Journalisten

Vonnie Quinn (Bloomberg-anker) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, zwanger

Wie is Vonnie Quinn?

Vonnie Quinn werd geboren in de jaren tachtig in Country Limerick, Ierland, en is een televisie- en radiopresentator, evenals een ervaren journalist en muzikant. Quinn is vooral bekend als presentator van de show Bloomberg Markets: Americas en Bloomberg Markets: European Close uitgezonden op Bloomberg TV in New York. Haar carrière is actief sinds 2006.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt @loebawards voor weer een mooie avond. Ook voor stoelgenoot Romaine Bostick (die altijd de perfecte bloem voor zijn revers heeft), het winnende Bloomberg News-team en Jonathan en Tad ️. Ook @iammarissa_brea, Marian Neagoe en @e.bella_beauty altijd! ️

Een bericht gedeeld door Vonnie Quinn (@vonniequinn) op 27 juni 2019 om 20:03 uur PDT

Vonnie Quinn Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Vonnie Quinn bracht haar jeugd door in Ierland, als enig kind opgevoed door ouders van wie ze de globetrotter-eigenschap heeft geërfd. Haar moeder, wiens naam ook Vonnie is, werd geboren in Nine-Mile-House, Tipperary en werd de eerste vrouw uit het graafschap die als stewardess voor de Pan-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij werkte. Haar vader, afkomstig uit Clooneybeirne, Roscommon, was hoofdciviel ingenieur bij de Ierse elektriciteitsvoorzieningsraad en reisde ook de wereld rond dankzij zijn werk.

Voordat ze zich in de wereld van journalistiek en televisie waagde, had Vonnie een passie voor muziek - ze leerde op jonge leeftijd viool spelen en ging naar The Limerick School of Music. Als bewijs van haar talent en vaardigheid met viool speelde Vonnie tijdens haar tienerjaren bij het National Youth Orchestra of Ireland, maar tegen het einde van haar middelbare schoolopleiding ontwikkelde Quinn interesse voor journalistiek, en dus nadat ze zich had ingeschreven, ze schreef zich in aan de National University of Ireland, waar ze journalistiek studeerde. Omdat ze haar opleiding in het buitenland wilde voortzetten, vroeg ze de National University of Ireland Travelling Studentship-beurs aan, die ze kreeg, en kreeg de kans om te studeren aan Oxford University en Columbia University. Quinn besloot haar studie voort te zetten aan de Columbia University in New York.

Vonnie Quinn

Beurzen en afstuderen

Nadat ze haar opleiding in de VS had voortgezet, duurde het niet lang voordat Quinns harde werk en toewijding opgemerkt werden. In de daaropvolgende jaren ontving ze nog vier beurzen: de New York Financial Writers' Association Scholarship, de ABC Frank Reynolds Fellowship, Swiss Government Scholarship en de Lorana Sullivan Foundation Scholarship voor zakelijke en financiële journalistiek. Daarnaast was ze ook de ontvanger van de Franse regeringsmedaille. Voordat Quinn in 2006 afstudeerde, liep hij stage bij het ABC in Washington D.C. en New York, waarna hij afstudeerde aan de Columbia University met een Master of Arts en Master of Science in journalistiek.

Carrière

Na haar afstuderen keerde Quinn terug naar haar thuisland waar ze werkte voor verschillende lokale kranten, zoals The Anglo Celt, The Irish Music Magazine en The Irish Times. Ze bleef echter niet lang in Ierland omdat ze slechts enkele maanden na haar vertrek uit de VS een baan bij Bloomberg TV kreeg aangeboden. Ze nam de baan aan en vloog terug naar New York, waar ze begon bij Bloomberg TV, maar dan als radiopresentator. Daarna begon ze te werken als redacteur voor Bloomberg Businessweek, eigenlijk de eerste vrouwelijke redacteur sinds het begin van de show. Ze kreeg echter internationale erkenning toen ze het anker werd van de Bloomberg Markets Americas-show en het co-anker van Bloomberg Markets: European Close.

Bloomberg-markten

Zoals het anker en co-anker van twee Bloomberg Markets laat zien, mag Quinn presidenten, premiers, verschillende wetgevers, CEO's en succesvolle ondernemers in de VS interviewen, plus wereldwijde centrale bankiers en andere belangrijke functionarissen. De onderwerpen van haar shows omvatten discussies over macro-economische strategieën, controverses, richting van beleid en markten, evenals actuele gebeurtenissen uit de wereld van financiën, economie en politiek. Over haar werk gesproken, Quinn verklaarde dat ‘het gewoon rapporteren, rapporteren, rapporteren is. Dat is een voordeel dat we hier bij Bloomberg hebben - we hebben de middelen en de karbonades om te rapporteren'.

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, houdt de bekende gastheer en journalist haar liefdesleven graag privé, dus momenteel is er geen informatie over het al dan niet hebben van een relatie. Quinn, woonachtig in New York, heeft nog steeds een passie voor muziek en treedt af en toe op bij verschillende evenementen in de Big Apple. Ze is ook een golfliefhebber en is vaak te zien op de golfbanen van New York.

Gepost door Vonnie Quinn Aan Zaterdag 15 juli 2017

Netto waarde

Als het gaat om haar algehele rijkdom, schatten gezaghebbende bronnen dat Vonnie Quinn een nettowaarde heeft van meer dan $ 700.000, vergaard dankzij haar succesvolle carrière als journalist en radio- en televisiepresentator. Haar huidige salaris van Bloomberg is naar verluidt meer dan $ 160.000 per jaar.

Sociale media

Het Bloomberg Markets-anker is actief op sociale media. Haar officiële Instagram account heeft bijna 1900 volgers, en ze heeft ook een account op Twitter waarop ze wordt gevolgd door meer dan 14.000 mensen.

Fijne St. Patrick's Day van ons allemaal @BloombergTV ! St. Patrick's Day voor jullie allemaal! ️ pic.twitter.com/XdkSJyfp1v

— Vonnie Quinn (@VonnieQuinn) 17 maart 2018

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Qua uiterlijk heeft Quinn een slank figuur. Ze heeft halflang haar en is een natuurlijke brunette, maar verft haar haar soms blond. Zij heeft bruine ogen. Er is geen informatie over haar lengte, gewicht en vitale statistieken.

Aanbevolen