Ankers

Wat is er met Alysha Del Valle gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd, ontslagen, echtgenoot

Wie is Alysha Del Valle?

Geboren onder het teken Leeuw op de 27evan juli 1972 in Oost-Los Angeles, VS, Alysha Del Valle is een 46-jarige nieuwslezer en verslaggever van Latijns-Amerikaanse etniciteit. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid in de media, op de radio en het tv-scherm, als zowel een verslaggever als een anker, en biedt inzicht aan het publiek over verschillende belangrijke onderwerpen. Ze is ook een van de weinigen die de prestigieuze Impact Award for Excellence in Broadcast Journalism van de National Hispanic Media Coalition heeft ontvangen. Ook heeft ze sinds 1994 een aantal andere successen behaald in haar soms lucratieve carrière in de journalistiek.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik zie je ️!! #cmon #baseball #throwback #tbt #dodgers #worldseries #todayinla #LA #baseball #ballpark #grateful #bucketlist #LAwoman ?: @marysnapdragon ?

Een bericht gedeeld door Alysha Del Valle NBC4 (@alyshadelvalle) op 14 maart 2019 om 20:44 PDT

Het vroege leven en onderwijs: een geslaagde student

Alysha groeide op in haar geboorteplaats, blijkbaar enig kind, door ouders met onbekende namen en beroepen, hoewel het algemeen bekend is dat het Latino-activisten waren, die zich inspanden voor de ontwikkeling en bescherming van Latijns-Amerikaanse gemeenschappen in de VS. bekend als een opgewekt en spraakzaam kind, wat enkele van de meest wenselijke eigenschappen zijn voor iedereen in haar huidige carrière. Wat haar opleiding betreft, ze ging naar een plaatselijke middelbare school waarvan de naam onbekend is, waar ze in 1990 haar diploma behaalde. Daarna schreef ze zich in aan de Universiteit van Zuid-Californië met een academische beurs, dankzij haar middelbare schoolprestaties. In 1994 studeerde ze af met een Bachelor of Arts-graad in communicatie.

Carrière: van radio tot tv

Alysha begon haar carrière in 1994 als verslaggever van een radiostation, waar ze voornamelijk 's ochtends werkte en vooral het verkeer deed. Haar eerste functie was bij KIIS-FM naast Ryan Seacrest en Dick Dees. Na verschillende functies te hebben gehad bij verschillende radiostations met veelal onbekende namen in de jaren die volgden, werkte ze ook samen met Big Boy en George Lopez. Uiteindelijk begon ze haar eigen show te hosten, getiteld On The Streets with Alysha, waarin ze het publiek informeerde over verschillende gebeurtenissen in de staat en het hele land, waarbij alle of de meeste culturen die in de VS wonen, worden behandeld. Kort daarna werd ze opgemerkt en vervolgens in dienst genomen bij FOX 11, waar ze verslag deed in het nieuwsprogramma Opdrachtendesk, dat het begin van haar televisiecarrière markeerde. Na een onbepaalde tijd stapte ze over naar ABC7, waar ze het programma Eye Witness News verankerde.

Alysha Del Valle

Werd ze ontslagen?

In 2017 werd gespeculeerd dat Alysha mogelijk door ABC7 is ontslagen vanwege haar plotselinge afwezigheid van het kanaal. In november 2017 deed ze echter een openbare aankondiging, waarin ze verklaarde dat ze niet was ontslagen, maar dat haar contract gewoon afliep.

Waar werkt ze nu?

sinds 21NSIn augustus 2017 was Alysha werkzaam bij NBC4 in Zuid-Californië, waar ze de ochtendjournaal met de titel Today in LA verankerde, elke weekdag van 04:00 tot 07:00 uur. sportprogramma. Haar dienstverband daar was zo belangrijk voor NBC4, dat ze zelfs een artikel over de gelegenheid.

Liefdesleven: wie is haar man?

