Vera is al van jongs af aan geïnteresseerd in muziek en heeft piano leren spelen. Ze houdt erg van sporten en speelt af en toe basketbal – ze is erg gepassioneerd door films en brengt haar vrije tijd graag door met het eten van popcorn en het kijken naar een goede komedie. Vera is een grote fan van reizen. maar vanwege haar veeleisende baan reist ze tegenwoordig zelden - ze gebruikt haar vrije tijd vaak om te sporten, terwijl ze ook mediteert en yoga doet.

KTLA 5

KTLA virtueel kanaal 5 is een aan CW gelieerd tv-station dat in licentie is gegeven aan Los Angeles in Californië - het station behoort tot Tribune Broadcasting dat deel uitmaakt van de Tribune Media Company. De studio's bevinden zich in de Sunset Boulevard in Hollywood, terwijl de zender op de top van de Mount Wilson te vinden is. Het station is beschikbaar in Noord-Amerika via DirecTV en Dish Network, en bij specifieke kabelaanbieders in verschillende steden in het zuidwesten van de VS en Canada.

KTLA werd opgericht in september 1947 en is daarom het eerste tv-station met commerciële licentie in het westelijke deel van de VS, terwijl het zijn eerste show op 22 januari 1947 uitzond - de slogans zijn L.A.'s Very Own en L.A.'s Hometown Station.

Hier zijn een paar momenten van de #lamarathon2018 #ktla5news #skechers #tiffanyandco pic.twitter.com/2lxQpS6224

- vera jimenez (@veraktla) 18 maart 2018

Uiterlijk en vermogen

Vera is momenteel 53 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,73 m lang, weegt ongeveer 62 kg en haar vitale statistieken zijn 35-25-35.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Vera geschat op meer dan $ 400.000 en neemt het gestaag toe.

Aanwezigheid op sociale media

Vera is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in april 2010 en heeft tot nu toe meer dan 16.000 volgers verzameld en bijna 27.000 keer getweet. Haar Instagram account wordt gevolgd door meer dan 18.000 mensen, terwijl ze bijna 4.500 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door bijna 19.000 mensen.

Vera lanceerde haar Youtube kanaal op 13 februari 2012, maar heeft slechts iets meer dan 200 abonnees en bijna 25.000 views op al haar 81 video's samen.

Aanbevolen