Websterren

Controleer Wiki Biografie, leeftijd, drama. Waarom haten mensen Verlisify?

Verlisify's Wiki Biografie

Tony Verlis Gatto, beter bekend als Verlisify of gewoon Verlis, werd geboren in Florida, VS op 28 juni 1993, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is beroemd om zijn YouTube-kanaal waarop hij voornamelijk... Pokemon-video's uploadt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik zie veel mensen over Verlisify praten. Persoonlijk ben ik een grote fan van hem. Hij heeft sterke overtuigingen en gevoelens voor controversiële kwesties, maar misschien ben ik daarom een ​​fan van hem. Wat vind je van hem als een Pokemon YouTuber? #Verlisify #verlis #Pokemon #pokemonyoutuber

Een bericht gedeeld door Londen Biersack (@hypnotic_art) op 1 augustus 2017 om 16:25 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Verlisify bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Seattle, in de staat Washington, waar zijn ouders een paar jaar na zijn geboorte naartoe verhuisden. Hij heeft niet veel verteld over zijn vroege leven of zijn ouders, omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt - hij heeft nooit over broers of zussen gesproken, dus wordt aangenomen dat hij enig kind is.

Verlisify zou zijn toelatingsexamen hebben gedaan aan een plaatselijke middelbare school in Seattle, maar besloot toen om zich niet in te schrijven voor de universiteit, wat zijn ouders teleurstelde. Nadat hij echter geld begon te verdienen dankzij zijn YouTube-kanaal, begonnen ze zijn wens te begrijpen om zich op zijn online carrière.

Carrière van een YouTuber

Verlis is volledig gericht op de Pokemon-videogame en helpt mensen met updates, de gameplay en produceert ook handleidingen of instructievideo's die verband houden met de game. Hoewel hij populair is vanwege zijn video's op het platform, lijkt het erop dat zijn vaardigheden in het creëren van drama hem echt populair hebben gemaakt, en hij is nu officieel geclassificeerd als een 'huilbaby'.

Hij lanceerde zijn Youtube kanaal op 5 februari 2013 en heeft tot nu toe bijna 450.000 volgers en meer dan 305 miljoen views verzameld op al zijn video's samen. Een deel van zijn beschrijving op YouTube luidt: 'Pokemon Let's Go Pikachu en Eevee Gameplay is een belangrijk aandachtspunt voor het kanaal. Ik behandel alles Pokemon van Top 10 Pokemon-lijsten, tot Pokemon-nieuws, nieuwe Pokemon-dekking, Pokemon Movesets voor Pokemon Let's Go Pikachu en Eevee en Pokemon Let's Go Trailer-analyse.' Zijn eerste video werd geüpload zodra hij zijn kanaal lanceerde, en gekenmerkt door een man verkleed als het Vrijheidsbeeld terwijl hij een bord draaide. Zijn favoriete Pokemon heet Solosis, terwijl zijn favoriete Pokemon-game My Pokemon Ranch heet.

Een van de redenen waarom mensen hem niet zo leuk vinden, is omdat hij vaak vals speelt terwijl hij online concurreert, en omdat hij blijft praten over het Amerikaanse onderwijssysteem en andere dingen die met de VS te maken hebben en die hij niet leuk vindt, of is er niet blij mee.

Waarom haten mensen Verlisify?

Bijkomende redenen waarom mensen Verlisify haten of niet leuk vinden, is het feit dat hij voortdurend andere YouTubers beledigt, vooral degenen die ook Pokemon-video's uploaden. Niet alleen dat, hij is niet aardig tegen zijn eigen fans wanneer ze hem proberen te adviseren om te stoppen met wat hij doet - Verlisify is het soort persoon dat denkt dat hij de slimste en beter is dan alle andere mensen op YouTube. Helaas voor hem werkt zijn slechte houding vaak averechts, omdat de mensen die hij beledigt bijna altijd video's over hem maken, die meestal een stuk beter zijn en vaker worden bekeken dan degene die hij over hen maakt.

Gepost door Verifiëren Aan dinsdag 15 september 2015

Extra dingen waarom Verlisify wordt gehaat – hij vraagt ​​zijn fans soms openlijk om een ​​YouTuber lastig te vallen, wat niet aardig is en wordt beschouwd als cyberpesten. Sommige mensen vinden dat zijn kanaal nu al verboden had moeten zijn. Er wordt ook gezegd dat hij niet zijn eigen ideeën heeft voor de video's die hij uploadt, maar ze steelt van andere YouTubers, wat werd bewezen door een van zijn fans die later natuurlijk werd verbannen door Verlisify. Hij staat erom bekend om zijn 'likes' te smeken en verontschuldigt zich nooit voor de fouten die hij maakt, hoe erg deze ook zijn.

Een huilebalk zijn en geen negatieve kritiek kunnen accepteren

Verlisify houdt niet van negatieve reacties op zijn YouTube-video's of zijn tweets op Twitter - als je een van de mensen bent die hem negatief bekritiseerde op zijn tweets, sta je zeer waarschijnlijk al op zijn zwarte lijst. Niet alleen dat, wanneer mensen hem bekritiseren omdat hij andere mensen blokkeert, hij excuses maakt om drama te vermijden, en bijna altijd maakt hij de situatie nog erger.

Verifiëren

Zijn haat tegen hackers

Terwijl de meeste mensen bang zijn voor hackers, respecteert een meerderheid hen, en een kleinere minderheid die hen haat. Deze mensen zijn in feite degenen die zijn gehackt, of eigenaren van grote bedrijven die zich moeten verdedigen tegen cyberaanvallen, maar Verlisify lijkt hackers te haten zonder echt een specifieke reden te hebben.

Toen de meeste hackers door Nintendo werden verbannen nadat het bangolven had gestuurd, vierde Verlisify het en uploadde zelfs een video van zichzelf op zijn YouTube-kanaal. Hij heeft ook verschillende andere haatvideo's tegen hackers geüpload zonder een specifieke reden, en mensen geloven dat hij langzaamaan geen ideeën meer heeft voor zijn video's en niet eens meer weet welke hij moet stelen.

Verbannen van Twitter

Verifiëren was onlangs verbannen van Twitter , maar het is niet bekend waarvoor hij precies werd verbannen, aangezien al zijn eerdere tweets nu verdwenen zijn. Mensen vertrouwen niet alles wat hij zegt, maar toen hem werd gevraagd naar de reden achter het verbod, antwoordde Verlisify: 'Ik heb te veel mensen idioten genoemd of zoiets. Een website waarop mensen een petitie tekenden om Verlisify op elke mogelijke manier van internet te verwijderen, verklaarde dat hij een hypocriet is en een baby die gewoon van de sociale media moet verdwijnen om drama te beginnen met iedereen die hij niet mag of goedkeurt.'

Uiterlijk en vermogen

Verlisify is momenteel 25 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 500.000 en neemt het langzaam toe dankzij zijn YouTube-account, maar zijn fanbase lijkt de afgelopen twee maanden te zijn afgenomen en daalt nog steeds.

Aanwezigheid op sociale media

Verlisify is behoorlijk actief op internet en was nog actiever voordat Twitter hem verbood en zijn account sloot. Zijn Instagram-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 420 mensen, maar hij heeft er geen enkele foto op gepost, en zijn Facebook pagina wordt gevolgd door bijna 400 mensen.

Aanbevolen