Acteurs

Victoria Konefal Wiki Biografie, leeftijd, ouders, vermogen, dating

Victoria Konefal Wiki, biografie en leeftijd

Victoria Konefal was geboren op 29 oktober 1996 , in de Brooklyn, New York City, VS , wat betekent dat ze 22 jaar oud is en haar sterrenbeeld Schorpioen is. Konefal, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als actrice en heeft meegewerkt aan projecten als Days of our Lives en Deadly Exchange. Omdat ze succesvol was in haar vakgebied, kreeg Victoria erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over haar vroege leven en vormende jaren, evenals haar relatiestatus en inkomen.

Victoria Konefal (Ciara, DAGEN)

Gepost door ABC Soaps In Depth Officiële pagina Aan dinsdag 26 november 2019

Netto waarde

Dus hoe rijk is Victoria Konefal eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een nettowaarde van meer dan $ 300.000, opgebouwd uit haar acteercarrière in de afgelopen paar jaar. Ze heeft niet gesproken over bezittingen, zoals voertuigen en huizen.

Etniciteit en achtergrond

Over Konefals etniciteit gesproken: ze is blank, heeft bruin haar en groene ogen en een fit figuur, ziet er altijd goed uit tijdens de evenementen die ze bijwoont, en wordt geprezen om haar gevoel voor mode.

Ze werd geboren in een gezin van vijf, van gedeeltelijk Poolse afkomst, en heeft een oudere broer en een oudere zus. Wat haar opleiding betreft, was Victoria een leerling van LaGuardia High School in New York. In 2015 deed ze mee aan een schoonheidswedstrijd en werd ze gekroond tot Miss Poland USA.

Sociale media

Konefal zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren.

Victoria Konefal

angela macuga wikipedia

Ze heeft Twitter- en Instagram-accounts en op een van haar laatste berichten op Twitter schreef ze hoeveel plezier ze heeft in Dubrovnik, Kroatië. Daarnaast deelde ze een inspirerend citaat over innerlijke schoonheid en voegde eraan toe Gewoon proberen dingen aan te pakken die er echt toe doen. Te veel mensen geven meer om fysieke schoonheid dan om innerlijke schoonheid en eerlijk gezegd is het een van mijn grootste ergernissen.

Instagram

Victoria aandelen foto's uit haar privéleven op Instagram, waar ze onlangs een foto van zichzelf plaatste die ze tijdens haar vakantie had genomen, en haar fans complimenteerden de actrice met haar uiterlijk. Sexy Griekse koningin, schreef een van haar vrienden voor de grap. Daarnaast deelde ze een foto van zichzelf die Beauty Con promootte, die plaatsvond op 10 en 11 augustus. Victoria laat haar familie en vrienden vaak zien op sociale media, en omdat ze graag reist, plaatst ze die foto's ook vaak.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze zijn genomen nadat ik langs Martha Stewart liep, en JA, ze ruikt naar cupcakes en cannabis. #NBCgoldenglobesafterparty

Een bericht gedeeld door Victoria Konefal (@victoriakonefal) op 13 januari 2020 om 21:32 PST

Relatiestatus en daten

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Konefal er de voorkeur aan om geheim te blijven met betrekking tot sommige onderwerpen, waaronder haar relatiestatus en datinggeschiedenis. De afwezigheid in het openbaar van een potentiële liefdesbelang doet velen geloven dat Konefal misschien vrijgezel is, maar ze heeft niets bevestigd of ontkend. Naar verluidt is ze nooit getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Carrière

Koneval maakte haar acteerdebuut in 2016 , toen ze een gastrol was in een aflevering van de veelgeprezen en geliefde tv-serie Modern Life, en vervolgens verder ging door als Kelly te verschijnen in Forgetting Sandy Glass. De film volgt het verhaal van de broers en hun familie, zodra de oudste broer wordt vrijgelaten uit de gevangenis en op een missie gaat om te bewijzen dat hij een betere man is dan voorheen. Ze werkte eraan en kreeg de kans om samen te werken met mensen als Jamie Dolan, Tom Malloy en Jonas Cohen.

Victoria voegde zich vervolgens bij de cast van de soapserie Days of Our Lives, waarin ze Ciara Brady speelt. Tot nu toe is ze verschenen in de 176 afleveringen, wat een belangrijke rol heeft gespeeld in haar carrière en het opbouwen van haar vermogen, waardoor ze meer aandacht en bekendheid heeft gekregen. Konefal was ook te zien in Deadly Exchange in 2017, met in de hoofdrol Lindsay Hartley, Cynthia Watros en Valentina Novakovic.

Als het gaat om haar meest recente projecten, is haar film Living Dead Presents: Fog City momenteel in postproductie. Haar andere optredens zijn onder meer Ciara Live van de 45e jaarlijkse Daytime Emmy's Nominees Reception en de 46e jaarlijkse Daytime Emmy Awards. Tot op heden heeft Victoria negen optredens gehad, en hopelijk komen er nog veel meer.

Aanbevolen