Modellen

Victoria Lomba's Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, echtgenoot

Victoria Lomba Wiki Biografie

Victoria Lomba werd geboren in Santander, Spanje op 22 februari 1979, dus onder het sterrenbeeld Vissen en heeft nu zowel de Amerikaanse als de Spaanse nationaliteit – ze is populair als model en ook voor haar Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

We reizen niet om aan het leven te ontsnappen, bel zodat het leven ons niet ontsnapt…?❤ #lovetravel – We reizen niet om aan het leven te ontsnappen, maar om het leven niet om aan ons te ontsnappen..?❤

Een bericht gedeeld door Officiële Victoria Lomba (@victorialomba) op 15 mei 2019 om 10:22 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Victoria heeft niet veel over haar jeugd of haar ouders met het publiek gedeeld, omdat ze de details van haar persoonlijke leven liever voor zichzelf houdt. Ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Spanje en besloot na haar middelbare school naar Miami, Florida, VS te verhuizen om haar modellencarrière voort te zetten, in plaats van een hbo-opleiding te volgen.

Modellencarrière en stijgen naar het sterrendom

Victoria werd populair dankzij haar Instagram-account waarop ze inmiddels meer dan vijf miljoen abonnees heeft. Ze begon foto's van haar lichaam (meestal buit) op haar profiel te uploaden en werd al snel opgemerkt door modellenscouts die haar vroegen om fotoshoots te doen. Omdat ze in vorm wilde blijven en er nog beter uit wilde zien, ging Victoria dagelijks naar de sportschool en uploadde ze vaak foto's van de sportschool op haar Instagram-account. Na een tijdje kwam ze erachter dat ze nog beter kon en werd ze uiteindelijk een persoonlijke fitnesstrainer.

Enkele van de meest populaire tijdschriften waarin ze te zien was, zijn onder meer FHM en de Franse editie van Playboy, en vele andere - ze is het gezicht van de Team Revtech Power Nutrition lichaamsbouwproducten, evenals van Team Hidetada Tamagishi-producten.

Victoria Lombardije

Persoonlijk leven en relaties

Victoria is een erg geheimzinnig persoon als het gaat om haar persoonlijke zaken, en hoewel ze het goed vindt om haar lichaam en haar buit online te laten zien, praat ze normaal gesproken niet over haar vroegere of huidige affaires. Het gerucht gaat echter dat ze uitgaat met een van de fotografen met wie ze heeft gewerkt - ze zouden een meer seksuele relatie hebben gehad dan in een emotionele. Victoria heeft echter nooit gereageerd op deze geruchten en daarom is niet bekend of dit waar is.

Ze lijkt momenteel single te zijn, is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Andere interesses en voorkeuren

Ook al zijn er mensen die Victoria beschouwen als een van die modellen die allemaal om aandacht vragen, dat is niet het geval bij Victoria. Hoewel ze geniet van de aandacht die ze krijgt en heeft aangegeven dat het erg belangrijk voor haar is om 'geliket' te worden op internet, is ze ook geïnteresseerd in andere dingen die ze in haar vrije tijd doet.

Victoria is een grote dierenvriend maar heeft geen huisdier omdat ze veel verplichtingen heeft waardoor het onmogelijk voor haar zou zijn om er goed voor te zorgen. Ze houdt van reizen en houdt van haar baan als model, omdat ze hierdoor naar talloze exotische locaties kan reizen en tegelijkertijd kan werken - Spanje, haar thuisland, blijft voor haar nog steeds de mooiste plek ter wereld. Ze kijkt ook graag naar films en luistert naar muziek, maar heeft recentelijk aangegeven daar niet veel tijd voor te hebben.

Net als veel andere vrouwen gaat Victoria graag winkelen, maar te oordelen naar de foto's op haar sociale media-accounts draagt ​​ze niet veel van de kleding die ze koopt, omdat ze er de voorkeur aan geeft bijna naakt te blijven.

Natuurlijk of kunststof?

Er waren veel discussies op internet over de vraag of Victoria's borsten echt of nep zijn. De debatten eindigden (de meeste) nadat een van haar fans foto's van Victoria's borsten (niet naakt) had gepost voor en nadat een chirurgische ingreep was uitgevoerd, en het was vrij duidelijk dat haar borsten van de ene op de andere dag groter werden. Er zijn nog steeds mensen die graag geloven dat Victoria helemaal natuurlijk is, wat heel moeilijk te geloven is.

Bedankt voor je steun en liefde!! Liefde aan iedereen??? #lovemyfans pic.twitter.com/8DvHmiOn6b

- Victoria Lomba (@VictorialombaTV) 19 juni 2019

Uiterlijk en vermogen

Victoria werd in februari 2019 40 jaar. Ze heeft lang blond haar en bruine ogen, is 1,68 m lang, weegt ongeveer 65 kg en heeft een zandloperfiguur met vitale statistieken van 34DD-25-41; ze draagt ​​schoenen maat zeven. Victoria heeft ook verschillende tatoeages op haar lichaam.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 1 miljoen, en stijgt gestaag, vooral dankzij haar Instagram-account en de fotoshoots die ze doet.

Goedemorgen mijn liefdes!? #mijndubai

Gepost door Officiële Victoria Lomba Aan dinsdag 19 maart 2019

Hoewel ze geen eigen YouTube-kanaal heeft, video's van haar training is te zien op het kanaal van Mariano Coaros - Victoria heeft haar eigen website waarop, als je je abonneert op een lidmaatschap, je de kans krijgt om toegang te krijgen tot haar privé ongecensureerde Snapchat waarop ze dagelijks exclusieve en premium inhoud plaatst. Haar maandelijkse deal van $ 500 genaamd My King Experience laat je haar meest privé- en premiumfoto's zien, ze zou je een speciale maandelijkse verzameling foto's sturen die speciaal voor jou zijn gemaakt, en zou je haar persoonlijke WhatsApp-telefoonnummer geven. Dus…?

Aanbevolen