Ankers

Wendy Corona (WSB) Wiki Bio, leeftijd, echtscheiding, salaris. Is ze nu getrouwd?

Wendy Corona (WSB) Wiki Bio, leeftijd, echtscheiding, salaris. Is ze nu getrouwd?

Wendy Corona werd geboren op 4 oktober 1975, een dochter van Mexicaanse immigranten, in Laguna Hills, Zuid-Californië, VS, en is dus 43 jaar oud, en haar nationaliteit is Amerikaans. Ze is vooral bekend als tv-nieuwsanker en werkt op dat gebied nu voor WSB-TV. Corona is succesvol in haar werk, waardoor ze meer aandacht van de media en het publiek heeft gekregen, maar het roept ook enkele vragen op over onderwerpen als haar vroege leven, relatiestatus en carrière, waarover we in het artikel zullen praten .

Ze hebben zelfs USC Trojan-alums!!

Gepost door Wendy Corona Aan Donderdag 11 oktober 2018

Netto waarde

Dus hoe rijk is Wendy Corona vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft dit anker een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Wendy heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt zichzelf en haar gezin financieel te kunnen onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Corona, is ze Mexicaans, met bruine ogen en weelderig zwart haar, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk. Corona ziet er ook goed uit en evenementen die ze bijwoont, geeft aan dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Wat haar opleiding betreft, ging Wendy naar de University of Southern California, waar ze een BA in Broadcast Journalism behaalde met een minor in het Spaans. Tijdens haar studententijd was ze aanwezig bij de O.J. Simpson moordzaak.

Wendy Corona

Sociale media

Corona is actief op het gebied van entertainment en is natuurlijk actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren, haar werk te promoten en erover te vertellen. De fans van Corona zijn loyaal en ondersteunend en ze liken, delen en retweeten haar inhoud vaak. Ze wordt gevolgd door meer dan 9.000 mensen op Twitter en enkele van haar laatste tweets bevatten een lezing Geen behoefte om de telefoon van een fan kapot te maken! Nu wordt #Offset geconfronteerd met een misdrijf voor het incident in een @Target in Sandy Springs. @wsbtv om 5p

Instagram

Wendy is ook actief op Instagram en deelt vaak foto's uit haar privéleven op dat sociale netwerk. Sommige van haar laatste berichten bevatten een foto van zichzelf met het boek met de titel Ken je waarde. Ze ging verder met het toevoegen van het bijschrift Wow! Een must-read voor elke vrouw die zich een weg baant door carrière en leven, of je nu voor tv zit of niet! Noem de timing perfect, maar ik voelde me hier echt mee verbonden en wilde dit delen. Bedankt @mikabrzezinski voor het uitstorten van je wijsheid op deze pagina's. Het is een perfecte HERstory Month voor vrouwen om te lezen. Daarnaast deelde de journaliste, die ook een feministe is, een foto van zichzelf en haar vrienden die genieten van een dagje strand. Begin 2019 deelde ze een selfie die ze had gemaakt toen ze in Mexico was, en haar fans leken er dol op te zijn toen ze talloze lieve berichten achterlieten waarin ze Wendy complimenteerden, met één fan die schreef: Je bent altijd zo mooi, hou van je glimlach. En moge God je zegenen met een geweldige tijd en een veilige reis terug naar huis.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ah México... je stelt nooit teleur. De perfecte setting voor familie, vrienden, plezier en veel liefde ?☀️??✨ 2.14.19

Een bericht gedeeld door Wendy Corona (@wendywsb) op 23 februari 2019 om 14:16 PST

Relatie status. Is ze nu getrouwd?

Wendy houdt sommige informatie liever achter de gesloten deur en doet geheimzinnig over sommige delen van haar privacy. Ze is naar verluidt getrouwd met een man genaamd Kenneth, en ze hebben een zoon, Kenneth IV, en een dochter wiens naam ze niet heeft bekendgemaakt. Het anker deelde een foto van haar kinderen en voegde eraan toe dat ze zich gelukkig voelt om hun moeder te zijn.

Carrière

Voordat ze beroemd werd en naar Atlanta verhuisde, werkte Wendy bij WFAA, gevestigd in Dallas, en diende als avondanker bij Local 10 in Miami. Enkele andere plaatsen waar ze heeft gewerkt, zijn Yuma, El Paso en Orlando. Corona is lid geworden van Channel 2 Action News begin 2013 , en daar werkt ze op weekdagen om 16.00 uur de uitzending van Action News. Daarnaast maakt ze dagelijks reportages in de hele metro. Ze was ook getuige van tal van belangrijke nieuwsgebeurtenissen - in 2000, tijdens de presidentsverkiezingen, werkte Corona in Florida, wat een belangrijke plaats was vanwege vermeende connecties tussen Florida en de daaropvolgende aanslag van 9/11. Tijdens haar tijd daar maakte ze rapporten over orkanen. Door een hardwerkende vrouw te zijn, kreeg Corona meer bekendheid in de media terwijl ze naam maakte in de journalistiek.

Andere projecten

Wendy verklaarde dat een van haar meest prominente werken het herenigen van een Afrikaanse vluchteling met haar familie was. Haar talent en enthousiasme werden erkend en beloond met een Emmy Award op WSB. Ze werkte ook samen met Robin Roberts voor de ondersteuning van Women's Heart Health Initiatives. Ze werkten samen in Miami en Corona verscheen vervolgens op Good Morning America. Een andere belangrijke rol van haar is bestuurslid zijn van de Cristo Rey Atlanta Jesuit High School.

Aanbevolen