Beroemdheden

Veronika Black's Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, plastische chirurgie

Wie is Veronika Zwart?

Sociale-mediaplatforms hebben veel mensen populair gemaakt, omdat ze alle voordelen van de netwerken hebben gebruikt om ook hun talenten, vaardigheden en interesses te uiten. Veronika is een van die mensen, die een populaire cosplayer is geworden en vaak het Angelina Jolie-personage uit Tomb Raider, Lara Croft, uitbeeldt. Ze heeft meer dan twee miljoen volgers aangetrokken op haar officiële Instagram-pagina en is ook enorm populair geworden in de modellenwereld.

Dus, wil je meer te weten komen over Veronika Black, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met dit prominente model en cosplayer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goedemorgen en fijne maandag! . . Link in mijn bio voor Arwen en Lisa van Weird Science en toegevoegd worden aan mijn Patreon only Snapchat?

Een bericht gedeeld door Officiële IG van Veronika Black (@missveronikablack) op 6 mei 2019 om 4:07 uur PDT

Veronika Black Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Veronika Black werd geboren op 31 januari 1988 in Vancouver, British Columbia, Canada; helaas heeft Veronika besloten haar familie buiten beeld te houden en heeft ze voorlopig niets over haar jeugd onthuld, zoals de namen van haar ouders en hun roepingen, noch onthuld of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft . Bovendien heeft ze haar educatieve achtergrond niet bekendgemaakt, hoewel sommige rapporten stellen dat ze de Universiteit van Melbourne in Australië heeft gevolgd.

Carrièrebegin

Voordat ze model en cosplayer werd, werkte Veronika in een coffeeshop; de klanten merkten echter haar gelijkenis met Angelina Jolie en Lara Croft, wat haar aan het denken zette of ze er iets van kon maken. Met de uitbreiding van sociale-mediaplatforms begon Veronika haar officiële Instagram-pagina en plaatste ze voor het eerst op de 3rdSeptember 2013. Het was Superman Girl-cosplay met het t-shirt en de bril die al snel veel aandacht trokken, en het aantal volgers begon toe te nemen. Aangemoedigd door haar aanvankelijke succes, ging Veronika door met het uploaden van cosplayfoto's - de volgende was als Bat-Girl - en begon ze foto's te uploaden die op Angelina Jolie en Lara Croft leken, wat haar populariteit alleen maar ten goede kwam.

Veronika Zwart

Stijgen naar het sterrendom

Met elke nieuwe foto werd Veronika populairder en ze concentreerde zich er volledig op om zichzelf op Lara Croft te laten lijken - hier is een van de vele foto's op haar Instagram-pagina. Fans konden maar geen genoeg van haar krijgen en ze deed een complete fotosessie als Lara Croft, wat haar nog populairder maakte. In een mum van tijd bereikte ze haar eerste miljoen fans op Instagram en heeft nu meer dan 2,3 miljoen volgers, wat aanzienlijk bijdraagt ​​aan haar rijkdom. Sindsdien heeft ze een Patreon-pagina , en ook een Etsy winkel website , waarop ze haar exclusieve foto's verkoopt, alleen toegestaan ​​voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar, wat ook haar rijkdom heeft vergroot.

Veronica Black Nettowaarde

Sinds de lancering van haar carrière hebben Veronika's prestaties haar rijkdom gestaag opgebouwd, van een coffeeshopmedewerker tot een Instagram-model, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Veronika Black is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Veronika Black maar liefst $ 400.000 is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

HEET & SEXY LICHAAM<3 (y) . Describe Me In Comment 1-10

Gepost door Veronika Zwart Aan Donderdag 21 april 2016

Veronika Black Persoonlijk leven, daten, vriendje, plastische chirurgie

Wat weet je over het persoonlijke leven van Veronika en hoe kom je daar achter? Welnu, Veronika is niet erg open geweest als het gaat om het delen van dergelijke details, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie over Veronika's liefdesleven bekend bij de media. Hopelijk begint ze haar liefdesleven en andere interesses te delen met haar fans.

Veronika is gevoelig voor plastische chirurgie en heeft al een borstvergroting en een lipvuller gehad; de totale kosten van de procedures worden geschat op $ 20.000.

Veronika Black Internet Fame

In de loop der jaren is Veronika een internetsensatie geworden, wat haar grotendeels heeft geholpen in haar carrière. We zeiden al dat ze meer dan 2,3 miljoen fans op haar Instagram-pagina heeft, en sindsdien heeft ze haar populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitter, hoewel ze ook populair is op Facebook. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 80.000 volgers, terwijl op Facebook , heeft ze zo'n 20.000 trouwe fans. Ze heeft haar populariteit gebruikt om haar carrière te promoten door foto's van zichzelf op verschillende locaties en cosplays te delen.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model en cosplayer, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel .

Veronika Zwart Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet jij hoe lang Veronika Black is en hoeveel ze weegt? Welnu, Veronica staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7 m, weegt ongeveer 134lbs of 61kgs, en haar vitale statistieken zijn 34-23-26 inches. Ze heeft bruin haar en bruine ogen, en wordt als nogal mooi beschouwd, wat haar carrière zeker heeft geholpen.

Aanbevolen