Beroemde Echtgenoten

Victoria Granucci's Wiki, vermogen, echtscheiding, leeftijd, afmetingen

Het vroege leven en gezin

Victoria Granucci werd geboren op 26 november 1958 in Burbank, California USA, dus onder het teken Boogschutter, en bezit de Amerikaanse nationaliteit. Er is helemaal niets bekend over haar familie, aangezien Victoria van de media was voordat ze begon te daten en met John Mellencamp trouwde. Daarom zijn de namen, leeftijden en beroepen van haar ouders niet beschikbaar en is er nog steeds geen informatie over haar broers en zussen (als ze die heeft). Het is bekend dat ze nu in Hilton Head Island, South Carolina woont, waar ze direct na haar scheiding van John Mellencamp naartoe is verhuisd.

Victoria Granucci met familie

Opleiding

Er is weinig bekend over Victoria's opleiding, behalve dat ze naar de Glendale Adventist Academy ging en zich in 1976 liet inschrijven. Er is geen informatie over hogescholen of universiteiten waar Victoria ooit is binnengekomen of waar ze is afgestudeerd.

Carrière

Omdat Victoria pas in de schijnwerpers kwam toen ze met John Mellencamp begon te daten, is er weinig bekend over haar eerdere carrière, behalve dat ze sinds haar tienerjaren in dezelfde branche als John werkte, als figurant op de sets van verschillende films en meerdere muziekvideo's. . Ze was te zien op de achtergrond of in de menigte in producties als Charlie's Angels, Happy Days, Chips, Fantasy Island, Love Boat en meer. Nadat ze bevallen was van haar tweede kind, Justice, besloot ze fulltime moeder te worden en stopte ze met al haar deeltijdbanen. Toen ze scheidde van haar beroemde echtgenoot en terugkeerde naar haar huis in Hilton Head Island, begon ze te werken in Reilley's North End Pub. Er is geen informatie over de functie die ze op dit moment bekleedt.

Persoonlijk leven, ex-man John Mellencamp

Victoria ontmoette John Mellencamp op een blind date. Ze vermoedde niet eens dat John letterlijk geobsedeerd raakte door haar schoonheid, toen hij haar foto aan de muur bij het huis van zijn vriend zag en hem smeekte om een ​​blind date met Victoria. Toen ze elkaar ontmoetten, voelden ze meteen een wederzijds warm gevoel en begonnen te daten. Dit gebeurde in 1980 en minder dan een jaar later scheidde John van zijn eerste vrouw Priscilla Esterline, met wie hij meer dan tien jaar samenwoonde (ze trouwden in 1970) en kreeg een dochter genaamd Michelle.

John en Victoria trouwden in 1981 en hun eerste dochter, Teddi Jo, werd in hetzelfde jaar geboren. Vier jaar later verwelkomden ze hun tweede dochter, Justice, die in 1985 werd geboren. Hun relatie leek vlekkeloos en Victoria verscheen zelfs in Johns video getiteld Jack en Diane die nu meer dan 16 miljoen views heeft op YouTube. In de video lopen ze hand in hand, knuffelen en eten ze fastfood, terwijl ze genieten van hun tijd samen. Het sprookje liep echter uit de hand en John bedroog Victoria terwijl hij op tournee was. Ze kon hem niet vergeven en die zaak gewoon vergeten, dus drong ze aan op echtscheiding. Het paar ging officieel uit elkaar in 1989, John bekende later dat hij spijt had van zijn gedrag: 'Het is net als met alles:

Als je eenmaal genoeg fouten maakt, begrijp je wat de straffen zijn. Toen had ik het beste van twee werelden. Ik was thuisgekomen in Indiana, had twee prachtige kinderen, een aardige vrouw, alles. Op de weg was ik nog 19, en ze werd er gewoon ziek van. Kan het haar niet kwalijk nemen. Dus ik verloor mijn kinderen. Ik dacht, man, wat heb ik gedaan?', vertelde hij in een van zijn interviews voor de Daily Mail. Desondanks voelde John zich na verloop van tijd veel beter en trouwde hij in 1992 opnieuw. Zijn derde vrouw was Elaine Irwin, met wie hij meer dan 18 jaar zou samenleven en in 2010 zou scheiden.

Huidig ​​leven zonder schijnwerpers, huidige vriend John

Victoria lijkt te genieten van haar nieuwe rol van grootmoeder. Haar dochters zijn bevallen van hun kinderen en Victoria probeert zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen.

Ze deelt haar foto's vaak met hen op haar Facebook-pagina en verbergt niet veel voor het publiek. Haar oudste dochter is een actrice - Teddi Jo verscheen in de populaire serie getiteld The Real Housewives of Beverly Hills. Haar jongste dochter, Justice, is kapper en colorist. Voorlopig heeft Victoria vijf kleinkinderen: Trent Mellencamp Moore en Dylan Carter Mellencamp Moore (de kinderen van Justice) en Bella, Slate en Cruz Mellencamp-Arroyave (de kinderen van Teddi Jo). Victoria is ook een grote vriend met de zus van John Mellencamp, Lynn ; ze hielden hun relaties warm, zelfs na de scheiding van John en Victoria, en ontmoeten elkaar nog steeds van tijd tot tijd om samen wat te drinken.

Victoria en John

wonder watt leeftijd

Wat betreft haar huidige relatiestatus, Victoria lijkt te daten met iemand die John heet. Op veel foto's op Victoria's Facebook-pagina verschijnt een lange man, die haar kleinkinderen op zijn knieën houdt en met hen hand in hand loopt. Victoria heeft hem op geen enkele foto getagd, maar deelt alleen dat haar kleindochter Dylan Carter noemt hem Joan in plaats van Johannes. Ze heeft echter niet bevestigd dat ze aan het daten zijn en heeft zijn achternaam nooit laten vallen.

