Ankers

Veronica Cintron (Bay News 9) Wiki Bio, Echtgenoot, Leeftijd, Salaris, Familie, Kinderen

Wie is Veronica Cintron?

Veronica Cintron is een Amerikaanse, bekroonde nieuwslezeres, die nu samenwerkt met de Bay News 9, en die vooral bekend staat om haar berichtgeving over Your Evening News op de zender.

Wedstrijddag!!

Gepost door Veronica Cintron Aan zaterdag 5 mei 2018

Veronica Cintron Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

Veronica was geboren op 7 april 1983 in Puerto Rico – dus een Amerikaan van nationaliteit en behoort tot Puerto Ricaanse etniciteit – en brengt vaak bezoeken aan haar familie daar, hoewel ze geen details heeft onthuld over de namen van haar ouders, hun beroepen en of ze broers of zussen.

Ze woonde tot 2001 in Puerto Rico, toen ze ging studeren; er is geen informatie over naar welke middelbare school ze ging, maar Veronica ging naar de Universiteit van Zuid-Florida omdat het relatief dicht bij huis was, en studeerde in 2005 af aan de instelling met een bachelordiploma in mediastudies/massacommunicatie, eigenlijk studerend op een studiebeurs. Tijdens de vier jaar dat Veronica aan de universiteit was, speelde ze de rol van de RTDNA – Radio Television Digital president – ​​en was ze ook hun assistent-assistent.

Als kind keek Veronica graag naar het nieuws op de televisie, aangezien haar moeder en grootmoeder er ook constant naar keken. Ze was gefascineerd door de nieuwsverslaggevers, en dit zorgde ervoor dat ze er een wilde worden als ze opgroeide. Veronica bekent dat ze meer nieuws dan tekenfilms heeft gezien toen ze opgroeide, omdat ze bij haar thuis naar het ochtend-, middag-, vijf uur en laat-avondnieuws keken.

Veronica Cintron

Veronica Cintron Professionele carrière

Veronica's eerste functie zag haar verhuizen naar Massachusetts, waar ze het belangrijkste vrouwelijke NBC-filiaalanker was. Ze beschouwt haar eerste baan als een grote test voor haar, omdat het haar niet alleen de ervaring gaf die ze nodig had, maar ook de exposure. Ze werkte vier en een half jaar voor NBC voordat ze terugkeerde naar Tampa toen haar contract afliep, ook beïnvloed door het feit dat haar vriend daar woonde en ze bij hem wilde zijn.

Terwijl ze op de universiteit zat, had Veronica een stage aangeboden gekregen van kanaal 10, waar ze tal van verslaggevers ontmoette. Ze was jaloers op en raakte bevriend met deze verslaggevers, maar deed de volgende stap met een van hen, en de twee werden uiteindelijk een stel. Dus toen haar contract in Massachusetts afliep, wilde ze gewoon in de buurt zijn van haar vriend die later haar man zou worden.

Veronica kwam in 2010 bij Bay News 9 werken. Ze begint haar dag om 14.30 uur en moet soms tot 04.00 uur werken om verhalen op te nemen en vergaderingen met managers bij te wonen. Als ze een van deze twee taken niet doet, zul je merken dat ze een stuk schrijft met de naam Medical Beat, dat ze altijd onderzoekt en met medische verhalen komt.

Aangezien het station niet de hele tijd live is, moet Veronica een aantal van deze verhalen componeren. Ze zegt dat geen dag is zoals de vorige, omdat de ene nacht erg druk is en de andere vrij rustig; dit maakt haar werk zoveel leuker.

Gevraagd naar haar advies aan aspirant-verslaggevers, zegt Veronica dat ze een aantal stages moeten lopen en betrokken moeten raken bij de organisaties die netwerkevenementen organiseren. Ze vertelt hen ook om door te zetten, want een anker zijn is een zware baan en ze moeten een concurrentievoordeel hebben.

Als verslaggever heeft Veronica zo ver gereisd als Panama, Washington D.C., Cuba, Puerto Rico en Nederland. Enkele van haar beste werken zijn de dekking van het Panamakanaal 100everjaardag, het gedenkwaardige Cubaanse bezoek van paus Franciscus en de nasleep van orkaan Maria in Puerto Rico, dagen nadat de orkaan van categorie 4 toesloeg. Ze deed ook verslag van de inauguratie van president Barrack Obama en de verkiezing van de eerste Afro-Amerikaanse regering van Massachusetts.

Veronica heeft een aantal prijzen gewonnen sinds ze bij Bay News 9 kwam, waaronder de Suncoast's Best Anchor Emmy en de Anchor of the Year bij de Florida Society of Professional Journalists. Ze heeft ook een aantal Emmy's en Associated Press-prijzen ontvangen tijdens haar carrière als verslaggever.

Veronica Cintron Persoonlijk leven, getrouwd en kinderen

Veronica is nu getrouwd met haar oude vriend Preston Rudie, de oprichter en CEO van Catalyst Communications Group. Hij werkte ook als verslaggever voor WTSP TV tussen 2002 en 2014, en daarvoor WITI-TV Fox 6. Als verslaggever won Preston talloze prijzen, waaronder 23 Emmy's, zes Edward R. Murrow-overwinningen en de Individual Achievement-prijs. Rudie is afgestudeerd in massacommunicatie/mediastudies aan de Universiteit van Wisconsin, Madison.

Klein meisje, grote dromen ??❤️?? #WhiteHouseEasterEggRoll ?? pic.twitter.com/6RSk1zTygz

— VeronicaCintron (@VeronicaCintron) 22 april 2019

Toen hij ook als verslaggever werkte, bekende Preston dat het... was moeilijk getrouwd zijn met een collega-reporter, omdat hun schema's botsten. Hij werkte overdag terwijl zijn vrouw 's nachts werkte, wat betekende dat ze alleen in het weekend tijd voor elkaar hadden.

De twee zijn gezegend met een dochtertje dat op 6 april 2017 werd geboren - trotse Veronica plaatst graag foto's van hun dochter op sociale media. Als ze niet aan het werk is, houdt Veronica van reizen, nieuwe restaurants bezoeken, lezen, naar het strand gaan en thuis films kijken met haar man. Ze houdt er ook van om Gizmo, haar Shih Tzu-hond, te verwennen.

Veronica Cintron Netto waarde

Veronica is niet alleen een beroemde verslaggever geworden, maar heeft ook veel rijkdom weten te vergaren. Er wordt geschat dat Bay News-ankers een salaris ontvangen van tot $ 90.000, wat betekent dat Veronica een goed inkomen verdient en dus een comfortabel leven geniet. Het vermogen van Veronica wordt door bronnen geschat op minimaal $ 700.000, vanaf medio 2019.

Aanbevolen