Acteurs

Wat is er met actrice Jeannine Riley gebeurd? Haar biografie: lengte, echtgenoot, nettowaarde vandaag, petticoat Junction, kinderen

Wie is Jeannine Riley?

Jeannine Brooke Riley werd geboren op 1 oktober 1940 in Madera, Californië, VS, en is een actrice, misschien nog steeds het best bekend voor haar rol als Billie Jo Bradley in de serie Petticoat Junction, die in de eerste twee seizoenen van de show tijdens de midden jaren '60.

Gepost door Petticoat Junction, The Spirit Of Hooterville Aan Donderdag 17 januari 2019

De rijkdom van Jeannine Riley

Hoe rijk is Jeannine Riley? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 4 miljoen, verdiend door een succesvolle acteercarrière. Ze is tijdens haar carrière ook in tal van andere televisieshows en speelfilms verschenen, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, zelfs tot ver in de jaren '70, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Carrièrebegin

Hoewel er vrijwel geen informatie beschikbaar is over het vroege leven van Jeannine, is het bekend dat ze al op jonge leeftijd geïnteresseerd was in acteren. Ze begon haar carrière in de vroege jaren 1960, verschijnen in kleine of niet genoemd rollen in projecten zoals Five Finger Exercise. In 1963 werd ze gegoten in de sitcom Petticoat Junction in de rol van Billie Jo Bradley, in het Shady Rest Hotel gerund door Kate Bradley, haar drie dochters en haar oom. De serie is ontstaan ​​na het succes van The Beverly Hillbillies en het succes van deze show leidde tot de spin-off getiteld Green Acres.

Ze bleef bij de show tot 1965, waarna ze besloot de serie te verlaten om meer filmwerk na te streven, vervangen door Gunila Hutton en later Meredith MacRae tijdens de laatste seizoenen. Jeannine begon vervolgens met filmwerk in de late jaren zestig, verscheen in The Big Mouth als Bambi Berman, gefilmd in San Diego en met Frank De Vol als verteller op het scherm.

De 3 originele Bradley Sisters...Betty Jo {Linda Kaye Henning}, Bobbi Jo {Pat Woodell} en Billie Jo {Jeannine Riley.}

Gepost door Debbie Spivey Aan zaterdag 26 januari 2019

Carrière Prominentie

Het jaar daarop werd Riley gecast in Fever Heat, geregisseerd door Russell S. Doughten en met in de hoofdrol Nick Adams en Norman Alden. In 1969 werd ze gecast in de film The Comic, mede geschreven en geproduceerd door Carl Reiner en met in de hoofdrollen Dick Van Dyke, Michele Lee en Mickey Rooney in een film geïnspireerd op het einde van het tijdperk van de stomme film.

Daarna keerde ze terug naar de televisie, omdat ze in hetzelfde jaar een vaste rol kreeg in de comedy-variëteitserie getiteld Hee Haw, die zich afspeelde in het fictieve landelijke Kornfield Kounty, en geïnspireerd door Rowan & Martin's Laugh-In. De show was gericht op landelijke cultuur en countrymuziek, met gastheren Buck Owens en Roy Clark, maar er waren vaak schaars geklede vrouwen in stereotiepe boerendochters, die bekend kwamen te staan ​​als de Hee Haw Honeys. Ze bleef drie jaar bij de show en nam daarna deel aan een andere show in Dusty's Trail, waarin ze Lulu McQueen speelde, een westers thema van Ginger Grant van Gilligan's Island, ook met Forrest Tucker en Bob Denver.

Latere carrière

In de daaropvolgende jaren had Jeannine kleine rollen in tv-shows zoals The Wild Wild West, Route 66 en The Man from U.N.C.L.E. Zij dan aanbevolen in de film Electra Glide in Blue, met Robert Blake als motoragent naast Billy Green Bush, en gebaseerd op de Harley-Davidson Electra Glide-motorfiets die door de verkeerspolitie wordt gebruikt. In hetzelfde jaar had ze een niet-gecrediteerde rol in The Outfit, en verscheen ze eigenlijk als prostituee in een bewerking van de gelijknamige roman van Richard Stark onder het pseudoniem Donald E. Westlake.

Naarmate de jaren vorderden, nam Jeannine minder rollen op zich; ze maakte deel uit van het project uit de jaren 80, getiteld Lone Star Bar & Grill als Arlene, en een van haar laatste projecten was de film Timebomb uit 1991, met in de hoofdrol Michael Biehn, Richard Jordan en Patsy Kensit.

Afbeeldingsbron

jordanië ridder scheiding

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Riley in 1965 met Gary Groom trouwde, maar hun huwelijk eindigde in een scheiding in 1972. Ze trouwde opnieuw in 1974 met Irwin Radnitz, maar het was ook een huwelijk dat eindigde in een scheiding. Er zijn geen gemelde kinderen uit haar huwelijken.

Sinds ze stopte met acteren, is er heel weinig informatie over haar gedeeld. Een van de redenen is dat ze geen accounts heeft op grote sociale-mediawebsites. In 2016 werd een boek uitgebracht getiteld X Child Stars: Where Are They Now, geschreven door Kathy Garver en Fred Ascher, dat een profiel van haar bevatte, samen met haar carrière. Veel bronnen speculeren dat ze zich sinds het beëindigen van haar acteercarrière meer op andere inspanningen heeft gericht, en waarschijnlijk een ander huwelijk en een gezin, maar er is geen bewijs om deze speculaties te bevestigen.

Aanbevolen