Wie is John Mellencamp, Victoria's eerste en toch enige echtgenoot?

John Mellencamp werd geboren in oktober 1951 in Seymour, Indiana, VS. Hij stond ook bekend als John Cougar Mellencamp (een van zijn artiestennamen).

Tijdens zijn studie aan de universiteit van Vincennes begon hij te spelen in lokale bands en trad hij op bij verschillende lokale evenementen. John werd een populaire zanger toen zijn eerste album getiteld Chestnut Street Incident in 1976 werd uitgebracht, begeleid door Larry Crane op gitaar en Mike Wanchic op gitaar en achtergrondzang (het is de moeite waard om te zeggen dat Mike sinds 1976 met John werkt en de band nooit heeft verlaten ). John zelf gebruikte voor dat album zijn artiestennaam Johnny Cougar. Al met al heeft John Mellencamp 24 albums uitgebracht en wereldwijd meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht. Zijn singles werden vele malen genomineerd voor Grammy Awards, en hij won er één in 1983 (Best Male Rock Performer for the Hurts So Good song).

Gepost door John Mellencamp Aan dinsdag 9 april 2019

John heeft het wereldrecord voor het grootste aantal nummers van een soloartiest die de toppositie in de Hot Mainstream Rock Track-hitlijst bereikte. Al met al heeft John vijf kinderen uit drie huwelijken. Hij had ook een affaire met Meg Ryan, een populaire actrice.

Hobby's en interessante weetjes

Ze is nog steeds goed bevriend met Lynn Mellencamp – Victoria noemt haar schoonzus – en ze ontmoeten elkaar soms om samen een weekenddag door te brengen, te genieten van een drankje in het café of gewoon te winkelen. Victoria brengt veel tijd door met haar kleinkinderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gooi het terug naar de jaren 80 omdat mijn ouders best schattig waren. Ook omdat ik deze jeans vandaag draag en mama er zeker schattiger uitziet. ? #tbt

Een bericht gedeeld door Justitie Mellencamp (@justicemellencamp) op 11 juli 2019 om 17:35 PDT

Aanwezigheid op sociale media

Victoria is niet erg actief op social media, maar heeft wel een aantal profielen op social media platforms, waarop ze haar foto's en wat nieuws plaatst. Dus, haar Instagram profiel is gesloten voor willekeurige lezers en heeft slechts 86 abonnees die hoogstwaarschijnlijk haar vrienden en familieleden zijn. Ze heeft ook een Facebook pagina die meer open is voor netwerkgebruikers dan haar Instagram-account, en je kunt veel foto's zien van haar kleinkinderen en andere familieleden met wie ze tijd doorbrengt.

John Mellencamp

Wat betreft andere leden van haar familie, haar ex-man John Mellencamp heeft meer dan 60.000 abonnees op zijn Instagram-account , echter, Teddi Jo, zijn dochter en Victoria's dochter, hebben ooit toegegeven dat hij geen sociale media gebruikt en een privépersoon is, wat kan betekenen dat dit Instagram-profiel wordt beheerd door een ingehuurde persoon. Wat Teddi Jo zelf betreft, ze is veel populairder en actiever op Instagram dan haar ouders – haar profiel heeft meer dan 730.000 abonnees. Victoria's tweede dochter, Justice, is ook actief op Instagram , hoewel ze minder abonnees heeft omdat ze niet op tv of op het podium verschijnt, omdat ze een kapper is in een salon genaamd Platinum Design.

Uiterlijk, kledingstijl

Victoria heeft lang, van nature blond haar dat ze graag steil draagt, hoewel haar haar een beetje gekruld is; ze draagt ​​ook een pony. Ze heeft blauwe ogen en draagt ​​een bril. Er is geen informatie over haar lengte, gewicht en vitale statistieken, hoewel je kunt zien dat ze fit blijft en een zeer slank figuur heeft, rekening houdend met haar leeftijd. Wat betreft haar kledingstijl, aangezien ze in South Carolina woont, geeft ze de voorkeur aan lichte en korte kledingstukken, zoals korte broeken, korte katoenen jurken, T-shirts en hoeden om zich prettig te voelen in het klimaat waarin ze leeft.

John Mellencamp's 'Jack & Diane'-geïnspireerde musical heeft een regisseur, choreograaf https://t.co/h5JE16xnD5 via @aanplakbord #jackanddiane #mellencamp

— John Mellencamp (@johnmellencamp) 13 juni 2019

Netto waarde

Het huidige vermogen van Victoria wordt door bronnen geschat op meer dan $ 1 miljoen, grotendeels uit haar echtscheidingsconvenant. Ze zei dat ze in de Reilley's North End Pub werkt, maar ze heeft haar positie daar nooit gedeeld, dus je kunt niet eens raden hoeveel ze per maand verdient. Haar dochters van John Mellencamp zijn al volwassen, dus ze krijgt geen doorlopende alimentatie van John. Volgens haar foto's leidt ze echter een goed leven, met veel mogelijkheden om veel uit eten te gaan en vakanties door te brengen op verschillende plaatsen over de hele wereld. Wat haar ex-man betreft, het vermogen van John Mellencamp wordt door bronnen geschat op $ 25 miljoen, vanaf 2019. Hun oudste dochter, Teddi Jo, een populaire actrice en de ster van de tv-serie getiteld The Real Housewives of Beverly Hills, heeft een indrukwekkend vermogen van $ 12 miljoen.

Aanbevolen