Wat betreft Alysha's romantische betrokkenheid, ze ging op een gegeven moment uit met Ray Castilo Jr., hoewel een geschatte datum van deze gebeurtenis onmogelijk is te achterhalen uit de informatie die beschikbaar is via gezaghebbende bronnen. Ze hadden een dochter genaamd Rain Paloma, maar het is niet bekend wiens achternaam ze draagt, aangezien Alysha en Ray nooit de huwelijksgeloften hebben afgelegd. Rain is opgevoed door haar vader, en hoewel ze een normale relatie onderhoudt met haar beide ouders, heeft ze nooit bij Alysha gewoond. Haar geboortedatum is onbekend, maar volgens de weinige beschikbare foto's lijkt ze begin twintig te zijn. Er is geen informatie over een andere partner die Alysha mogelijk heeft gehad en volgens de huidige informatie, of het ontbreken daarvan, is ze vrijgezel.

Een enthousiaste sportfan

Del Valle is altijd al geïnteresseerd geweest in sport, en dus is ze zelfs vandaag de dag nog relatief sterk aanwezig in de wedstrijden van haar favoriete teams, zoals de Trojans van de University of South California, Los Angeles Dodgers, Lakers en Kings. Ze heeft ook een passie voor golf, boksen en sneeuwskiën, wat ze allemaal graag in haar vrije tijd doet.

Over gister avond ? Diner en trivia in Haleiwa – kip & wafels zooo lekker! #hawaiianvacay

Gepost door Alysha Del Valle Aan vrijdag 31 augustus 2018

Een vrouw van de gemeenschap

Net als haar ouders is Alysha toegewijd aan haar lokale gemeenschappen. Zoals vermeld in de Omschrijving die NBC4 voor haar biedt, omvat haar liefdadigheidswerk een aantal acties, zoals het kopen van voedsel voor daklozen, het financieren van scholing voor kinderen met een handicap, het opruimen van stranden en het sponsoren van boeken. Dat gezegd hebbende, maakt ze ook deel uit van het University of South California Neighborhood Academic Initiative dat tot doel heeft kansarme pre-college studenten te helpen zich te kwalificeren voor een plaats in enkele van de meest prestigieuze Amerikaanse universiteiten. Daarnaast is ze bestuurslid van de Weingart East Los Angeles YMCA en activist voor een Latino non-profitgroep. Ze promoot jaarlijks de behoeften van verschillende groepen die kinderen helpen, en werd zo opgemerkt door de stad Los Angeles, die haar eerde met de Award for Excellence in Broadcast Journalism door de National Hispanic Media Coalition. Ten slotte erkende de voormalige burgemeester van Los Angeles, Antonio Villaraigosa, publiekelijk haar prestaties op het gebied van gemeenschapswerk en noemde haar een rolmodel voor de kinderen van Oost-Los Angeles.

Wat is het vermogen van Alysha Del Valle?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Alysha is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Alysha's opgebouwde rijkdom bijna $ 1 miljoen is, terwijl haar jaarsalaris minimaal $ 40.000 is. Ze verdiende haar fortuin door verschillende tv- en radionieuwsprogramma's te verankeren en te rapporteren over verschillende evenementen en verhalen uit het hele land. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aloha, fijne paaszondag ?? #kerk #op het strand #mahalo #dankbaar AleHaleiwaJoes ️? pic.twitter.com/oQXqB8Mgx6

- Alysha Del Valle (@alyshadelvalle) 21 april 2019

Lichaams metingen

Wat betreft Alysha's fysieke specificaties, ze is 5ft2in (157cm) lang, weegt ongeveer 137lbs (62kg), haar vitale statistieken zijn 37-25-36, terwijl haar lichaamsvorm over het algemeen wordt beschreven als zandloper, en haar bh-maat is 32DD. Haar kledingmaat is 8.

Haar haar is donkerbruin evenals haar ogen, terwijl haar bruine kleur lichtbruin is.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Alysha zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en contact te maken met haar fans op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook pagina heeft bijna 3.000 volgers, her Twitter rekening meer dan 4.000 en haar Instagram account bijna 55.000 fans.

Aanbevolen