Beroemdheden

Wat gebeurde er met Alexis Maas na de dood van Johnny Carson?

Leven na de dood van Carson

In de serie van de vrouwen die achter succesvolle mannen staan, is er Alexis Maas, die na de ongelukkige gebeurtenis in 2005 een stap terug deed van de publieke opinie en het leek alsof ze in haar privacy genoot van haar single leven. Geen social media accounts, weinig publieke optredens, alleen de gemeenschappelijke herinnering aan een lange en ogenschijnlijk sterke relatie waar de dood een einde aan maakte.

Vandaag is Johnny Carson's verjaardag, we herdenken hem op wat zijn 90ste verjaardag zou zijn geweest. Bedankt voor alle gelach en goede tijden en gelukkige verjaardag Johnny!

Gepost door Johnny Carson Aan vrijdag 23 oktober 2015

Alexis Biografie

Alexis Maas, geboren in Pittsburgh, Pennsylvania in 1952, groeide op in een eenvoudig fatsoenlijk gezin, verre van in de openbaarheid te komen. Daarom zijn specifieke details over haar jeugd, familie, opleiding en kwalificaties onbekend. Als we enkele speculaties in de media zouden volgen, was een van haar eerste banen als effectenmakelaar bij het bedrijf van Johnny Carson. Vermoedelijk was ze secretaresse op het moment dat ze Carson voor het eerst ontmoette in het midden van de jaren '80. Dit blijven echter allemaal geruchten.

Alexis kwam pas in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​nadat ze Carsons vierde vrouw werd, in 1987. Hij was ongetwijfeld een wereldwijd bekende komiek, producer en tv-presentator, en haar constante associatie met hem betekende automatisch roem. Ze veranderde van het eenvoudige meisje uit een kleine stad naar de vrouw van een belangrijke en gerespecteerde man op het gebied van entertainment.

Vrouw voor de eerste keer – echtgenoot voor de vierde

Na vier jaar verkering maakte Johnny eindelijk weer een grote stap en op 20 juni 1987 trouwden ze met een kleine privébruiloft in Californië, in aanwezigheid van hun naaste familieleden en vrienden. Van groot belang is het feit dat hij kwam na een derde mislukt huwelijk – zijn relatie met Joanna Holland, zijn derde vrouw, begon op een intensieve manier – ze trouwden discreet en schokten iedereen om hen heen – en eindigden op dezelfde hoge toon – met een echtscheidingsproces van twee jaar. Holland kondigde de scheiding aan in 1983, en het werd pas officieel voltooid in 1985 toen een 80 pagina's lange schikking werd ondertekend, waarin werd bepaald dat ze $ 20 miljoen zou ontvangen van haar ex-man. Naast dit geweldige verhaal heeft Johnny ook drie kinderen uit zijn eerste huwelijk, met Jody Wolcott, voor wie hij ook enkele verantwoordelijkheden heeft.

Het verhaal van Alexis en Johnny

Over het algemeen slaagde hij erin de balans te vinden tussen een bloeiende en veeleisende carrière en zijn gezinsverplichtingen. Ondanks het feit dat het publiek een hele controverse maakte over het verschil van 26 jaar tussen hun leeftijden, bewezen Carson en zijn vrouw door hun relatie het oude cliché dat 'leeftijd slechts een getal is'. De huwelijksreis was nog iets dat voor opschudding zorgde rond hun relatie - naar verluidt kostte hun vakantie in de Middellandse Zee ongeveer $ 6,5 miljoen.

Alexis Maas en Johnny Carson

De gekoppelden gingen na de huwelijksreis samenwonen met Johnny's drie kinderen, maar kregen geen kinderen samen, ondanks hun lange huwelijk van 18 jaar. Meermaals werden ze samen gespot door de camera's van de journalisten, alsof ze een gelukkig, liefdevol stel waren. Alexis vergezelde haar man overal - naar muziekevenementen en festivals, prijsuitreikingen, cruises en sportevenementen. Nieuwe en interessante verhalen van achter de schermen van hun relatie verschenen in het boek Johnny Carson, door Henry Bushkin, uitgegeven in 2013. Sommige zijn behoorlijk emotioneel en heel schattig, bijvoorbeeld, Alexis herinnert zich een moment waarop Johnny zijn geduld verloor met Alexis tijdens de vierde week van hun huwelijksreis, en ze zei kalm dat als hij wilde dat het huwelijk een mooie toekomst had, zulke uitbarstingen niet herhaald moesten worden. Met andere woorden, sommige opmerkingen uit Bushkins boek roepen serieuze vragen op over het geluk van hun huwelijk.

Het leven van Alexis na de dood van Carson

In 2005 stierf Johnny na een zwaar gevecht met emfyseem, een luchtwegaandoening die voornamelijk werd veroorzaakt door zijn verslaving aan roken, aan hartfalen. Hij was 75 jaar en Maas stond hem tot het laatste moment van zijn leven aan zijn zijde. Als de best betaalde komiek en tv-presentator van zijn generatie, bedroeg Johnny's salaris ongeveer $ 25 miljoen per jaar. Dientengevolge steeg zijn vermogen tot $ 300 miljoen in contanten en onroerend goed. Volgens sommige gezaghebbende bronnen verkocht Maas alle bezittingen van Carson - ze bewaarde niet eens hun auto's en huizencollecties - en de helft van het resulterende geld werd gedoneerd aan de liefdadigheidsstichting die hij oprichtte - de Johnny Carson Foundation. De andere $ 150 miljoen droegen bij aan het totale inkomen van Alexis.

De dood van Carson markeerde echter het begin van een nieuwe periode in het leven van Mass. Ze koos voor een gereserveerd, ver van het medialeven. Een van haar weinige optredens was in de documentaire Johnny Carson: King of Late Night in 2012. De film beschreef enkele van de redenen achter het succes van Carson, en misschien heeft Alexis’ aanwezigheid daarin een interessante betekenis.

De passies van Alexis

Ze heeft er blijkbaar voor gekozen om een ​​alleenstaand leven in privacy te genieten, zonder enige andere romantische relaties na de dood van Carson. Andere recente activiteiten uit haar leven zijn moeilijk te achterhalen, aangezien ze helemaal geen gebruik maakt van sociale media.

Aanbevolen